Напоследък, в последната една година съм свидетел на доста салса купони гарнирани "с още нещо", басейни, игри и т.н. Мисля, че това не е хич лошо...Ето снощи бях на страхотен купон в Боулинг Галакси на НДК, организиран от Памбос Денсинг Сентър.Заведоха ме приятели, малко притеснен и предубеден,а се оказа голяма веселба за около 120 човека, със салса танци, боулинг и какво ли още не...А музиката звучеше и на улицата от високоговорител и много хора надничаха отвън...Какво е вашето мнение за "комбинираните прояви"?
Ами аз поне се отнасям положително.
Я колега така и така си ми паднал сподели малко инфо за тоя купон, постоянно ли го организира Памбос или е бил нещо инциденто? Диан ли е DJ и т.н? А дано е постоянно, че след 12 дни се прибирам а как само ми се танцува
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
Хихи, и мен ме заведоха снощи на същото място, нищо че не съм от ПДЦ, ама то си е удоволствие да ги гледаш хората как се забавляват (особено танацувайки салса с боулинг обувки).
Иначе си е готино да се съчетава салсата и с други удоволствия, въпреки че аз ходя предимно заради салсата. Ама така пък можеш да си водиш другарчета, които не са салса фенове и на тях също да им е интересно