BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво стана с Пуерто Рико?
c200
Пускам темата, защото никой нищо е съобщи. минаха и трите състезания на България Опен, победиха Кики и Ели, а идеята беше да отидат и да представят България в Пуерто Рико.
Състезанието свърши в края на юли, ние нито чухме, нито видяхме нещо от най-добрата българска двойка. някой знае ли какво стана? Че не са спечелили, е повече от ясно де...

rumbarumbero
Какво стана??? Ами то не е трудно човек да се сети, като си събереш 2+2.

Според мен, стана грозно! Хората бяха излъгани, други бяха използвани, много неща бяха манипулирани... За съжаление разни интриги и особено тази невероятна бройка от "състезания" отврати хората. Партитата вече са никакви, по форумите никой не гори от желание да сподели емоции или впечатления, школите си живуркат самостоятелно и реално няма салса общество.

И всечко това стана за да може един човек да си направи бизнеса и една школа да си направи реклама!!!
Редактирана от rumbarumbero на 12.09.2007 в 13:32

vanko1
Абсолютно вярно, за съжаление.
Съвсем точно обобщение и много жалко, но е факт.
Дай Боже догодина да има 10 състезания, хляб може да и да няма, зрелища обаче ще има в изобилие. А това, че някои хора са като смукачи на Запорожец, си е съвсем в реда на нещата- салсата от определен ъгъл си е и бизнес, а в нашенски условия- най- вече посреднически такъв. "Производителите" да го д.......т!

rumbarumbero
"Производителите" да го д.......т" - въпрос на избор!!!
Редактирана от rumbarumbero на 12.09.2007 в 15:19

c200
Ама отидоха ли или не отидоха? И ако не - защо?

vanko1
"Двойката, спечелила най-много точки от трите състезания в дивизия "Професионалисти", става победител на Bulgaria Salsa Open 2007. Тази двойка получава следните права:
• Да представи България на международното състезание World Salsa Open, което ще се проведе на 22-28 юли 2007 г. в рамките на 11th Puerto Rico Salsa Congress."

Това пише в сайта на БГ-салса оупън.
Дали са били, какво са направили, съответно- защо не са били, могат да кажат или самите победители, или техният шеф-инструктор, или организаторите на БГ- оупън. Защо не се казва нищо, е друг въпрос- според мен не са ходили, защото не виждам логика да са били там и никой нищо да не е писал по въпроса. Най- малкото това е поредно участие в чужбина на наша двойка и има смисъл да се отбележи като събитие и присъствие, независимо дали и докъде са класирани.
По- интересният въпрос е ако изобщо не са ходили. Всъщност въпросът би следвало да бъде защо не са ходили- по причини, свързани с тях самите /Кики и Ели/ или по причина, свързана с "наградата" и хората, които я обещаха.
И както основателно се постави въпроса- защо никой нищо не казва? При толкова много шум, емоции и разправии покрай състезанията, редно беше да се знае какво стана с "наградата". Така смятам.

П.с. Ако все пак някой реши да отговори, много ми се ще този път да няма наивни обяснения за това как покрай многото работа не е успял да напише два реда или как с това са били ангажирани други хора, които обаче не са си свършили работата и изобщо- как виждаш ли марсианците са виновни за липсата на информация.

Jonny
Този конгрес World Salsa Open вече не съществува от тази година. Победителите от съответната държава на Salsa Open получават автоматично кфалификация за World Salsa Championshop.
Промяната е от средата на тази година.

c200
Конгрес в Пуерто Рико - и състезание си имаше и тази година. Без значение кой кое как нарича, факт е, че Кики и Ели не са отишли.

kikis
По принцип не пиша по форумите,но реших че по темата за състезанието в Пуерто Рико трябва да отговоря аз,тъй като решението да не отидем беше изцяло на нас-Кики и Ели!Причината,поради която не можахме да се явим на състезанието(а желанието ни да участваме беше наистина голямо),беше заради стеклите ни се неотложни ангажименти в Гърция и Холандия .
Наградата(самолетни билети) ,ни беше предоставена от организаторите на Bulgaria Salsa Open,в парична форма,за което благодарим!А и също така благодарим и за проявеното разбиране от тяхна страна!
На въпроса,защо не е публикувано нищо относно състезанието,просто ни беше трудно да следим форумите и съответно да съобщаваме какво се случва.Тук е момента да изкажа благодарността си към всички ,които бяха с нас и ни подкрепяха през цялата година,нещо,което за нас беше наистина много ценно!
За съжеление , нямахме възможността да присъстваме на състезанието в Пуерто Рико,но ще дадем всичко от себе си,за да представим България достойно на следващите международни състезания,които ни предстоят! Ако някой има нещо неясно по темата,може да ме пита лично на някое парти или да ми се обади по телефона.
Благодаря за разбирането!
Кики

El Doctor
Лично аз благодаря на Кики за информацията, както виждаме нищо кой знае какво не се е случило, но съм убеден че Кики и Ели ще представят добре страната и за напред!Smile

rumbarumbero
Благодаря на Кики за дадената информацияSmile
По конкретния въпрос всичко е ясно. Все пак, си мисля, че щеше да е хубаво правото за участие да бъде преотстъпено на второто място, а не наградата да минава в пари. Честно казано, това ми се струва несериозно, като знаем колко двойки се бориха и в крайна сметка, никой не отиде! Ако сте имали тези ангажименти, то сте знаели достатъчно рано за тях, за да постъпите правилно.

Естествено това са си мои мисли и не ангажирам никой с тях. За мен написаното в по- преден пост си остава истина и е тъжен общият резултат от направеното, а не толкова конкретната награда.

"Според мен, стана грозно! Хората бяха излъгани, други бяха използвани, много неща бяха манипулирани... За съжаление разни интриги и особено тази невероятна бройка от "състезания" отврати хората. Партитата вече са никакви, по форумите никой не гори от желание да сподели емоции или впечатления, школите си живуркат самостоятелно и реално няма салса общество.
И всечко това стана за да може един човек да си направи бизнеса и една школа да си направи реклама!!!"

thunderchief
Ама струва ми се народа трудно живее без скандалец. Кой къде отишъл, защо не отишъл и кога едисикой ще даде информация(ама хич не му е работа на едисикой да виси из форумите и да дава информация, със сигурност му се намира как иначе да си прекарва времето) и вечното споменаване на един дето взе да се обръща на нещо като Дарт Вейдър(Представям си Come with me to the Dark side my son произнесено със съответния акцентGrin). А след малко някой ще припише на Кике и Ели ролята на градинарското куче(то не яде и на другите не дава). А СТИГА ВЕЧЕ!

Партитата вече са никакви

Странно откак съм тука съм пропуснал две партита и не съм забелязал да са "никакви". Точно обратното. А DJя адаш заслужава много специална похвала, понеже на последните две партита на които бяха бръкна надълбоко в торбата с готината музика и извади такива благи работи дето отдавна не бях чувал на парти. Само ми се иска готиното съботно парти в 18+ да почне пак(е и други неща, ама те са по-скъпички и трудничкиGrin)

никой не гори от желание да сподели емоции или впечатления

Имайки предвид опасността да се окаже, че са споделени "политически некоректни" емоции и впечатления, какво странно има в това?

ТАНЦУВАЙТЕ ПОВЕЧКО. Зарежете интрижките.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

rumbarumbero
thunderchief, много си прав!
Никой не е длъжен да дава обясненя, явно задълженията са им да взимат... Който се излъгал- излъгал се вече. Аз втори път няма да го направя! Смятам да те послушам и да си танцувам повечко.

