|
Винаги ли се чувствате добре след салса парти?
|
| rara |
Публикувана в 12.11.2007 в 01:47
|

Фен

|
Защото аз не Проблемът е, че ако не танцувам почти през цялото време или поне през 2/3 от него не ми е толкова прекрасно на душата и не се чувствам добре. Вероятно до голяма степен зависи от моето настроение и ентусиазъм, но те идват на място. Не мога да преценя по-рано през деня (когато решавам да отида на парти) дали ще ги има или не.
Много ми се иска да не съм единственият ентусиаст, който ще гласува с две ръце да се махнат всички маси и столове от заведенията, в които има салса парти. Така ще стане по-просторно и освен това много повече хора ще танцуват  |
| |
|
|
| lindeman_ |
Публикувана в 12.11.2007 в 01:58
|

Фен

|
много зависи от атмосферата на самото място, където се провежда партито
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!
|
| |
|
|
| Polly |
Публикувана в 12.11.2007 в 09:28
|

Начинаещ

|
Зависи и от хората, с които си отишъл или тези, които са на партито и мен ми се е случвало да ми е тъпо на парти, съответно и след него не се чувствам много добре. Но наистина повечето пъти партито е такова, каквото си го направиш  |
| |
|
|
| majadera |
Публикувана в 12.11.2007 в 10:08
|

Начинаещ

|
Винаги! Винаги! Няма начин. Салсата ми действа като наркотик ... сериозно пристратена съм. Ако не си взема седмичната доза - 2/3 партита, няколко часа в залата, не мога да изкарам седмицата нормално. Всеки път като отида на парти и видя усмихнати физиономии, чуя ритъма, раздвижа крака ... толкова енергия ме връхлита, че няма как да не се чувствам добре! Пожелавам го на всички!
cierro mis ojos y te imagino cerca de mi
|
| |
|
|
| alegria |
Публикувана в 12.11.2007 в 10:24
|

Начинаещ

|
rara, малко прекалено ми се вижда да се махнат всички столове и маси, защото човек трябва все пак да посядат след като се умори.
Иначе и на мен за съжаление не всеки път ми и е било хубаво след парти. Отивам с голямото желание много да танцувам, а се оказва, че не всеки път има с кого. Имало е и дни, когато съм сядала, колкото да събера малко сили и пак на дансинга.След такова парти се чувствам на седмото небе. Физически съм уморена, но психически и емоционално заредена. Абе при мен е така колкото повече танцувам, толкова повече ми се танцува.:rad:
|
| |
|
|
| clio |
Публикувана в 12.11.2007 в 11:10
|

Начинаещ

|
И на мен понякога ми е било скучно, когато не е имало хора, с които да танцувам. Във всеки случай стигнах до извода, че хубавото на едно такова парти е, че нямаш друг избор освен да поканиш някой, с когото принципно не танцуваш. Важното е разнообразие да има - пък и на следващото парти ще имаш двойно повече партньори за танци  |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 12.11.2007 в 15:49
|

Известен

|
Махадера, пиле салса шарено, ами права си, неможах да те видя на салса парти в неделя, за да подчертая пред теб колко си права!
Лично аз се чувствам добре, е, винаги има двама трима доценти и професори, които са ходили на 2-3 урока по стайлинг и почват да одумват, приказват и "приятелски" да те "посъветват" за разни кусури, но си мисля, че най-важното е да чувстваш музиката, да вкарваш добре наученото там където му е мястото, да проявяваш дори една искрица творчество и импровизиция, без да насилваш партньора и да се чувстваш/ чувствате добре |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 12.11.2007 в 16:35
|

Известен

|
Винаги! Неприлично добре Е хайде да кажем почти винаги, в живота има и тъжни моменти
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| charlies_angel |
Публикувана в 12.11.2007 в 20:50
|

Напредващ

|
ами да ви кажа...аз почти винаги съм тъжна като се прибирам към вкъщи след салса парти...нямам идея защо :non:
винаги като си тругваме и ме хваща едно такова акано настроение,а сутринта пък като се събудя ми е толкова мъчно ,нямам идея защо
вместо да съм на кеф на мене ми е кофти:non:
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
|
| |
|
|
| rara |
Публикувана в 12.11.2007 в 22:19
|

Фен

|
alegria писа:
rara, малко прекалено ми се вижда да се махнат всички столове и маси, защото човек трябва все пак да посядат след като се умори.
OK, да останат столове, но поне масите да махнем, че и без това стоят празни, а заемат много място 
За всичко останало;k: все едно аз говоря  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 13.11.2007 в 00:21
|

Известен

|
Ами по повод партитата
Принципно се след повечето партита се чувствам никак нелошо, обаче чак супер рядко ми се случва, понеже само парти някакси не ми е достатъчно напоследък за това. Нужно ми е да потанцувам с конкретно лице .....
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| alegria |
Публикувана в 13.11.2007 в 09:48
|

Начинаещ

|
rara, ние хубаво си нищим въпроса за това какво искаме да се махне от заведенията, ама нали знаеш, че те печелят от консумирещи (по възможност повече алкохол) хора, а не от танцуващи. Тъй, че няма да ни се отвори парашута като гледам. |
| |
|
|
| clio |
Публикувана в 13.11.2007 в 10:18
|

Начинаещ

|
Честно казано, според мен има някакви решения, за които може да се помисли - примерно вместо маси да има барове покрай стените, на които така или иначе ще можеш да седнеш и да пийнеш, но пък от друга страна ще заемат много по-малко място  |
| |
|
|
| majadera |
Публикувана в 13.11.2007 в 10:49
|

Начинаещ

|
Аз стигнах до извода, че когато ми е най-зле е най-наложително да се "излекувам" с мноооого салса. Да ви кажа честно - действа. Чувствам се ... преродена - сякаш кофти деня, нервите, здравото бачкане, дразнещите гаджета всичко изчезва на заден план. И само една усмивка ме води А бе ... жестоко чувство!!!!!!!
А Doc, на "професорите" както ги наричаш - много им здраве! Аз да не съм член на литературен кръжок, че вместо да танцувам, да философтвам и да обсъждам стил и стойка Техен проблем си е
cierro mis ojos y te imagino cerca de mi
|
| |
|
|
| VeShti4kAta |
Публикувана в 13.11.2007 в 19:01
|

Фен

|
На мен ми се е случвало преди, но сега ходя само ако наистина ми се ходи, защото партито ще е такова, каквото сама си го направя... Ако няма с кого да танцувам, ми харесва дори и само да слушам музиката и да гледам другите как се забавляват. А иначе .... мисля, че от време на време не е лошо да се разреждат паритата, за да няма пренасищане - подновява се емоцията така... |
| |
|