BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Къде е Ники???
Vivaldi
До скоро ходих в салса клуб Амор. Всичко беше прекрасно докато един ден Ники просто напусна школата. Къде се загуби това момче. Помня с усмивка на устата как винаги обясняваше изключително внимателно и подробно всеки един детайл, как успяваше да вдъхне живинка с настроение на иначе сухия материал. Ходих на школа още няколко пъти след като той напусна, но вече не е същото Sad
Моите най-искрени уважения към Гери, но тя (лично мнение) просто бледнее пред Ники, които със винаги ухилена физиономия ни помагаше и ни разсмиваше всеки час и ни караше да се връщаме в школата пак и пак.
Моля ако някой има информация, дали Ники ще преподава пак, било то другаде или ще си отваря собствена школа да пише, защото нямам никакви негови координати, а с удоволствие бих продължил да ходя на уроци при него....

Niki
Здравей Vivaldi.
Първо искам да ти благодаря за позитивното изказване по мой адрес.
Радвам се, че има хора които са харесвали работата ми в школата.
Явно дължа малко обяснения, след като са останали неясноти покрай
напускането ми на школата.
Спрях да преподавам в Салса Клуб Амор, защото дойде труден момент
в живота ми, в който се наложи да се хвана със семейния бизнес и
едновременно с това да си гледам и университета. Наложи се да си
избера приоритетие и реших, че за мое добро салсата остава на заден план.
За да отговоря на другия ти въпрос ще кажа, че в момента съм част
от SalsaPartyTeam. Щом си от Варна значи трябва да ти е ясно за
какво говоря. Засега също и нямам планове да продължавам с преподаването,
но обещавам да се чуе достатъчно гласно, ако след време реша да
предприема нещо такова.
Поздрави ... Ники

Sweet
Здравейте и от мен,
Аз съм част от клуба от създаването му и за първи път чувам подобно мнение за Гери, което би обидило не само нея! Ники, да, много е готин и весел, забавлява хората, но той е избрал сам за себе си.Прави му чест! Никога обаче не съм чувала някой да казва, че Гери "бледнее" както ти Vivaldi се изрази, а даже напротив. Тя е много позитивен и магнетичен човек и привлича хората, които сами казват многократно, че тя ги привлича в школата.Ако някой се съмнява, нека види доказателства, които няма как да бъдат монтаж: http://www.salsac...eriMO.html
http://www.salsac...iAmor.html
Хората направиха нейния Рожден Ден в два дена, тя до края не знаеше нищо.
Ако беше както ти го казваш школата нямаше да има толкова много хора, както е в момента (цифрата надхвърля 100,просто след 100 спяхме да ги броим). Благодарим им, че са при нас!
А с Ники се виждаме по партита, той самият не е спирал да общува с нас, за което се радваме Smile
Поздрави на всички Smile
Редактирана от Sweet на 31.05.2008 в 13:29

rapunzel
Едно странично мнение:
В основата на всяка школа стоят главно екипа , инструкторите в нея. Когато са екип(в случея Гери и Ники), който и от тях да липсва, другият ще бледнее, защото на тренировки, в школата техните качества взети заедно правят атмосферата и цялото обаяние. Не че единият или другият е по-добър... просто заедно са най-доброто Smile
My SUN shines even at night Smile))))

maniak
Абе приятелчета,
Първо, какво общо има София с вашите истории,че изтипосвате такива въпроси тук?
Второ, за това ли ползвате салсата - за интриги?
Трето - ако сте мъже за какво ви е Ники (който и да е той)
Освен това има клубове, в които се случват и по-сериозни неща, но не са направили от мухата слон!
Така отворена темата ми изглежда целенасочено срещу хора, които не заслужават.
Във всеки клуб винаги има много нови хора, които едва ли знаят кой е Ники и как е било, когато е бил там, така че ... абе гледайте си кефа и се забавлявайте. Ако си нямате работа, намерете си , за да не мислите и да пишете глупости Wink Като не ви харесва, отворете си школа и стига сте плюли поименно....
И нека Салсата бъде с вас Smile
Редактирана от maniak на 02.06.2008 в 16:58

jivko
Интересно...Маниак мислих, че това е БГ салса форум, а не само за София, но явно съм грешал...Ти от какво се засягаш не разбрах...човека просто пита къде е човека, от когото явно иска да се учи....Smile) И къде видя интрига също не разбрах ама ти си знаеш Wink

FABRICIA
Jivko, съвсем не си сгрешил, като си мислил, че това е БГ салса форум и би било глупаво да се оставиш едно мнение да те разубеди, не мислиш ли?Wink
Maniac, виждам, че някои неща не са ти ясни, затова ще се опитам да обясня.Smile Това е салса медия за всички танцуващи в СТРАНАТА, не за тези в СТОЛИЦАТА, а за всяко място, за което знаем, че има салса. Неслучайно на главната страница, наред със софийските школи седят профилите на клубовете във Варна, Пловдив и Бургас. Така че първият ти въпрос е изцяло нелогичен. Относно вторият – всеки има право на мнение, нали? Третият ти въпрос пък отново ми се вижда лишен от логика. Shock Голяма част от танцуващите салса мъже танцуват заради самата салса, не просто заради сексапилната инструкторка или „готиното дупе” на „оная мадама от нашата група”. Като вземеш предвид това е логично мъж, който танцува заради танца, да се интересува от мъжът-инструктор в една школа, а не от жената, тъй като именно мъжката половинка от една двойка инструктори обучава мъжете – стъпки, движения, стайлинг...нали така? WinkCool
Редактирана от FABRICIA на 02.06.2008 в 18:33
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

jivko
Не знам не знам......знам само че от месеци чета из салса форумите все по големи простотии.....все някой от нещо недоволства и някой им е виновен...абе хора гледайте себе си и не се занимавайте с излишни неща Smile

tanyatasheva
Ами айде тогава да закрием форумите, за да не се пишат простотии, да се махнат въобще сайтовете за салса или направо интернетSmile, така ще изчезнат простотиите и всеки ще гледа само себе си.Grin На мен пък ми е интересно да чета, да разговаряме за салса , да виждам най-различни мнения, защото нищо не е бяло или черно, само правилно или неправилно. Ето например, дори неадекватното мнение на maniak е полезно, защото даде повод да се изясни, че това е форум на всички и т. н. Grin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

jivko
Ами да си призная Таня, съгласен съм, по-добре е да се пишат простотии и всеки да си изказва мнението, от колкото да чуваме постоянно неискреното и фълшиво казано от почти всеки, че салсата сплотява, че всички клубове са едно цяло и че всички се подкрепяме и т.н. Smile То лошо няма, дори обратното ама си е чиста лъжа...ама да не се отклоняваме от темата Smile))

maniak
Ееее, сега ако ще се обиждаме, наистина да закрият форумите. Вие нещо не ми схащате мисълта. Не знам аз колко съм неадекватен и нелогичен, ама вие явно съвсем "адекватно" си пропилявате времето в интриги. Няма нищо лошо да си кажеш мнението, да, затова са форумите, но да го кажеш с цел да плюеш някого...темата не беше започната с мнение, а с интрига. Правете разлика.
Фабриция, защо ми се струва, че обиди не са позволени. Неадекватен, нелогичен, това, че не мисля като теб, не ме прави такъв. Аз не съм те обиждал! Ти като модератор би следвало да даваш друг пример за съдържание на съобщенията. Казвайте си колкото искате мнението бе хора, АМА НЕ ОБИЖДАЙТЕ, толкова ли ви е трудно??? Който пее и танцува, зло не мисли, а вие какво правите?
Редактирана от maniak на 04.06.2008 в 00:39

admin
maniak,
определено не виждам с какво администраторката ни FABRICIA си е позволила да те обиди. Всеки има право да мисли по начин, по които намери добре за себе си. Ти си позволи да изразиш мнение за нас и форума ни към него, нормално е в този случай FABRICIA, да вземе страна и отношение. Мнението ти засяга сайта и екипът към него.

Тъй като Vivaldi, получи отговор по зададеният от него въпрос, ЗАКЛЮЧВАМ темата ... тъй като тя е изчерпана.

Поздрави,
Иво

http://www.bgsalsa.info
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.38 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,440 уникални посещения