BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За мечтите....
melody
ЗдравейтеSmileИнтересно ми е дали мечтаете и за какво си мечтаетеSmileДоколко си приличаме и доколко се различаваме в мечтите сиSmile Колкото различни хора има,толкова и различни мечти биха съществувалиSmile.............Аз например си мечтая да е вечно лято,да имам къщичка на брега на морето,да ходя боса по пясъка и да чувам чайките ,летящи в синьото небе над мен.Изобщо обичам слънцето,топлината,зеленината,птичките.Мечтая си да живея някъде по островните държави,пък макар и животът да е по-примитивен.Също така си мечтая да обиколя света,да видя повече красиви местаSmileМечтая си за спокойствие за мен и за моето семейство.Иска ми се да се събудя някой ден и да нямам никакви грижи,да не трябва да се надпреварвам с времетоSadМечтая си хората да са хора в истинския смисъл на думата...да се обичат,да си помагат,да няма завист,фалш и лицемериеSad От друга страна си мечтая да пея...ама хубаво.Не че и сега не го правя ...побърквам всички в къщи...Та такива ми ти работи.Малко се поотплеснах,поразмечтах се!!! Сега споделете вие...за какво си мечтаете???
Редактирана от melody на 27.06.2006 в 10:56

thunderchief
Aз пък си мечтая за....едно конкретно лице от женски полGrin.
Впрочем от вчера предприехме мерки по изпълнението на мечтата
Да се надамя скоро време да се увенчаят с окончателен успех.
Мечти от сорта на хората да станат по-добри и да настане световния мир са ми чужди....харесва си ми такаSmile
Иначе умирам за фин пухкав сняг и добре нагласен карвинг
Редактирана от thunderchief на 17.05.2006 в 13:38
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

alias
thunderchief писа:

Иначе умирам за фин пухкав сняг и добре нагласен карвинг

ха ха ха ските и салсата имат общи допирни точки - най-малкото и двете са със С! GrinGrinGrin
"Не е важно какво ти се случва;
важно е ти какво правиш в този случай."
У. Митчел

karfi4ka
Май и аз съм от тези, дето не мечтаят глобално Smile ...ами за един конкретен екземпляр от мъжки пол Wink
Пък дали ще взимам конкретни мерки.....ми не знам...аз така на око му взех мерките вече Grin

Вие мислите ли наистина, че човек е толкова голям, колкото са му големи мечтите? ...Защото ако е така, това е мъничко притеснително за мен. Pfft Обикновено моите мечти са свързани с на пръв поглед дребни неща. На мен те ми носят радост....Smile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
Успех с екземпляра от мъжки пол колежкеGrin

admin
много любов, много нещо! Ей тези танци - те ни събират, те ни делят Wink Аз имам опит и в двете май Smile

А по темата ... мечтите, не са ми глобални. Напоследък си поставям по скоро цели, отколкото мечти ... И все пак правилото "Човек е толкова голям, колкото са голями мечтите му!" в някой отношения малко не ми се връзва. Защото мечтите са си мечти и не винаги отговарят на реалността Sad за съжаление!

http://www.bgsalsa.info
karfi4ka
Thunderchief, както е тръгнало, може с теб да си отворим една тема "Споделен опит" във връзка с някои конкретни мечти Wink

Успех и на теб! На мен ще ми е нужен доста, щото съм мнооого срамежлива и ненатрапчиво свенлива Smile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
Чакай да го докараме до някъде колежке, та да споделяме опитGrin И аз не съм бог знае колко отворенGrin

ostavka
май мечтите си приличат.... може би защото тука е сайт за салса, а салсата не е само танц, това е начин на живот. нормално е да има допирни точки мевду хората, които го практикуватSmile
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

melody
Ама хора,вие не мечтаете ли?ShockКакво е животът без мечти?Спрем ли да мечтаем сме загинали...мечтите ни движат напред....А може би просто не искате да споделитеWinkSmile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

charlies_angel
Мечтая толкова често,че понякога дори не се усещам.За мен мечтите са най-хубавото нещо на света. Smile Най-често мечтая за лица от мъжки пол(и по-конкретно-за едно) Wink Мечтая си да мога да летя и да лекувам хората само с поглед.Мечтая също да не пораствам(става въпрос-за възраст иначе искам да порастна малко-на височина Wink).Искам да си остана такава каквато съм ,да не се променям и да продължавам да обичам живота и тези които са ми го дали.Мечтая да съм на много места едновременно,така никога няма да пропускам салса партитата Wink Мечтая си също един ден да се изкъпя във вана пълна с мляко Grin.
Но има една много хубава и мъдра мисъл:"Започвайки да мечтаете за нещо,първо помислете:Ами,ако изведнъж се сбъдне?!"
Редактирана от charlies_angel на 13.07.2006 в 23:02
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,805 уникални посещения