BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Нова салса мода...Кой стил нахлува...?
rumberitarita
Приятели, помнете ми думата:да не се казвам Румберита Рита ако Columbian style не нахлува в опит да превземе върха на
световната салса мода.ОК.Ама как ще я правя тази акробатика???

El Doctor
Хм,Хм, Румберита, не може да ти се отрече че си пила май хапчета за познаванеWink Е, то не е необходимо да си тънък психолог да го усетиш...като погледнеш кой младеж доведе колумбийците на 4. Салса фестивал преди 2-3 седмици и ще ти стане ясноWink
Абе, много са интересни, но споко, акробатиката се прилага само за шоу, ако танцуваш на сошъл не толкова страшно, трябват ти бързи крачета и не толкова бързи ръчичкиWink Трябва и добра ОФП / Обща физическа подготовка/ пък и се отслабва, доктор Емилова току-виж и колумбийска салса почнала да преподава да топи депутатски шкембетаWink
Сериозно сега: имаш някакво основание, това си е суингирана кубинска салса + още нещоWink jive Wink ха-ха

thunderchief
rumberitarita писа:
Приятели, помнете ми думата:да не се казвам Румберита Рита ако Columbian style не нахлува в опит да превземе върха на
световната салса мода.ОК.Ама как ще я правя тази акробатика???

Предлагам да се прекръстиш тогаваPfft Примерно на Юсуф Ал Ибрахим ибн Махмуд ал Джафер....(последния да бутне камика)

Всъщност колумбийската салса(дума да няма свежа е за гледане), надали скоро ще стане масова мода. По-скоро хората се връщат към първообраза и все по-масово се танцува on2
Редактирана от thunderchief на 22.05.2008 в 18:59
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

InNaMoRaTa
хаха ако първообразът е он 2 , значи аз съмм се върнала не знам къде GrinGrinGrinGrin Колумбийската салса наистина си е приятна за гледане, то и за игране стига да можеш Smile Но не мисля, че ще стане мода.

tanyatasheva
InNaMoRaTa писа:
хаха ако първообразът е он 2 , значи аз съмм се върнала не знам къде ...

Най-вероятно не си била родена, когато се е танцувал само първообраза - кубинският сон!Grin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения