|
За мечтите....
|
| melody |
Публикувана в 16.05.2006 в 16:19
|

Известен

|
Здравейте Интересно ми е дали мечтаете и за какво си мечтаете Доколко си приличаме и доколко се различаваме в мечтите си Колкото различни хора има,толкова и различни мечти биха съществували .............Аз например си мечтая да е вечно лято,да имам къщичка на брега на морето,да ходя боса по пясъка и да чувам чайките ,летящи в синьото небе над мен.Изобщо обичам слънцето,топлината,зеленината,птичките.Мечтая си да живея някъде по островните държави,пък макар и животът да е по-примитивен.Също така си мечтая да обиколя света,да видя повече красиви места Мечтая си за спокойствие за мен и за моето семейство.Иска ми се да се събудя някой ден и да нямам никакви грижи,да не трябва да се надпреварвам с времето Мечтая си хората да са хора в истинския смисъл на думата...да се обичат,да си помагат,да няма завист,фалш и лицемерие От друга страна си мечтая да пея...ама хубаво.Не че и сега не го правя ...побърквам всички в къщи...Та такива ми ти работи.Малко се поотплеснах,поразмечтах се!!! Сега споделете вие...за какво си мечтаете???
Редактирана от melody на 27.06.2006 в 10:56
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 17.05.2006 в 13:37
|

Известен

|
Aз пък си мечтая за....едно конкретно лице от женски пол .
Впрочем от вчера предприехме мерки по изпълнението на мечтата
Да се надамя скоро време да се увенчаят с окончателен успех.
Мечти от сорта на хората да станат по-добри и да настане световния мир са ми чужди....харесва си ми така
Иначе умирам за фин пухкав сняг и добре нагласен карвинг
Редактирана от thunderchief на 17.05.2006 в 13:38
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| alias |
Публикувана в 18.05.2006 в 12:46
|

Начинаещ

|
thunderchief писа:
Иначе умирам за фин пухкав сняг и добре нагласен карвинг
ха ха ха ските и салсата имат общи допирни точки - най-малкото и двете са със С!  
"Не е важно какво ти се случва;
важно е ти какво правиш в този случай."
У. Митчел
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 19.05.2006 в 11:29
|

Известен

|
Май и аз съм от тези, дето не мечтаят глобално ...ами за един конкретен екземпляр от мъжки пол
Пък дали ще взимам конкретни мерки.....ми не знам...аз така на око му взех мерките вече
Вие мислите ли наистина, че човек е толкова голям, колкото са му големи мечтите? ...Защото ако е така, това е мъничко притеснително за мен. Обикновено моите мечти са свързани с на пръв поглед дребни неща. На мен те ми носят радост.... |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 19.05.2006 в 14:00
|

Известен

|
Успех с екземпляра от мъжки пол колежке
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 19.05.2006 в 16:55
|

Администратор

|
много любов, много нещо! Ей тези танци - те ни събират, те ни делят Аз имам опит и в двете май 
А по темата ... мечтите, не са ми глобални. Напоследък си поставям по скоро цели, отколкото мечти ... И все пак правилото "Човек е толкова голям, колкото са голями мечтите му!" в някой отношения малко не ми се връзва. Защото мечтите са си мечти и не винаги отговарят на реалността за съжаление! |
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 19.05.2006 в 17:15
|

Известен

|
Thunderchief, както е тръгнало, може с теб да си отворим една тема "Споделен опит" във връзка с някои конкретни мечти 
Успех и на теб! На мен ще ми е нужен доста, щото съм мнооого срамежлива и ненатрапчиво свенлива  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 20.05.2006 в 13:05
|

Известен

|
Чакай да го докараме до някъде колежке, та да споделяме опит И аз не съм бог знае колко отворен
|
| |
|
|
| ostavka |
Публикувана в 10.06.2006 в 15:42
|

Фен

|
май мечтите си приличат.... може би защото тука е сайт за салса, а салсата не е само танц, това е начин на живот. нормално е да има допирни точки мевду хората, които го практикуват
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 13.07.2006 в 16:35
|

Известен

|
Ама хора,вие не мечтаете ли? Какво е животът без мечти?Спрем ли да мечтаем сме загинали...мечтите ни движат напред....А може би просто не искате да споделите
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| charlies_angel |
Публикувана в 13.07.2006 в 22:27
|

Напредващ

|
Мечтая толкова често,че понякога дори не се усещам.За мен мечтите са най-хубавото нещо на света. Най-често мечтая за лица от мъжки пол(и по-конкретно-за едно) Мечтая си да мога да летя и да лекувам хората само с поглед.Мечтая също да не пораствам(става въпрос-за възраст иначе искам да порастна малко-на височина ).Искам да си остана такава каквато съм ,да не се променям и да продължавам да обичам живота и тези които са ми го дали.Мечтая да съм на много места едновременно,така никога няма да пропускам салса партитата Мечтая си също един ден да се изкъпя във вана пълна с мляко .
Но има една много хубава и мъдра мисъл:"Започвайки да мечтаете за нещо,първо помислете:Ами,ако изведнъж се сбъдне?!"
Редактирана от charlies_angel на 13.07.2006 в 23:02
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
|
| |
|