BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Защо не се танцува Salsa в Плевен?!
bimbo720811
Здравеите!Защо не се танцува Salsa в Плевен, и дали някога това ще се промени?! Този въпрос ме мъчи от няколко месеца назад,и в момента стоя на 1 "сфетофар"на котио свети жълта светлина,и незнам коя ще е следващата зелената или червената(дали да се откажа или да продължа).преди 2 месеца видях плакат че се организира школа за начинаещи по Salsa и латино-американски танци,веднага се записах,но се оказа че на Salsa не се набляга много даже почти не се учи,но все пак ходя редовно засега.Там си намерих партньорка и тя се съгласи да се учим на Salsa в къщи, и мисля че имаме напредък за 5-6 пъти,но започнах да се питам дали има смисъл всичко това?при положение че тук няма каде да се танцува дори да се научим, или да се откажа докато не съм се вманиачил?всъщност аз вече маи доста съм загазил,по цял ден само за това мисля и незнам как да постъпя и какво да педприема.Маи се овлекох в приказки?! Не знам защо ви занимавам с това?но мисля че тук наи добре ще ме разберате,ако разкажа това на някои други сигорно ще помислят че откачам,а си мисля че не е така.

dobber
Привет. Според мен само ти можеш най-много да допренесеш за развитието на салсата в града ти. Ходи на уроци, учи се сам, пробвай да организираш мероприятия и да каниш гости танциори и инструктури, направи си собствена школа... Всичко зависи от желанието и амбициите ти. Зная че не е лесно и отнема много време, но ако има желание, има и начин.

Иначе поздрави за това че сами се учите и заповядайте някои път до София на парти. Все пак не е толкова далече Smile
http://enjoybulgaria.info

bimbo720811
Привет.Бъди сигорен чи само малко да се научими и веднага ще доидем на парти,няма да е всяка седмица но 1-2 пъти в месеца мисля че е реално,въпросът е дали ще се стигне до там.За организиране на партита тук също си го мислех,но е рано за това,трябва да имам някаква основа и да знам какво правя.

FABRICIA
Ами за това може да си харесаш тук някоя школа и да я посетиш няколко пъти - когато можеш. Така ще понаучиш това-онова, ще видиш как се преподава, как се обяснява..и може да полагаш основите и в Плевен! Wink Тук следва: Хип, Хип...Урааа!Smile
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

El Dragonero
Подкрепям мнението на Фабриция! Просто провери в секцията за Школи и Инструктори. Виж кои школи имат зянятия в удобно за тебе време.
Някои от инструкторите дават и допълнително уроци по договаряне. Wink

lindeman_
Друг вариант е да проучиш има ли желаещи в Плевен за салса и да се свържеш с някой по-напреднал салсеро (не е задължително да е инструктор в клуб), който да дойде в Плевен и да ви проведе няколко уъркшопа. Така ще ви излезе по-евтинко, отколкото пътуване до София, посещаване на тренировки и т.н. и т.н. Wink
Предимството на уъркшопа е, че след няколко такива ще научите много повече, отколкото от тренировка в някой от клубовете. На тренировките има загрявки, приказки, лиготии, припомняне на стари фигури, още един куп глупости, които ти губят времето и нищо съществено в крайна сметка. Там се учи салса, но бавно ;-) Най-бързия начин е с частен урок и посещаване и много танци на салса партита.
Системата с DVD-тата също не е много подходяща, той като ТВ не може да ти каже грешките, не може да ти обърне и внимание на фигурата, стила и излъчването. Но въпреки това в нашата скъпа България има клубове, чийто инструктори основно се учат от DVD-та (имена няма да споменавам Pfft ), но това се отразява и в начина им на препораване и погрешното заучаване на нещата от учениците им.
Редактирана от lindeman_ на 13.06.2007 в 15:17
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!

http://www.warez-plovdiv.hit.bg/
bimbo720811
Здравейте!Много се радвам че 2 години след като писах тук, в Плевен вече се танцуват латино танци Smile ,е все още не толкова добре но важното е че има много желаещи и се забавляваме.Явно тази магия доста силно ме е завладяла щом не се отказах въпреки трудностите които срещнах. Благодаря на всички които не ми позволиха да го направя,доста пъти бях на "косъм".Благодаря на BGSalsa че ги има,от тук ми беше първата информация за Салсата и Школите в БГ, благодаря на Таня ,моята партньорка ,близо година с която се мъчехме пред комютъра в къщи без да знаем какво точно правим и дали е правилно,на DJ Диан който ми дава музика и приятелски съвети,на Мони който направи много за мен........няма да ми стигне мястото Smile на всички Салса приятели които са много вече и сме като едно голямо семейство Wink БЛАГОДАРЯ!!!

rusalkata
Много се радвам да го чуя (прочета). Ще може ли да споделиш информация. Последният път като си дойдох не можах да намеря къде се танцува.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.16 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,447 уникални посещения