[size=2]Здравейте приятели на BG Salsa![/size]
С цел да подобрим предлаганата от нас услуга се налагат някой промени в сайта. Днес 22 Октомври във времето от 09.30 до 20.00 часа, е възможно да имате затруднения в достъпа до някой определени функции.
09:30ч. Регистрацията на нови потребители, поискване на забравена парола, както и потребителско обновяване на профилите - нямат да функционират.
Извиняваме се предварително за създаденото неудобство!
12:30ч. Обновяването на сайта засягащо регистрацията на потребители, функциите забравена парола и обновяване на потребителските профили - приключи успешно. Повишена е значително сигурността на потребители, потребителското им име, парола и защита на e-mail адресите.
14:40ч. Обновяването на сайта, засягащо форума и функцията коментари на потребителите - приключи успешно.
17:00ч. Финал ... сайта работи нормално, а обновяването му приключи значително по-рано от предвиденото.
p.s. Моля всички потребители които попаднат на проблем по време на престоя в сайта, да сигнализират тук или на лично съобщение към мен.Редактирана от admin на 22.10.2007 в 17:13
изключително ме дразни жълтия фон аууу...преди като беше оранжево беше по-хубаво .
нали като не си си влезнал с ника и беше такова жълто и си мислех че е сложено да дразни,за да се регистрират хората и да им е оранжевко
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
charlies_angel писа:
изключително ме дразни жълтия фон аууу...преди като беше оранжево беше по-хубаво .
нали като не си си влезнал с ника и беше такова жълто и си мислех че е сложено да дразни,за да се регистрират хората и да им е оранжевко
Здравейте,
оранжевият фон за които говорите няма нищо общо с техническото обновяване на сайта от 22 миналият месец
Да оранжевата версия на сайта, вече не е достъпна тъй като не отговаря на някой от новите допълнения в сайта по които се работи или вече са пуснати в действие. Все пак в бъдеще, ще добавим версия различна от тази която ползва в момента сайта, но не мога да се обвържа с точни срокове за това. Стараем се все пак сайта да има весела и приятна визия, става въпрос за танци, забавление , купони
charlies_angel писа:
Здравейте,
оранжевият фон за които говорите няма нищо общо с техническото обновяване на сайта от 22 миналият месец
Да оранжевата версия на сайта, вече не е достъпна тъй като не отговаря на някой от новите допълнения в сайта по които се работи или вече са пуснати в действие. Все пак в бъдеще, ще добавим версия различна от тази която ползва в момента сайта, но не мога да се обвържа с точни срокове за това. Стараем се все пак сайта да има весела и приятна визия, става въпрос за танци, забавление , купони
Здравей
просто не ми се пускаше отделна тема,затова реших да споделя тук
а и аз не казвам че не е хубаво да е веслко и приятно,просто казвам,че мене не ме кефи жълтото
А иначе няма нужда да променяте цвета му,само заради мен...
което значи,че само си пиша и не държа да ми се обръща внимание :vic:
и такаРедактирана от charlies_angel на 13.11.2007 в 22:11
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."