BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
15 Септември
kati
Наближава 15 Септември, за някой е добре, за други-не! На кой му се ходи на училище? А за завършилите, иска ли ви се пак да посетите класните стаи!:sud::hak:;dar:
KATETO SI E KATETO

melody
Хеее,че хубаво въпросче!Smile
Аз съм от отдавна завършилите,които с умиление си спомнят за онези години...училищните!Всичко давам да се върна там,но със сегашния акъл и ако може да не ме изпитват,ама въобще!Smile
Но то пък като се замисля...няма да е същото...
Редактирана от melody на 04.09.2007 в 22:12
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

lindeman_
Незнам за учениците, но около тази дата в Пловдив се очертава голямо салса парти Smile Един от клубовете има рожден ден Wink
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!

http://www.warez-plovdiv.hit.bg/
charlies_angel
От една страна суууууууууууупер мн ми се ходи на училище защото много искам да видя съучениците си иии да науча някои и други неща ...абе весело си е в училище
От друга страна искам пак да е лято....салса....море...салса...лятно гадже Pfft ...салса......... :goo: ..........купони...приятели...спомени :vic:
На самия 15 септември винаги ми е гот...ама след това :non: пуууу мъчението започва
с няколко думи Grin училището ме радва ама само ако е в умерени количества :ura:
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
ivannn
и пари да ми дават, и много пари да ми дават, пак не бих се върнал в училище. това е чиста загуба на време, която не мога да прежаля по никакъв начин.
имаме изключително неефективна образователна система, която продължава да копае дупката, в която е паднала.

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
melody
ivannn,прав си за образователната система.Аз бих искала да се върна,заради хубавите спомени с моите съученици,заради миговете,изживяни с тях,заради моментите,в които заедно откривахме света и израствахме...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

kati
Ей, това беше красиво melody!;k:
KATETO SI E KATETO

VeShti4kAta
Моите най-скъпи моменти от училище са свързани с безгрижието, приятелите, с това, че си още дете.... , но честно казано в Унито повече ми харесва....

kati
Къде другаде освен в училище госпожата по математика може да седне с бял панталон върху син тебешир, момчетата могат да счупят вратата на съблекалнята, Младен- да вкара хартиено самолетче в косана на госпожата по химия, а след това да каже на господина по БЕЛ : Господине, искам да ви згази автобус!:xox: Ами, никъде! Само контролните не ги обичам много:cd:, но вече ми доскуча вкъщи и искам да посрешна новата учебна година, пълна с нови предизвикателстна и емоции!!!:ura:
KATETO SI E KATETO

kati
Е започна се!:uho: Какво да кажа, за класна ми сложиха учителката, която най- много не харесвам, но поне се видях със всичките си съученици! Беше забавно!Wink На откриването танцуваха САЛСА!:rad:
KATETO SI E KATETO

kati
И понеже тази тема е за училище, какво ще кажете за стачката на учителите?Smile
KATETO SI E KATETO

charlies_angel
ЗАСЛУЖАВАТ по-големи заплати,тъй като им се налага да търпят такива изродчета като нас-днешните ученициGrin
Нека стачкуват
Редактирана от charlies_angel на 25.09.2007 в 17:05
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
VeShti4kAta
И аз мисля, че заслужават по-големи заплати, защото ролята на един учител може да се окаже ключова за живота на даден ученик.... Работата, която вършат е доста отговорна и ужасно трудна, имайки се предвид поведението на учениците...., Освен това се надявам, че с увеличението на заплатите, ще се подобри и качеството на обучението, защото аз какви ли не преподаватели съм виждала и то уж в елитна гимназия... пък какво остава на другите места.... За какво ми е на мен преподавател по английски, примерно, на който като му кажа едно изречение и си гледа в Teacher's book-a дали съм му го казала правилно...ох.. отплеснах се Frown

tresses
Наистина беше хубаво едно време в гимназията...най-вече, заради приятелите и самата възраст. Но и сега в уни-то е хубаво Smile
А в класната стая се върнах...но от другата страна на барикадата по време на педагогическия ми стаж преди няколко месеца Wink В началото ми беше много странно, че не аз седя на чина и гледам в учителя, а стоя пред един клас и ги уча. Но и това си имаше приятните моменти.
Напълно съм съгласна с мнението на Вещичката. Качеството пряко зависи от количеството (пари). Как ще мотивираш висококвалифициран специалист да стане преподавател, ако не може да се издържа само с това? А когато не достигат кадри, се запълват с каквото има - понякога и с хора, които не трябва да ги пускат не просто в учителската стая, а изобщо близо до деца.
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
kati
http://stachkauch...rumer.com/
KATETO SI E KATETO

Verginiq
Идният вторник е новият 15-ти GrinGrinGrinGrin

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения