BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
"този парфюм водеше страхотно"
tresses
С голям срам си признавам, че не винаги запомням лица. Вече на няколко пъти непознати твърдят, че сме танцували заедно, а аз имам чувството, че ги виждам за пръв път в живота си. И понеже е някакси неудобно 4-5 минути да си гледал в очите някого, а после да не го разпознаеш, обикновено се усмихвам и казвам "А, да, спомням си."

Обаче с уханията е съвсем друга работа. Асоциирам веднага с дадено място, човек, песен, танц. Седях си наскоро в един автобус и когато до мен се доближи някакво момче, първата ми мисъл беше: "С този парфюм съм танцувала!" Сигурна, съм, че човекът беше непознат. Но много живо ми напомни за разкошна салса на Se Me Fue.

Та сега все повече ухания придобиват танцово оцветяване Pfft

A на вас случвало ли ви се е? Нещо съвсем ненадейно да ви върне към последното/предпоследното/което и да е салса-парти.
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
thunderchief
Уви да(е не парфюм - песен е) и ми предстои да ми се случва още около месец и половинаSad
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Sunny
За жалост и моята памет ми е изигравала подобен род номера. Но за мен винаги щом си припомня някого по аромата на парфюма ми навява лоши спомени от миналото. :bad:
dr-sunny.hit.bg/ban/zaiche.gif
Един ден ще ме попиташ:
Кое Обичаш повече - мен или живота си?
Живота си - ще отговоря АЗ и ТИ ще ме напуснеш без да знаеш, че живота ми това си ТИ!

dr-sunny.hit.bg/ban/bgplease02.png
www.planetalatino.eu/banners/01_planeta_latino_468x60.gif

http://www.planetalatino.eu
tresses
Следващия път, когато си насред нещо много хубаво (например, разкошен танц с разкошна дама Wink ) обърни внимание на съпътстващото ухание. И после пак. И пак. Ще събереш много хубави спомени от настоящето Smile
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
Sunny
Мерси за съвета Smile Иначе паметта понякога може да помогне много , но също така и да си прави шеги може.
dr-sunny.hit.bg/ban/zaiche.gif
Един ден ще ме попиташ:
Кое Обичаш повече - мен или живота си?
Живота си - ще отговоря АЗ и ТИ ще ме напуснеш без да знаеш, че живота ми това си ТИ!

dr-sunny.hit.bg/ban/bgplease02.png
www.planetalatino.eu/banners/01_planeta_latino_468x60.gif

http://www.planetalatino.eu
sunrize
Помня и аромати, и лица, и всичко...
Всеки "плюс" си носи "минуса" на гърба!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения