BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Ефектно облекло
florecita
Здравейте!!! Някой знае ли магазин или ателие, от което да мога да закупя рокля за латино танци, подобна на тези за състезания :-) не че кой знае колко съм напреднала с танците, но винаги като видя такива парцалки и ... Smile Предварително благодаря! Smile

clio
има в магазина на ул. Чаталджа, като вървиш от Васил Левски , от лявата страна в едно гаражче, ако намеря визитката, ше ти дам и телефона.Smile)

Joli
В магазините Аита има - а тях ги има не само в София (не знам от кой град си)
http://www.aitada...thing.html (на тази страница имаш списъци за избор на категория - има и "Спортни танци" )
Редактирана от Joli на 25.04.2008 в 13:17

florecita
благодаря ви, магазинът на Чатладжа определено ме заинтригува..другият е малко скъпичъкFrown още мнения? Smile

Sweety
Floresita, магазина на чаталджа е на "Макон-с" и е на ъгъла с ул. "Панайот Волов".Телефона там е 0898656809. Аз за дрехи там не съм се интересувала, но на обувките цените са им като на Аита, така че едва ли и дрехите ще са с голяма разлика.Все пак провери!Успех!
Редактирана от Sweety на 25.04.2008 в 22:25

VeShti4kAta
За какво искаш да ползваш такива дрехи? Любопитно ми е само..

florecita
Истината е, че се занимавам с пеене (студентка съм в Консерваторията) и теези дрехи биха били страхотни за сценично облекло. Освен това на сцената не само пея, а и танцувам (макар и не тоооолкова професионалноSmile) така че комбинацията латино песен + подобна рокля ми се струва супер! Smile

florecita
благодаря за телефона на магазина Smile
Se feliz con lo que tienes mientras luchas por lo que no tienes...Smile

VeShti4kAta
Тези дни чета една книжка "Теория на модата" и там има тема за модата като начин на общуване, та ми хрумна да ви питам... дали когато избирате какви дрехи да облечете, мислите за посланията, които изпращате чрез тях или просто обличате най-удобното... дали целта ви е да сте секси на всяка цена, или пък предпочитате по-фини закачки.... и така... Въобще какви мисли ви минават през главата докато си избирате дрехите? Shock
Редактирана от VeShti4kAta на 11.05.2008 в 13:36

tresses
Избирам си ги според случая. И вземам предвид евентуалните послания Smile

Няма начин да се появя пред студентите си примерно с потничето, което ми е най-удобно за салса.

Дали ще е за салса, или за работа, или за излизане с приятели - винаги съобразявам дрехите със случая. Нищо не пречи при всички случаи да ми е удобно Wink

"Секси" е по-скоро излъчване, отколкото облекло. А когато опира до облеклото, е точно във фините закачки. В откровеното "ако го имаш - покажи го" няма нищо секси.

A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
clio
Според мен е напълно нормално да мислиш за посланията...Всеки се облича с идеята да предизвика определен ефект, който лично според мен доста говори за човека. И, разбира се, както каза Tresses, всичко зависи от случая. Аз лично предпочитам по-фините детайли и загатването... Но при салсата лошото е, че трябва да съобразяваш дрехите и с удобство. Имам такива любими дрешки, които не мога да облека просто защото са супер неудобни за танциSad

VeShti4kAta
За съжаление много момичета са на принципа "И да нямам, пак ще си го покажа..." и добрият вкус остава на заден план, а в днешно време, когато тенденциите са безброй и на мода е, както се казва "Каквото ми се носи", единственото, което ни остава като критерии за външен вид, е вкусът. А вкусът донякъде може да се учи, но в голяма степен е вроден, пък на глупавия не можеш да му кажеш глупав.... Frown

InNaMoRaTa
да, понякога в желанието си да изглеждат добре доста от момичетата попрекаляват малко и вместо да се получи красиво става точно обратното.Но наистина облеклото има голямо знчение , особено когато си на сцена .Ще изглежда супер floretica с една латино рокля.Дори само едно алкостадо да правиш ще предаде красота на движението Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения