BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Виждали ли сте се отстрани?
clio
Вчера си говорих с едно момиче, което спомена, че мисли да си вземе камера и да се запише докато танцува...Smile Единодушно стигнахме до извода, че това е страхотен начин да се видиш отстрани, през погледа на другите, и да попромениш това онова. Някои друг правил ли го е и има ли ефект? Wink

Vlad
clio писа:
Вчера си говорих с едно момиче, което спомена, че мисли да си вземе камера и да се запише докато танцува...Smile Единодушно стигнахме до извода, че това е страхотен начин да се видиш отстрани, през погледа на другите, и да попромениш това онова. Някои друг правил ли го е и има ли ефект? Wink

Ефект - силно казано. Нерядко, това, което на ТЕБ не понася в изпълнението ти се харесва другиму и обратно.

Но като цяло - смисъл има.
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
majadera
О, и аз съм пробвала ... много си се смях Smile Но, да, доста е полезно! Оказва се, че всеки прави разни движения подсъзнателно - тях именно можеш да забележиш и да коригираш.

А и наистина е забавно да се видиш отстрани Grin
cierro mis ojos y te imagino cerca de mi

castro
clio писа:

Помня преди време, когато още прохождах във саласата, си мислех, че танцувам страхотно и правя всичко както си трябва - изчистено и без грешки. Гледах се в огледалото и всичко ми се струваше ок, докато един ден не ми се отдаде възможност да се погледам на запис. Просто нема такъв филм - тва което видях, толкова се различаваше от това, което си въобразявах, че направо щях да падна. А дали има полза... винаги има. Най-малкото за сверяване на часовникаSmile
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

rapunzel
Ooo това е много...специфична тема Smile Аз разбрах,че не всичко е така както ми се струва когато просто погледнах в огледалото. Преди това гледах инструкторката как го прави и уж повтарях...и си виках "Еййй, че готино! и аз успявам да го направя" но образът в огледалото се оказа маааалко по-различен.В последствие видях,че на клипче ...разликата м/у това как си мисля,че изглеждам и как всъщност изглеждам е още по-фрапираща :Р
Редактирана от rapunzel на 16.11.2007 в 19:00
My SUN shines even at night Smile))))

Polly
Мммм да ... веднъж се видях.. и не бях много очарована. Но си мисля, че всъщност не изглеждам чак толкова зле, даже бих казала доста добре, а просто този път съм се поизгърбила, някоя ръка ми виси и се люшка я на ляво, я на дясно Grin
Редактирана от Polly на 16.11.2007 в 22:26

VeShti4kAta
Аз мисля, че определено е полезно Smile От една страна виждаш грешки, които да коригираш, а също така може и да забелязваш напредъка си с времето, сравнявайки стари клипчета. Аз лично излизам по-добре, ако не знам че ме снимат - иначе се притеснявам и не се получава.
Преди година някъде участвах в едно предаване и ми беше много, ама много смешно да се гледам. Много ми е странно и да се слушам, защото явно нямам реална представа за гласа си. Но пък приятелите, които ме бяха гледали, казаха че съм много фотогенична, тъй че йеййии Cool

Polly
Veshti4ka, права си, когато знаеш, че те снимат става по-зле Smile и наистина след като видиш грешките си се опитваш да не ги повтаряш (много често Grin )

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения