BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
клуб "Ретро"- Шумен
Cuba_Libre
Понеже през август ми се очертава ходене в Шумен, и доколкото си спомням, там, в клуб "Ретро", се провеждат салса партита, моля някой сведущ да ми отговори- продължават ли партитата във въпросния клуб и през лятото? Да знам дали да си слагам обувките за танци в багажаSmile
En el fin de semana quiero bailar...

katibel
СведующPfft: салса партитата продължават, през август също ще има, така че слагай обувките за танци в багажа.
Тъй като август е месецът за море/планина, то някои от нас ще липсват, но салса в петък има и стават хубави партита. Дано да се засечем, за да се запознаем.Smile
:-)

kati
Ще се изкажа според възрастта ми: Там е яко!:vot:Wink
KATETO SI E KATETO

iasen2
Аз съм от Русе и редовно ходя в Шумен на салса парти и уроци там . Общо взето клуб Ретро се оказва център на салсата в този край на България. ако си там на 20-ти юли ще се радвам да се запознаем .
Редактирана от iasen2 на 18.07.2007 в 21:09

http://moiatadieta.hit.bg
Cuba_Libre
Ами хора, надявам се на 10 август да се видимSmile На другия ден съм на сватба в Шумен, така че предната вечер може да потанцувам салса за отскокSmile

En el fin de semana quiero bailar...

kati
Така ми се ходи на партито днес, но така е, който го мързи не ходи на парти!Sad И не защото ме мързи да си замъкна задника до там, а защото цял ден не си приготвих багажа за утре и не си оправих стаята!ShockТрябва да го правя сега!:gb: И най- лошото е, че клубът се намира на 2 минути път пеша от къщи! Колко лошо, а така ми се ходеше!Sad Но нищо, на 3 Август съм там!WinkPfft
KATETO SI E KATETO

nadezhdinka
Ако трябва да преброя колко пъти съм ходила в "Ретро" сигурно няма да има и десет пъти,но от там ще ми останат най-невероятните спомени за най-страхотните танци и партниори,които съм имала.Затова ходете и дано усетите страстта и нежността от всеки един танц Smile
танци Smile танци

theraptor
В клуб"Sabroso"-Шумен за пьрви пьт започнах да танцувам Салса.Това се случи по време на престоя ми в Шумен от края на февруари до 22 .06.07. Останах очарован както от инструкторите, така и от танциорите в клуба.Всички са безкраино отзивчиви и приятни хора,от които миостанаха незабравими спомени.Пожелавам им много здраве и щастие,както и много успехи в танците.
Емо

theraptor
Smile

katibel
Благодарим, Емо, ще се радвам на парти да потанцуваме отновоSmile
:-)

kati
Върнах се!Pfft Прекарах си стахотно!Wink Е, имаше и малки издънки!
1.След дълъг престой на плажа в лошо време вдигнах температура 39.2 градуса!:krik:
2.След дълъг престой на плажа, но този път в горещо време получих гадно изгаряне!:zlo:
3.Това е забавно, със сестра ми зарязахме заспалия си тати на плажа без къси гащи, чадър, чехли и въобще без нищо!Pfft После ни се караха!
4.Изхабих половината препарат за съдове за да правя балончена със сламка!:goo:И той свърши преди да приключи почивката!:vic:
5.Изядох тайно течния шоколад за да няма за останалите!:ura: Е, все пак съм зодия лъв!
И още много, много други щури неща......
Приятна почивка на всички, дано и вие си изкарате като мен!
KATETO SI E KATETO

kati
Малко обърках форума, където исках да напиша нещата от прледималко! Просто се осетих трърде късно! Съжалявам, все пак приятна почивка на всичси и......... в "Ретро" е много готино!Grin
KATETO SI E KATETO

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.13 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,018,261 уникални посещения