BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Първи Балкански Салса Конгрес - Боровец
El Doctor
Здравейте, бяхте ли в БоровецWink?Споделете нещо интересно за тези които не са билиSad

FABRICIA
Ей, ето че някой ме е изпреварил - аз мислех да пускам такава темичка. Аз бях и мога да кажа следните неща - мястото беше наистина добре подбрано - Боровец си има някаква атмосфера, която добре пасна на балканския конгрес. Отделно хотел Самоков наистина разполага със сравнително достатъчно място - зала Stage и Samokov бяха ок, само зала Beginners ми се стори наистина мъничка. Иначе - имаше доста хора, не съм очаквала толкова народ. Организацията беше на ниво, с изключение на две неща - че нямаше гардероб и че се пушеше в непосредствена близост до залите - това поне за мен беше много кошмарно. Но това са наистина дребни нещица. От всичко най-готини бяха партитата. Иначе представленията и уроците също протекоха съвсем нормално. Е, ами това е - получи се една наистина много хубава балканска атмосфера! Всичко премина много весело и заредено само с положителни емоции! Браво на организаторите.Smile

P.S. Вече има снимки в галерията!Smile
Редактирана от FABRICIA на 30.10.2007 в 13:10
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

Vlad
El Doctor писа:
Здравейте, бяхте ли в БоровецWink?Споделете нещо интересно за тези които не са билиSad

Беше невероятно.
АДСКИ много хора от целите балкани. Весело настроение и на партитата, и на шоу програмите.

Изобщо - супер си изкарахме. Другото ще го опише само снимковия и видео материал.
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
El Doctor
Тъй де, и аз бях "три деня ядох, пих...ТАНЦУВАХ и се веселих"Smile
Плюсовете са много само един минус Wink трудно се виждаше Раул какво показва на румба, мнооого хора!Wink
Браво на организаторитеWink

dobber
На този сайт ще се опитам да събера възможно най-много видео клипове от изминалият Balkan Salsa Congress. До тук са 4 workshop-а, 5 шоу програми и няколко галерии със снимки. Ако искате да помогнете и имате клипчета които липсват на тази страница или са снимани от различен ъгъл, ще се радвам да ги добавя. Ако се появят и клипове от партитата, ще добавям и тях Smile
Може да ми пишете на ЛС, ако на мен нещо ми убягва.

http://enjoybulga...ideos.html
Редактирана от dobber на 30.10.2007 в 18:36
http://enjoybulgaria.info

thunderchief
Супер е, че календара се обогатява с още едно събитие. А и общо взето от нещата дето чета лъха доста положителна атмосфера, та явно сте си изкарали свежо. Специалните гости правиха ли уъркшопи?
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

FABRICIA
Да, специалните гости също имаха уроци - и в събота и в неделя. Плащаха се допълнитело по 10 евро, но доколкото разбрах са били готини.Smile
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

clio
На мен най-много ми хареса "балканската" атмосфера - с всичките национални танци беше много весело и различно. Единственият минус според мен беше, че беше непоносимо топло - но на салса парти явно този страничен ефект не може да се избегне. Wink Така че колкото повече фестивали и конгреси от този тип, толкова по-добреSmile

Pambos i Maria
Искамe да благодарим лично на всички ВАС,който дойдохте и станахте част от Първия Балкански салса конгрес!Тук е мястото и лично да благодарим на ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ШКОЛИ и САЛСЕРОСИ,който участваха и подкрепиха конгреса.Защото без ВАС и Вашата подкрепа това събитие никога нямаше да се превърне в незабравим weekend-атмосферата,настроението,усмивките и всички Ваши безкрайни танци ни накараха да се чустваме страоотноSmile !!! Надявамe се, че с Вашата подкрепа това събитие ще прерастне в една дългогодишна традиция, която ще накара всички салсероси( и не само) от Балканите да се почустват едно цяло!
Очаквайте догодина и 2-ят Балкански салса kонгрес.
БАЛГОДАРИМ ВИ!
Редактирана от Pambos i Maria на 02.11.2007 в 14:01

http://www.pambos.info
sunrize
Атмосферата беше чудесна!
Не бях танцувала почти четири месеца и там усетих колко много ми е липсвало това!
Благодаря на всички!
Всеки "плюс" си носи "минуса" на гърба!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,018,261 уникални посещения