BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Работи ли Мансардата?
melody
Хей, здравейте! Smile
За съботното парти става въпрос! Малко се пооткъснах от салса средите та не съм много наясно!CoolSmile
Редактирана от melody на 02.06.2008 в 12:35
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

rara
Мансардата работи, но все още не се провеждат салса партита там.
Всички чакаме с голямо нетърпение да започнат, но засега конкретна информация за дата няма. Очаква се да има изненади и да е хубаво, но не съм аз човекът, който може да каже какво точно ще се случи Smile
Много ми се иска да започне от тази семица, защото след това за жалост ( и от друга страна за радост) няма да съм в този град известно време.

desir
Здравейте!
За мен няма по-приятно от факта,че партитата на "Мансардата" Ви липсват и ги очаквате с явно нетърпение!
Това е признателност към всички,които работиха и положиха усилия,а най-вече желание нещата на "Мансардата" просто да се случват.
Лично аз ,мога само да им благодаря от сърце и да пожелая много късмет и здраве,както на екипите от Dj,инструктори,промоутъри,2-та сайта, колеги и т.н...../да не забравя някой /,така и най-вече на Вас салсеросите ,тези без които нашите усилия ще са напразни.....или...просто казано....:
Благодаря на всички за подкрепата и за това,че направихме партитата на "Мансардата",не само красива феерия,но и една желана традиция!

П.С. Очаквайте скоро първото парти за откриване на сезона,както и една малка изненада,за която гарантирам,че ще е много приятна!

Деси
Smile

La Tiburona
Би било добре първата изненада да бъде тази събота - 7.06.?Дано! Но , дали?

f18
събота 6.07 е първото парти Smile

Cuba_Libre
Тази събота - имаш предвид 6 юни, така ли да го разбирам? А от колко часа ще започне? Учудвам се, че още няма официални съобщения...
Редактирана от Cuba_Libre на 06.06.2008 в 12:30
En el fin de semana quiero bailar...

El Doctor
Деси, в събота ли почва Мансардата или другата събота на 14.06.?

desir
Здравейте! В началото на следващата седмица,ще имам удоволствието да Ви поканя официално на първото парти за сезона и да обявя датата,както и изненадата,която съм сигурна,че ще Ви хареса!
Благодаря на всички за проявеният интерес!
Деси

П.С. Това е към F18
Здравей! Ще си позволя да ти говоря на ти,а не на Вие ,защото явно съм те наела за P.R., без да знам! Прерових отчетните си книги/ за всеки случай/,но там не намерих лице с такова име.
Ще помоля теб и всеки,които има желание да публикува инфо от името на "Мансардата",както и на "Салса+",без нашето знание да не го прави!
Първо,защото е некоректно към хората,които четат инфото в сайтовете ,така излиза,че им се подиграваш и после ,защото е некоректно към теб самият,така ти се представяш за нещо,което всъщност не си и принизяваш самият себе си в една грозна дума,с която не бих искала да те наричам.................,но с каква идея?
Ако е шега....,то повярвай ми е доста грозна,а истина явно не е нито 6-ти е събота,нито има обявено парти....,излиза,че е лъжа!
Но ,готов ли си да носиш отговорност за нея..,ти или който и да е?
Когато си готов да носиш отговорност...обади ми се...,и без това имам нужда от персонал! Поздрави без лоши чувства: Деси

П.С. Към admin-Иво
Благодаря ти,че ми се обади и ме предупреди. че има качено инфо за "Мансардата",което не съм качвала аз.Това е лоялна и супер коректна постъпка и най-вече няма да позволи да се дава невярна информация на хората.
Редактирана от desir на 07.06.2008 в 04:29

El Doctor
Благодаря!!!Дано да не вали!!

El Doctor
14.06.08
21:00 часа 18°C
Променлива облачност и слаби превалявания от дъжд Усеща се като: 18°C Сила на вятъра: тих, 1.3 м/с
Посока на вятъра: запад

Това не плаши душите зажаднели за Мансардата наши!!!
Хайде, каквото и да става от психологическа гледна точка е важно да има събитие днес!!!Wink

Verginiq
E кажете как мина де Smile
Аз там не съм била още, но като гледам тзивите, май трябва да поправя тази грешка Smile

Sweety
Мансардата вече работи! Първото парти беше супер - браво на Диан и на Алекс, бяха стахотни! А като заваля имаше някаква романтика в това да танцуваш салса под дъжда....Така че елате- няма да съжалявате!
П. С. Имаше и няколко човека, които доста поснимаха. Ще е добре, ако качат малко снимки тук!
Редактирана от Sweety на 16.06.2008 в 14:37

FABRICIA
Беше много добро начало на сезона!
Времето - добре, заръмя само накрая, но танцуващите изобщо не се впечатлиха, ди-джеите и музиката - отлични - какво повече трябваWink
Редактирана от FABRICIA на 16.06.2008 в 14:36
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

Polly
Аз за съжаление не можах да дойда понеже не бях в София, но да питам сега значи и сряда има парти, така ли?

f18
Здравейте,
Извинявам се за техническата грешка, която бях допуснал 6.06 вярно беше петък ... имах впредвид 7.06 и като го съобщих това се основавах на информация, която бях получил от няколко приятели ...
Така че се извинявам ако съм объркал някого.
Между другото никъде не съм претендирал да говоря от името на "Мансардата" ... и това ясно личи от постинга ми - някой пита нещо и аз отговарям - това е "Говорилня" все пак.
Учудвам се, обаче, на факта че съм обект на толкова злоба и заядливост. От регистрирането ми в този сайт съм пуснал не повече от 5-6 мнения и никога не съм си позволил да нападна или да се отнеса некоректно с когото и било.

desir писа:
Здравейте! В началото на следващата седмица,ще имам удоволствието да Ви поканя официално на първото парти за сезона и да обявя датата,както и изненадата,която съм сигурна,че ще Ви хареса!
Благодаря на всички за проявеният интерес!
Деси

П.С. Това е към F18
Здравей! Ще си позволя да ти говоря на ти,а не на Вие ,защото явно съм те наела за P.R., без да знам! Прерових отчетните си книги/ за всеки случай/,но там не намерих лице с такова име.
Ще помоля теб и всеки,които има желание да публикува инфо от името на "Мансардата",както и на "Салса+",без нашето знание да не го прави!
Първо,защото е некоректно към хората,които четат инфото в сайтовете ,така излиза,че им се подиграваш и после ,защото е некоректно към теб самият,така ти се представяш за нещо,което всъщност не си и принизяваш самият себе си в една грозна дума,с която не бих искала да те наричам.................,но с каква идея?
Ако е шега....,то повярвай ми е доста грозна,а истина явно не е нито 6-ти е събота,нито има обявено парти....,излиза,че е лъжа!
Но ,готов ли си да носиш отговорност за нея..,ти или който и да е?
Когато си готов да носиш отговорност...обади ми се...,и без това имам нужда от персонал! Поздрави без лоши чувства: Деси

П.С. Към admin-Иво
Благодаря ти,че ми се обади и ме предупреди. че има качено инфо за "Мансардата",което не съм качвала аз.Това е лоялна и супер коректна постъпка и най-вече няма да позволи да се дава невярна информация на хората.

FABRICIA
F18, дано наистина не се чувстваш обект на злоба. Просто когато някой даде грешна информация много хора се объркват FrownShock и после се сърдят на организаторите, които пък нямат никаква вина, че някой е подал такава информацияAngry, сърдят се и на нас, че сайтът съдържа невярна информация, въпреки че е от форума.Sad
Предполагам Деси се е ядосала не защото си казал/a какво си чул/a, а защото ти просто направи едно категорично изявление – такова, каквото само организатор би си позволил да направи. Тоест ти не просто каза каквото си чул/a, разбрал/a или каквото приятел ти е казал, не направи някакво предположение, а направо пусна конкретна информация като сигурност и даденост. Мисля, че е нормално организаторите да се подразнят от този факт, но не смятам, че чак пък си станал/a обект на злоба. Не го приемай лично!

С най-сърдечни чувства!Smile
Редактирана от FABRICIA на 17.06.2008 в 10:16
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

thunderchief
Поздравления за управителите на Мансардата задето са се сетили да сложат навес и под за танцуване. Само едно малко конструктивно предложение - ако има мегдан пода маааалко да се поизравне, че пак тегли към гората ще е супер. Ако ли пък няма мегдан - здраве да е.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

FABRICIA
ДАААА!!!!! ТОВА Е ЕДНА СБЪДНАТА МЕЧТА!!!!!!
ТОЗИ СЕЗОН И МАНСАРДАТА ВЕЧЕ НЕ Е РАВНО НА НЯКОЛКО ЧИФТА СЪСИПАНИ ОБУВКИ, ОСТАНА САМО И ЕДИНСТВЕНО УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ТАНЦА ПОД ЗВЕЗДИТЕ! МАНСАРДАТА ПРИДОБИ ЕДНО СЪВСЕМ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ!
ОЧАКВАЙТЕ СЪВСЕМ СКОРО И СНИМКИ ТУК НА НОВАТА ПРИДОБИВКА!

melody
Ааааа, аз снощи не дойдох и съм пропуснала да видя новата придобивка! :yx:Но ще мина...няма начин! Това не е за изпускане!
Обаче имах някакво предчувствие именно за такова нещо! Даже мислех да питам по-горе в темата дали няма да е точно такава изненадата - нова настилка върху асфалта! Виж ти...Ами честито на всички! Smile И желая бързичко, бързичко да я изтъркате от много танци! Grin
Редактирана от melody на 22.06.2008 в 20:16
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

tresses
Ее, изпреварили са ме с похвалните слова! Smile Снощи бях възхитена от дансинга на Мансардата. Браво на тези, които са дали идеята и на тези, които са я осъществили! Grin
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.18 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения