|
Виждали ли сте се отстрани?
|
| clio |
Публикувана в 16.11.2007 в 13:03
|

Начинаещ

|
Вчера си говорих с едно момиче, което спомена, че мисли да си вземе камера и да се запише докато танцува... Единодушно стигнахме до извода, че това е страхотен начин да се видиш отстрани, през погледа на другите, и да попромениш това онова. Някои друг правил ли го е и има ли ефект?  |
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 16.11.2007 в 13:27
|

Напредващ

|
clio писа:
Вчера си говорих с едно момиче, което спомена, че мисли да си вземе камера и да се запише докато танцува...  Единодушно стигнахме до извода, че това е страхотен начин да се видиш отстрани, през погледа на другите, и да попромениш това онова. Някои друг правил ли го е и има ли ефект? 
Ефект - силно казано. Нерядко, това, което на ТЕБ не понася в изпълнението ти се харесва другиму и обратно.
Но като цяло - смисъл има.
Винаги може и по-зле
|
| |
|
|
| majadera |
Публикувана в 16.11.2007 в 17:10
|

Начинаещ

|
О, и аз съм пробвала ... много си се смях Но, да, доста е полезно! Оказва се, че всеки прави разни движения подсъзнателно - тях именно можеш да забележиш и да коригираш.
А и наистина е забавно да се видиш отстрани
cierro mis ojos y te imagino cerca de mi
|
| |
|
|
| castro |
Публикувана в 16.11.2007 в 17:52
|

Напредващ

|
clio писа:
Вчера си говорих с едно момиче, което спомена, че мисли да си вземе камера и да се запише докато танцува...  Единодушно стигнахме до извода, че това е страхотен начин да се видиш отстрани, през погледа на другите, и да попромениш това онова. Някои друг правил ли го е и има ли ефект? 
Помня преди време, когато още прохождах във саласата, си мислех, че танцувам страхотно и правя всичко както си трябва - изчистено и без грешки. Гледах се в огледалото и всичко ми се струваше ок, докато един ден не ми се отдаде възможност да се погледам на запис. Просто нема такъв филм - тва което видях, толкова се различаваше от това, което си въобразявах, че направо щях да падна. А дали има полза... винаги има. Най-малкото за сверяване на часовника
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!
|
| |
|
|
| rapunzel |
Публикувана в 16.11.2007 в 18:58
|

Начинаещ

|
Ooo това е много...специфична тема Аз разбрах,че не всичко е така както ми се струва когато просто погледнах в огледалото. Преди това гледах инструкторката как го прави и уж повтарях...и си виках "Еййй, че готино! и аз успявам да го направя" но образът в огледалото се оказа маааалко по-различен.В последствие видях,че на клипче ...разликата м/у това как си мисля,че изглеждам и как всъщност изглеждам е още по-фрапираща :Р
Редактирана от rapunzel на 16.11.2007 в 19:00
My SUN shines even at night  ))))
|
| |
|
|
| Polly |
Публикувана в 16.11.2007 в 22:18
|

Начинаещ

|
Мммм да ... веднъж се видях.. и не бях много очарована. Но си мисля, че всъщност не изглеждам чак толкова зле, даже бих казала доста добре, а просто този път съм се поизгърбила, някоя ръка ми виси и се люшка я на ляво, я на дясно
Редактирана от Polly на 16.11.2007 в 22:26
|
| |
|
|
| VeShti4kAta |
Публикувана в 16.11.2007 в 22:35
|

Фен

|
Аз мисля, че определено е полезно От една страна виждаш грешки, които да коригираш, а също така може и да забелязваш напредъка си с времето, сравнявайки стари клипчета. Аз лично излизам по-добре, ако не знам че ме снимат - иначе се притеснявам и не се получава.
Преди година някъде участвах в едно предаване и ми беше много, ама много смешно да се гледам. Много ми е странно и да се слушам, защото явно нямам реална представа за гласа си. Но пък приятелите, които ме бяха гледали, казаха че съм много фотогенична, тъй че йеййии  |
| |
|
|
| Polly |
Публикувана в 16.11.2007 в 23:43
|

Начинаещ

|
Veshti4ka, права си, когато знаеш, че те снимат става по-зле и наистина след като видиш грешките си се опитваш да не ги повтаряш (много често ) |
| |
|