BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
ЧРД BGSalsa.info !
Sunny
[size=2]
Честит празник колеги и още 100 (та и повече Wink) години да ни радвате все така. Минаха 2 ползотворни и изпълнени с много салса емоции години , ноо това е само началото.

i131.photobucket.com/albums/p315/ovivip/sec/happy-birthday/016.gif

И специално : БРАВО Иво Smile

[/size]

dr-sunny.hit.bg/ban/zaiche.gif
Един ден ще ме попиташ:
Кое Обичаш повече - мен или живота си?
Живота си - ще отговоря АЗ и ТИ ще ме напуснеш без да знаеш, че живота ми това си ТИ!

dr-sunny.hit.bg/ban/bgplease02.png
www.planetalatino.eu/banners/01_planeta_latino_468x60.gif

http://www.planetalatino.eu
alegria
Честито и от менSmileSmileSmile Да ви има още много пъти по 2 и все така да ни осигурявате точна информация за салса събитията у нас и по света.

El Doctor
WinkХА ЧЕСТИТО, БРАВОС, САМО ТАКА И ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАТЕ...WinkПЪК И НИЕ ВАСWink

Sweety
Честито и от менSmileпожелавам на целия екип да сте все така готини, усмихнати и винаги позитивни! много здраве, щастие и усмивки!

vanko1
Честито!
Желая Ви здраве, успех и огромна аудитория! Бъдете все така обективни и нека салсата да бъде с вас! Smile

kati
Честито и от мен!Pfft
KATETO SI E KATETO

melody
Честито на целия екип на БГ Салса и най-вече на Иво и Маги,защото определено не е лесно това,с което са се заели!Две години...кога минаха?Помня началото и виждам сега какво е постигнато!SmileНе губете желанието си,хъса,обективността и усмивката си!Желая ви още много свежи идеи и верни приятели!Успех и занапред!Smile
Редактирана от melody на 03.04.2008 в 15:58
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

blue_lipstick
Ч.Р.Д. и от мен на патерици Smile Да сте живи и здрави!
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,938 уникални посещения