BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
"Салса+" -Великденски празници-График
desir
Салса +" Ви честити настъпващите Великденски празници!
Пожелаваме на Вас и вашите семейства: здраве, късмет, сбъднати мечти, богати трапези, пълни къщи със смях и радост, добри приятели и изпълнени с любов сърца!

/От Управата/

П.С. Поради многобройните запитвания графикът на работа е следният:
работни: 25/петък/, 26/събота/, 29/вторник/, 30/сряда/
неработни: 27/неделя/, 28/понеделник/

В събота на 26.04 Ви очакваме и да не забравите да донесете боядисани яйца, защото Ви очаква състезание с награди за най-красиво боядисано яйце и най-добър бияч! Козунака е от нас!
Редактирана от admin на 24.04.2008 в 19:59

Emil
В таз салса + много жега, не е истина направо

clio
хаха - ето 2-те ми теории за този феномен:
1. В заведението се слуша музика от Карибите, съответно се цели максимално автентична карибска атмосфера - т.е. тропическа жегаGrin, ...ако прибавят и насекоми ще е 1 към 1
2.Грижат се за нашето физическо състояние - с 1 салса парти получаваш не само фитнес, но и бонус - саунаGrin

rara
justtin писа:
В таз салса + много жега, не е истина направо

Вече си мислех, че на мен нещо ми има, но явно наистина е непоносимо понякога Pfft

thunderchief
ако прибавят и насекоми ще е 1 към 1

Че така кажете де. Следващия път като се разходя до Козлодуй ще ви наловя мухи и комари да си ги напускате в С+ и всичко ще ви е фръст така да се кажеPfft
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

clio
Ами така де, после ще се заформи търговия с мазила срещу насекоми, мрежи и т.н. и набързо ще се съберат средства не само за нови климатици, но и за нов под, WinkPfft

tanyatasheva
clio писа:
Ами така де, после ще се заформи търговия с мазила срещу насекоми, мрежи и т.н. и набързо ще се съберат средства не само за нови климатици, но и за нов под, WinkPfft

Не ми говори!Cool След всеки фестивал изпитвам ужас, как отново трябва да танцуваме на този ужасен подFrown, жегата по мога да я изтърпя.Smile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

clio
хаха, мдаааа, Back to reality, както се казваGrin

VeShti4kAta
Аз пък след партито на Повдив Оупън тази година, повече няма да се оплаквам от жегата в Салса +... там беше нечовешки топло, дори и да не танцуваш.... Пък така или иначе на който не му се ходи в Салса +, вече има алтернативи и в сряда и в неделя...

clio
така е, но за съжаление и в алтернативите е тясно и топлоSad

VeShti4kAta
Тогава да им препоръчаме на всичките специалист по климатизация (т.е. майка ми) да им оправи положението.... Wink

thunderchief
clio писа:
така е, но за съжаление и в алтернативите е тясно и топлоSad

E имаше и широка и добре климатизирана алтернатива, ама на народа някакси не му хареса по ред причини. В началото проблема беше, че входа е 5 лева, после бяха един куп други, в салсабор някой примерно се оплакваше че влязъл в отвора за обслужване на кабелите(таланти всякакви) та не се оплаквайте - ако ходеха повече хора в Маскара сега партито още щеше да си го има, щеше да е на широко и добре климатизирано място с DJ на световно ниво.

clio
Знам, и аз съжалявам за него. Но най-странното е, че някои от хората, които тогава се оплакваха, сега дават същите тези 5 лв за вход и 7 лв за коктейл в джаз клуба във вторник! Абсолютно необяснимо е, защо онова изкара само 1 меесец, а това се пълни все повече и повечеFrownSmile

tanyatasheva
Сега ще ви обясня. Идеята за Маскара развали най-добрия общ купон, който е имало някога - неделния в Чилаут. Той събираше абсолютно всичси школи, барабар с инструкторите, някои от които дори да не се понасяха, се съобразяваха с това явление, защото там кипеше салса животът. Много хубаво заведение, сравнително добър под /в сравнение със С+ всичко друго е добро/, високо ниво на танцуващите и най-качествения ни диджей Алекс.Smile В един момент обаче, някои големи фактори решиха /евала им за фестивала, но това няма да им го простя /, че хората са овце и могат да ги преместят механично в друго заведение, за да им острижат по 5 лева. Това като вица за катаджията, който събудил една сутрин късно сина си с думите: "Хайде синко, ставай да вървиме, че хората пътуват вече 2 часа безплатно!" Smile Може би купонът в Чилаут щеше да отшуми от самосебе си по други причини, но да се развали готово събитие беше престъпление! Така че не ми хвалете умрелия купон в Маскара, там беше хубаво само първия и може би втория път, беше изнасилена работа, защото тръгна с отрицателни емоции и настрои хората. Ама то малко психолог трябва да бъдеш, дори инструкторите които го подкрепиха, знаеха дълбоко в себе си, че няма да го бъде събитието. И какво сега - в Чилаут вече не е същото като го няма Алекс, стана си обикновено парти на школа - всички се изтърсват дружно в Салсата в 11.30. В Ел Корасон в сряда е много хубаво като обстановка и музика, в Джаза във вторник също, прекрасно заведение!Smile Но това си остават партита на школи, омръзна ми да ходя на партита на школи!Cool Може би се забелязват във вторник някакви тенденции, но трябва да се засили малко музиката като качество, малко по-динамечно, по-съвременно. А какво да кажа за неделята в С+ Въртим -сучем, пак сме си там. При така описаната ситуация, от управата ако са умни, ще обновят и осъвременят заведение - едно хубаво ремонтче с нов дъбов паркет примерноGrin , климатици, да поканят още диджеи, да стане едно съвременно заведение, обединяващо всички салсероси и отговарящо на повишените изисквания на салса обществото!Grin Дали ще доживея?!Grin

Emil
Да ви кажа, май вече има климатици и то 2 и работят добре, вчера си беше екстра...ще видим тия дни как е
нямам снимка размер 100x100, be back

tanyatasheva
Вчера ли? Вчера беше четвъртък, да не би да говориш за "семейния" ретро купон в сряда? Smile Да, при 5 двойки на кръст и перманентно отворена външна врата, климатиците се справят чудесно!Grin

thunderchief
Дали ще доживея?!

Нито ти, нито аз примерно. Просто има един едниствен човек способен да го направи. А няма да се хване.
Джаза идната седмица ще идем да го инспектираме

tresses
В Маскара съм била един-два(вече не помня точно)пъти . Хареса ми.

В Social Jazz съм била много пъти. Обожавам го. Това е моето парти.

Да, и на двете места подът е добър. И музиката беше/е на ниво. Обаче лично на мен в Джаза ми харесва много повече. Музиката включва всичките ми любими парчета. Атмосферата е страхотна. Виждам се/ танцувам с всички, с които искам да се видя/да танцувам.

Какво повече му трябва на човек Smile
Редактирана от tresses на 12.05.2008 в 00:11
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
thunderchief
Какво повече му трябва на човек

Бе сещам се за едно-две неща. За начало пробвай с по-свестна музика щото тая в Social Jazz откровено казано не я бива. Свестен DJ, като Алекс примерно силно би освежил мястото

tanyatasheva
DJ Алекс би освежил всяко място GrinGrinGrin, но него го пускат само като бонус! Най-вероятно това е и концепцията на партито - да си остане едно спокойно кюбан парти на школа. Те са достатъчно големи, за да не се нуждаят от външни хора.Cool Жалко за хубавия под, ще остане почти неизползванSmile За съжаление, вече само фестивали, уикенди, оупъни и други големи събития, ще спасяват положението с партитата.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения