|
10 причини, за да ходиш с танцьор/ка
|
| tresses |
Публикувана в 05.11.2007 в 11:56
|

Фен

|
от един друг форум
1. Владеем всякакви пози
2. Имаме перфектна техника, отличен ритъм и много добре си въртим ханша
3. Свикнали сме да сме с охлузени колена
4. Свикнали сме да изнасяме представления в минимум облекло
5. Перфекционисти сме, продължаваме, докато го направим както трябва
6. След кратка почивка отново сме готови за действие
7. Нямаме нищо против да се разгорещим и изпотим
8. Правим го пред огледала
9. Повтаряме многократно
10. Една дума…ГЪВКАВОСТ
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni
|
| |
|
|
| clio |
Публикувана в 05.11.2007 в 15:24
|

Начинаещ

|
хаха, tresses,това беше супер, добре, че се разпространява по форумите, току - виж ни се вдигнал рейтинга |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 05.11.2007 в 15:52
|

Известен

|

И още малко причини да НЕ ходиш:
Привикнали сме към всякакъв вид човешки контакт, допир, (служебно, така да се каже), сам по себе си, и по тази причина е много трудно да бъдем впечатлени:xox: И сме взискателни - виж точките 6 и 9:xox:
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 05.11.2007 в 16:14
|

Напредващ

|
Качествените танцьор/ки/и знаят кога да мълчат по време, рядко мислят какъв цвят да боядисат тавана и не са по загрижени как изглеждат отстрани
Винаги може и по-зле
|
| |
|
|
| Andrey4o |
Публикувана в 05.11.2007 в 17:01
|

Начинаещ

|
И не отказваме на който ни покани  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 05.11.2007 в 21:10
|

Известен

|
Наречете ме остарял, но не бих се помъкнал с танцьорка поради някоя от горните причини. Нещо повече, всяка една от тия причини прави алкохоличката събеседник, по неин си начин чаровна.
Свикнали сме да изнасяме представления в минимум облекло
Чудо големо. Аз пък предпочитам такива дето могат даже появявайки се в строг делови костюм могат да озаряват помещението(усещаш се все едно в помещението кротко гори огън) повече отколкото нагиздена като за представление салсера(и впрочем за целия си почти 32 годишен живот съм срещал точно 2 такива жени и се съмнявам скоро пак да срещна - верно и двете дами танцуват салса, но това си е чисто съвпадение)
Нямаме нищо против да се разгорещим и изпотим
И кадровите военнослужещи нямат, обаче това определено не им вдига рейтинга, точно обратното.
не са по загрижени как изглеждат отстрани
Е те точно тия дето не са загрижени как изглеждат отстрани не ща и да ги виждам, а ако са запотени и разгорещени и не са особено загрижени и за аромата си държа да се намирам на поне 50 метра от лицата и вятъра да не духа откъм лицето към мене.
А пефрекционизма(конкретно в танците) накрая поне у мене нерядко оставя малко неприятно чувство. Ако започна да си задавам въпроса "А сега що смачках фигурката и не завъртях жената 8 пъти, а тя толкоз искаше? (а се е случвало нашенски салсери да пораждат у мене точно тоя въпрос, както ми се е случвало жената да се омете насред танц) значи никак не ми е харесало. Съвсем по-друго си е някое кротинко омазване да се посреща с усмивка. Обаче дамите дето го умеят у нас се броят на пръстите на едната ръка на умерено калпав сапьор(такъв с по-малко от 10 пръста) или поне аз толкова познавам.
Toлкоз по въпроса, явно почвам да придобивам професионални деформации и да се иказвам сложно и аналитично
Кат сущий политолог
Редактирана от thunderchief на 05.11.2007 в 21:49
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| fortune |
Публикувана в 11.01.2008 в 00:59
|

Начинаещ

|
Здравейте! За да не пускам нова тема, чието заглавие няма да е много приятно, ще използвам тази и по-специално:
"7. Нямаме нищо против да се разгорещим и изпотим"
Проблемът ми е, че много обичам да танцувам с един човек, но той невероятно много се поти, става целия мокър,мирише ужасно и разваля цялото удоволствие от танца! Аз обожавам да танцувам с него, но след това, или ме омирисва и мен, или ако се дърпам, се чуди защо не ми е приятно. Той ми е приятел и ми е неудобно да му кажа това. Затова пиша тук и се надявам сред тези, които го прочетат, да е и той и да се поправи. Въобще, който мисли, че има проблем с потенето, да се поправи. Поне да се пръска с нещо преди да отиде на парти, някои мъже и кърпи си носят...
Много ми е гадно, че написах това, но се надявам да има някакъв ефект . |
| |
|