BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Колко е неприятно да бадеш само зрител:(
nikolet
Здравейте на всички,
аз сам едно 16-годишно момиче ,което много обича танците(и най-вече салсата). За мое сьжаление обаче, мнго често сьм сама поради простата причина, че нямам познати или приятели с такива интереси,а мога да се запиша на уроци чак края на септември месец .Всеки запален по салсата ще се сагласи ,че не е никак лесно да гледаш как всички се забавляват ,на фона на прекрасната музика и да няма с кого да я споделиш.Ще се радвам ако някой изяви желание да се запознаем и за напред да не бада само зрител ,а и участник в танците. Smile

Rumbinho
А защо ще можеш чак края на септември??

f18
Ау - не мисля че на салса трябва да ходиш обезателно с приятели и познати ...
просто тръгваш в някой клуб и неусетно ти се оформят нови "приятели и познати" от този клуб" ... Smile

nikolet
Rumbinho писа:
А защо ще можеш чак края на септември??

Защото средата на август заминавам за Гьрция и ще се вьрна чак на 15 септември (за започването на новата учебна година )и си пресмятям някаде 5 дена за други ангажименти(никак маловажни).
До средата на август обаче сьм тук и имам желание да отида на милонгите и разбира се да танцувам Smile

nikolet
f18 писа:
Ау - не мисля че на салса трябва да ходиш обезателно с приятели и познати ...
просто тръгваш в някой клуб и неусетно ти се оформят нови "приятели и познати" от този клуб" ... Smile

Аз така и направих, само че вьв вьпросния клуб(а и на повечето места кадето се провеждат такива сьбития) всички се познават и си танцуват а аз няма как да го правя сама.Smile

zZz
Не се притеснявай .. никой не се е родил научен. Просто демонстрирай желание - това се забелязва. В моята група никои не беше чувал за салса. В момента се събираме по около 20 души по партита (поне) , а групата ни е около 70 души , и става страхотен купон.
Само не се отчайвай всичко ще си дойде на мястото стига да си постоянна.

nikolet
От друга страна ме е страх да поканя когото и да е, защото като види колко сьм на "ти" сьс стьпките много бьрзо ще преустанови танцуването или пьк в най -добрия случай никак няма да му е забавно тепьрва да ме учи( все пак е дошьл да се забавлява а не да учи някакви госпожици)....От там насетне другите сьщо не биха желали да танцуваме.

thunderchief
От друга страна ме е страх да поканя когото и да е, защото като види колко сьм на "ти" сьс стьпките много бьрзо ще преустанови танцуването или пьк в най -добрия случай никак няма да му е забавно тепьрва да ме учи( все пак е дошьл да се забавлява а не да учи някакви госпожици)....От там насетне другите сьщо не биха желали да танцуваме.
Изпрати лично съобщение

Общо взето класически синдром на начинаещия. Всички сме минали по тоя път. Мене ме тресе почти 4 месеца, въпреки че когато започвах на няколко пъти само с влекач дето не ме измъкнаха на дансинга.

Преодолява се с времето и с непрекъснато повтаряне, че всъщност точно тебе никой не те гледа(самата истина), пък и с "ненаучени", "начинаещи" и т.н. госпожици имащи поне елементарното усещане за водене(адски е важна ролята на дамата в инструкторската двойка според мене) всъщност си се танцува порядъчно сносно, да не кажа забавно, особено ако си надзаднал танцьор като мене дето не помни 132.564 фигури и съответно трудно може да отговори на изпитателния поглед отсреща носещ посланието "а тоя що сега още не ме е завъртял 376567 пъти".
Та смело колежке, не се отчайвай всички сме минали по тоя път. А да и с познатите в школите - аз нямах такива в началото и пак си ми беше готино.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

nikolet
Хм...тогава в сьбота ще рискувам направо да си поканя някой пьк каквото ще да става важното е купон да има Smile

nikolet
Престраших се и си поканих много хора ....мога да кажа че наистина се забавлявах Smile

thunderchief
Поздравления,
Жалко само дето мене ме е подхванала някаква гадна лятна настинка и тая седмица пропуснах купона.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

nikolet
В сравнение с предишни пьти ,имаше по-малко хора( казаха ми че повечето са в Албена )което си беше малко или много предимство защото имаше повече място за танцуване Smile

f18
nikolet писа:
В сравнение с предишни пьти ,имаше по-малко хора( казаха ми че повечето са в Албена )което си беше малко или много предимство защото имаше повече място за танцуване Smile

... абе тази събота според мен си беше голямо мъртвило - много от моите познати бяха на Албена, а и поначало вече си се много отпускарски период и много от салса-феновете просто не са в Сф

dobber
Аз тръгнах да ходя на уроци по салса заедно с мои приятели, но толкова се бях надъхал, че дори без тях щях пак да танцувам. Факт е обаче, че първите 4-5 месеца ходих съвсем самичък по 1-2 пъти в седмицата на салса партита и за това време не съм танцувал нито веднъж. Забавлявах се изключително много, като си стоях самичък на бара, пиех си мохитото и гледах красивите танци. Самочувствие успях да намеря чак след 6-7 месеца...
http://enjoybulgaria.info

johny93
някой знае ли, ще има ли купон в Салса+ този петък? Иначе за момичето отгоре, не се притеснявай, важното е купон да става, няма значение колко добре танцуваш. Иначе, ако помканиш някой, едва ли ще ти откаже Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения