BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Електронни магазини за музика
thunderchief
Привет на компанийката
Вчера се сетих, че многократно съм споменавал тук различни магазини за салса по различни поводи и понеже възникна въпрос за магазини за музика реших да обединя впечатленията си от всички на едно място и така, започваме с по-масовите

www.amazon.com - добрия стар амазон, сравнително прилично зареден, обаче с по-масова музика. Все пак при късмет можете да си намерите интересни неща - за повечето албуми можете да чуете по 30 секунди от всяка песен. Цените са в долари(и съответно са доста по-прилични в сравнение примерно с www.amazon.co.uk). Лошото е, че доста от интересните неща се продават от така наречените amazon sellers(казано по-иначе или са втора ръка или са залежали наличности на съответния търговец) и съответно не се доставят до България.

www.mrbongosalsa.com - нелош английски магазин за сравнително рядка музика. За повечето дискове могат да се чуят части от песнички. Общо взето обаче в случая под рядка музика се разбира такава дето не изниква често на европейския пазар. Но на моменти могат да изникнат истински бижута. Доста скъп магазин(диск с доставка до България би ви излязъл около 20 паунда).

И сега бутиковите работи
www.prodland.de - прекрасно зареден магазин. Доколкото успях да разбера - клон на фирма от Маями. Там можете да намерите порядъчно екзотични неща. Примерно аз попаднах на неща на El Gran Combo дето ги няма на друго място. Доставката им обаче отнема определено време(предполагам, че сайта е регистриран в Европа, но си ги доставят от САЩ). Диан ме беше предупреждавал, че му се е случвало да му вземат парите и да не му доставят нещата, но за момента не съм имал такива проблеми. Надявам се и да нямам. Цените са в евро(т.е. магазина е сравнително скъп).

www.descarga.com
Майката на всички магазини за латино музика! Ако нещо го няма там, значи е по-рядко от примерно най-първите винилови записи на Бени Море или Аделардо Баросо. Според един приятел от Острова, човек не бива да им се връзва на ревютата(а те ги бълват в порядъчни количества), защото хората, които ги пишат не танцуват. За съжаление, първия ми опит да си поръчам от там приключи бая безславно. Не си получих нещата, но за късмет и извлечението на кредитната ми карта показа, че пари не са взимали. Наскоро пак пробвах и дано да имам късмет. Цените са в долари. За съжаление няма възможност да се чуят части от песничките.

Надявам се да съм бил полезен.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.03 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,523 уникални посещения