BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Здравей, Общество!
liube
Защо няма снимки и коментари за изминалите конгреси, шоу-програми и уъркшопи Smile .... Дайте да качим малко прекрасни снимки! И....ако някой съобразителен, умен, талантлив и .....прекрасен човек е качил workshop-а на Leon Rose, нека да го сподели, че ще му забравя, тази иначе толкова готина хореография.
До скоро!

dobber
Привет
Леон Роуз накрая каза че видео заснемането е само за лични нужди и не желае да се качва по сайтове от рода на youtube. От тук нататък всеки си преценява сам Smile
http://enjoybulgaria.info

liube
Освен това каза, че е запомнил разположението на хората които го снимат и следователно ще им се разсърди след това....като още едно доказателство, че съм бил там (но без пустата камера, понеже закъснях) имаше една прекрасна черна пантера (може би партньорката му) до самата сцена на която той ни преподаваше. Аре бе пич, няма нужда да го качваш някъде за да си припомня хореографията.

bluedress
liube драсни едно мсг, ще измислим нещо по въпроса Smile. Инак аз бях толкова замаяна вече на този последен уъркшоп за деня, че свят ми се виеше чак Smile. Но хореографията е в наличност Smile

liube
bluedress писа:
liube драсни едно мсг, ще измислим нещо по въпроса Smile. Инак аз бях толкова замаяна вече на този последен уъркшоп за деня, че свят ми се виеше чак Smile. Но хореографията е в наличност Smile

Обичам теееееееееее!!!

liube
Търсенето продължава...и този път пояснявам, че ай ем лукинг фор мен'с стайлинга на Леон. Благодаря за фниманието!
Дълги дни и спокойни нощи!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения