BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
"Българска работа"???
clio
След вторите салса награди започнах да се замислям основано ли е използването на квалификации като "българска работа"...Аз също съм на мнение, че е глупаво някакви неща да се стереотипизират или да се поставят под общ знаменател, но от личния ми опит по салса събитията в БГ това като че ли не може д асе избегне. Затова ми се иска да направим една конструктивна критика на всички организатори на подобни събития - например:
- да не се закъснява с половин час от обявеното начало;
- да не се губи 50% от времето в "празни" приказки, които така или иначе никой не слуша - хората са там за да танцуват
- да се направи нещо като репетиция, да се провери дали техниката е в изправност, и ако събитието заема повече от час и половина да се скъси, т.е... по-малко приказкиWink
-ако все пак събитието е повече от час и половина, както в събота, ми се струва странно при такова посещение да има едва 30-тина стола....Уморихме се още преди да сме започналиSad
....ами това е в общи линии критиката ми с добро чувство..Smile

awards_team
Clio, благодарим ти за критиката, защото в случая е изцяло конструктивна и градивна. Нещата, които казваш, са вярни. Не искаме да се впускаме в обяснения кое как и защо се получава така. Много ни се искаше/като хора, които редовно страдат от закъсняването на събития/ да избегнем закъсняването и се опитахме да го сведем до минимум. За съжаление обаче българинът като цяло не е научен да идва по-рано и когато чуе начало: 20 часа, това за него не означава "значи аз трябва да съм там в 7:30, защото то почва в 20 часа", а означава "аз ще дойда в 20 часа"..сещаш се какво става когато всички заедно дойдат в 20 часа..Но това не е оправдание, затова и казваме, че критиката ти е съвсем намясто.
Относно точка две - празните приказки...ако ти пейстнем тук сценария ще ти стане ясно, че няма една "празна" приказка в него, напротив...но това няма как да го знаят тези, които не са слушали. Вярно е, че всичките думи натежаха, когато видеото не тръгна, защото с клипчетата щеше да провърви много по-леко и "безболезнено". Затова и ние взехме нашите мерки зад сцена - сценарият беше съкратен, но не и напълно орязан. За третата точка пък съвсем си прав/а...грешката е изцяло наша.
С две думи искам да кажа, че приемаме изцяло критиката и ще се постараем максимално следващия път тези неща да не присъстват.
Редактирана от awards_team на 30.01.2008 в 14:36

lindeman_
Аз затова отидах в 21:30 .. пък и не пропуснах кой знае какво Smile) Бях казал на един познат като наближи томболата да ми цъкне на gsm-а и да дойда Wink иначе си хапвах хамбургери в макдоналдс.
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!

http://www.warez-plovdiv.hit.bg/
Bobby
А аз още от коледния бал вече си зная, че ако дадено събитие във Военния клуб, аз няма да съм там.

timbarumbero
По принцип събитието си го биваше:
За половин часовото закъснение се ядва, ама програмата по награждаването беше мноого дълга...Shock
Браво на наградените, Браво на Алекс, че се опитва да върне звучението на българските салса партита в едно широко приемливи и приятни граници, а не да залитаме в бутикови изпълнения/изцепки 'само за отбрани'.
Но едно голямо НО:
Ето какво беше казано за афтър партито в Салса +:
'After парти ще има за желаещите
Без вход, Салса Плюс, след 3h.'
да ама когато влязох ме награбиха:5 ЛЕВ ВХОДShockAngry
Е, не е за парите, а за коректността...
Е, не останахме...Smile

castro
Като изключим прекалено дългата, та чак досадна, церемония по награждаването, всичко друго беше добро. Въпреки че бяхме отмалели, след три часовото висене, благодарение на готината музика, която Алекс пускаше, успяхме и да потанцуваме доволно. Инак за разлика от колегата по-горе в Салса+ вход не ни поискаха, но пък и ние отидохме след три и половина. За мое голямо учудване, салса имаше. Имаше и чалга, поп, рок, хард рок. А миксът от оп-саа-оп-саа/бате Гойко/ леле какоооо цигара-магара-тактика/Рамщайн/Металика/Карлос Сантана, който Алдо сътвори, съчетан с поетапното вдигане на столовете върху масите, подобно на мексиканска вълна, която се приближаваше и към нашата маса, беше съкрушителния удар към последните оцелели тази съботна вечер.
Редактирана от castro на 31.01.2008 в 12:34
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

rara
:xox:
castro, много ме развесели! Незнам да съжалявам ли или да се радвам, че пропуснах after приключението Wink
Иначе и аз позакъснях, нищо не спечелих от томболата, не разбрах на момента кой какви награди взе, но танцувах до настъпване на тишината и светлината и беше чудесно Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,571 уникални посещения