Здравейте.
Само да кажа, че вече всички снимки от всички /3 на брой/ дни са качени в галерията. Ужасно много се извинявам за закъснението и ще гледам занапред да съм по-бърза, но няма да се оправдавам сега, че е тъпо и без това. Надявам се, макар и със закъснение, да са ви интересни, май трябваше да започна да качвам първо снимките от третия ден, че те са най-свежи и все пак са снимани "наши хора", както се казва, ама не съобразих. Извинявам се, че снимките от 2-рия ден са толкова малко...и така...не хубави...ама много се бях захласнала по спектакъла /тва честно, без да се лъжем/ и забравих да снимам...и като снимах..то ставаха едни...но както и да е.
Искам само едно нещо да отбележа, което мисля, че е ВАЖНО - първо БЛАГОДАРЯ на организаторите, че ме допуснаха да щтракам така волно и спокойно.. и второ - снимките тук наистина са ужасно мънички, затова да кажа, че всеки, който се види на снимка /важи най-вече за изпълнителите/, може да се свърже с мен и ще му ги пратя в оригиналния им размер, да си ги има.
Еми това е.
Много тихо по форумите тия дни, няма караници и скандали след фестивала, направо...няма за какво да се хванем, а?
Успешна седмица от мен!Редактирана от FABRICIA на 29.05.2007 в 10:34
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...