И за партитата всеки си има мнение, но моето е, че са на доизживяване и буквално кретат. Като тук нямам в предвит музиката, а настроението и купона.

thunderchief
а настроението и купона

Toва ако не си го направиш сам, никой не може да ти го направи, та търси проблема в себе си

rumbarumbero
Ми ти защо ходиш на парти?!! Стой си у вас и си го направи сам купона:cho:

thunderchief
rumbarumbero писа:
Ми ти защо ходиш на парти?!! Стой си у вас и си го направи сам купона:cho:

Ами дори и на парти много зависи от нагласата на човека за купон. Имаш ли я никой не може да ти развали веселото:jamp: Не разчитам на някой друг(DJ, инструктор или какъвто и да е) да ми създава нагласа. Пък ако човек продава качествени продукти, на добри цени(точно случая с тоя дето някои смятат че е длъжен да търчи из форумите да ги информира), чието потребление подпомага купона, е берекет мерси, ще си купим:vot: До момента, винаги когато съм имал възможност да ползвам тия продукти три неща са били гарантирани - размазване от танци, хубава музика и квалитетна компания, включително отбрани девойки(да му се не види, не искам да правя реклама на школи ама определено си личи къде някои дами са пипнали като инструкторки що се касае до лейди стайлинга на ученичките им, както и си личи къде не е пипнато и се налага да се преструвам на механик-водач). Кво питам се повече му трябва на човек? Определено не и писмен отчет, кой къде ходил.

Още малко и разходооправдателни документи някой ще вземе да поиска.
Редактирана от thunderchief на 16.09.2007 в 14:57

rumbarumbero
thunderchief, или се правиш, че не разбираш за какво става дума или ти е трудничко...
Никой не ти говори за това, някой да ти прави весело.
Ти знаеш ли какво е общо настроение, атмосфера, енергия, която излъчва едно парти? А знаеш ли парти на което му липсват тези неща? Правиш ли разлика? А също така, има ли значение за теб, дали на партито има хора или е полупразно?
Ако и този път не си разбрал, ще приема, че си имаш твой си святSmile)

А сега остава да подредиш и инструкторите в две редици на добри и недобри- съответно и жените!!! Явно си се взел много на сериозно, а това вече е веселоSmile))

Принципно: когато се дават пари на някой и той е обещал в замяна конкретно нещо, което не се изпълнява - да, ще се иска обяснения и това е право на всеки потребител! Има и друг вариянт - просто потребителят спира да бъде такъв - много е просто ... ама язък ти за ученето и специялизациите!

thunderchief
А също така, има ли значение за теб, дали на партито има хора или е полупразно?

Не. Стига подходящите хора да са там. Най-готиното парти в живота ми беше доста празно откъм народ

Явно си се взел много на сериозно

В качеството ми на потребител на продукта лейди стайлинг гледам да се вземам на сериозно, за да ми е веселоGrin В карането на танк или булдозер по дансинга няма нищо приятноPfft

съответно и жените

МогаSmile, ползвайки критерия удоволствие от танца с дамата, ама не ми се занимава. Предпочитам да използвам времето за танцуване с дамите по-нагоре в мойта си класация.

когато се дават пари на някой и той е обещал в замяна конкретно нещо

Единствения коментар на това, е че нещо много силно ти убягва в конкретната ситуация. Абстрактно погледнато си прав.

язък ти за ученето и специялизациите

Ти за тия работи грижа не бери. Има кой.

Ако и този път не си разбрал, ще приема, че си имаш твой си свят

Според една приятелка психолог по професия, всички сме така. Важно е само света ти да не е паралеленGrinPfft
Редактирана от thunderchief на 16.09.2007 в 17:13

tanyatasheva
И двамата сте правиSmile Едно и също нещо може да се възприеме по хиляди начини, в зависимост от нагласата на човека. Случвало ми се е да се отегчавам на най-перфектното парти и обратното. И стига с тия състезанияSmile Салсата е радост и любов! Не може ли просто да се наслаждавате на музиката, на танца, на партньорите си, на екстремното усещане, на каквото си искате и на живота въобщеGrin Оставете салса бизнесмените да се мъчатSmile
А Кики е добро момче, защо с Ели да не си вземат паритеSmile Хайде, бъдете щастливи всичкиGrin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.12 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения