BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Винаги ли се чувствате добре след салса парти?
rara
Защото аз не Sad Проблемът е, че ако не танцувам почти през цялото време или поне през 2/3 от него не ми е толкова прекрасно на душата и не се чувствам добре. Вероятно до голяма степен зависи от моето настроение и ентусиазъм, но те идват на място. Не мога да преценя по-рано през деня (когато решавам да отида на парти) дали ще ги има или не.
Много ми се иска да не съм единственият ентусиаст, който ще гласува с две ръце да се махнат всички маси и столове от заведенията, в които има салса парти.Wink Така ще стане по-просторно и освен това много повече хора ще танцуват Smile

lindeman_
много зависи от атмосферата на самото място, където се провежда партито Smile
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!

http://www.warez-plovdiv.hit.bg/
Polly
Зависи и от хората, с които си отишъл или тези, които са на партито Smile и мен ми се е случвало да ми е тъпо на парти, съответно и след него не се чувствам много добре. Но наистина повечето пъти партито е такова, каквото си го направиш Wink

majadera
Винаги! Винаги! Няма начин. Салсата ми действа като наркотик ... сериозно пристратена съм. Ако не си взема седмичната доза - 2/3 партита, няколко часа в залата, не мога да изкарам седмицата нормално. Всеки път като отида на парти и видя усмихнати физиономии, чуя ритъма, раздвижа крака ... толкова енергия ме връхлита, че няма как да не се чувствам добре! Пожелавам го на всички!
cierro mis ojos y te imagino cerca de mi

alegria
rara, малко прекалено ми се вижда да се махнат всички столове и маси, защото човек трябва все пак да посядат след като се умори.Wink
Иначе и на мен за съжаление не всеки път ми и е било хубаво след парти. Отивам с голямото желание много да танцувам, а се оказва, че не всеки път има с кого. Имало е и дни, когато съм сядала, колкото да събера малко сили и пак на дансинга.След такова парти се чувствам на седмото небе. Физически съм уморена, но психически и емоционално заредена. Абе при мен е така колкото повече танцувам, толкова повече ми се танцува.:rad:

clio
И на мен понякога ми е било скучно, когато не е имало хора, с които да танцувам. Във всеки случай стигнах до извода, че хубавото на едно такова парти е, че нямаш друг избор освен да поканиш някой, с когото принципно не танцуваш. Важното е разнообразие да има - пък и на следващото парти ще имаш двойно повече партньори за танциWinkSmile

El Doctor
Махадера, пиле салса шарено, ами права си, неможах да те видя на салса парти в неделя, за да подчертая пред теб колко си права!Wink
Лично аз се чувствам добре, е, винаги има двама трима доценти и професори, които са ходили на 2-3 урока по стайлинг и почват да одумват, приказват и "приятелски" да те "посъветват" за разни кусури, но си мисля, че най-важното е да чувстваш музиката, да вкарваш добре наученото там където му е мястото, да проявяваш дори една искрица творчество и импровизиция, без да насилваш партньора и да се чувстваш/ чувствате добреWink

tanyatasheva
Винаги! Неприлично добреWink Е хайде да кажем почти винаги, в живота има и тъжни моментиSmile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

charlies_angel
ами да ви кажа...аз почти винаги съм тъжна като се прибирам към вкъщи след салса парти...нямам идея защо :non:
винаги като си тругваме и ме хваща едно такова акано настроение,а сутринта пък като се събудя ми е толкова мъчно ,нямам идея защо
вместо да съм на кеф на мене ми е кофти:non:
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
rara
alegria писа:
rara, малко прекалено ми се вижда да се махнат всички столове и маси, защото човек трябва все пак да посядат след като се умори.Wink

OK, да останат столове, но поне масите да махнем, че и без това стоят празни, а заемат много място Smile
За всичко останало;k: все едно аз говоря Smile

thunderchief
Ами по повод партитата
Принципно се след повечето партита се чувствам никак нелошо, обаче чак супер рядко ми се случва, понеже само парти някакси не ми е достатъчно напоследък за това. Нужно ми е да потанцувам с конкретно лицеSmile.....
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

alegria
rara, ние хубаво си нищим въпроса за това какво искаме да се махне от заведенията, ама нали знаеш, че те печелят от консумирещи (по възможност повече алкохол) хора, а не от танцуващи. Тъй, че няма да ни се отвори парашута като гледам.Sad

clio
Честно казано, според мен има някакви решения, за които може да се помисли - примерно вместо маси да има барове покрай стените, на които така или иначе ще можеш да седнеш и да пийнеш, но пък от друга страна ще заемат много по-малко мястоGrinSmile

majadera
Аз стигнах до извода, че когато ми е най-зле е най-наложително да се "излекувам" с мноооого салса. Да ви кажа честно - действа. Чувствам се ... преродена - сякаш кофти деня, нервите, здравото бачкане, дразнещите гаджета Smile всичко изчезва на заден план. И само една усмивка ме води Smile А бе ... жестоко чувство!!!!!!!
А Doc, на "професорите" както ги наричаш - много им здраве! Аз да не съм член на литературен кръжок, че вместо да танцувам, да философтвам и да обсъждам стил и стойка Smile Техен проблем си е Smile
cierro mis ojos y te imagino cerca de mi

VeShti4kAta
На мен ми се е случвало преди, но сега ходя само ако наистина ми се ходи, защото партито ще е такова, каквото сама си го направя... Ако няма с кого да танцувам, ми харесва дори и само да слушам музиката и да гледам другите как се забавляват. А иначе .... мисля, че от време на време не е лошо да се разреждат паритата, за да няма пренасищане - подновява се емоцията така...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения