BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
VIP SALSA BROTHER
dii
Кого бихте искали да видите в къщата ако се организираше подобно събитие - инструктори , ученици , DJ , упоравители на заведения , представители на сайтове, форумци и т.н и т.н?!

bubu
ами... бих желала да видя If - как напива мъжете, а после им вдига леки кокетни скандали Cool мисля, че ще се получи свежо предаване, само дано им предоставят достатъчно алкохол Pfft

sssss
Smile Здрасти бубу, с това изказване...за предоставяне на достатъчно алкохол рискувам да ми се лепне прякор If - смока! SmileSmileSmileSmileSmileSmile

Благодаря, че изявяваш желание към моята особа, не че се приемам за VIP, хихихихих!

Малко ще ми е трудно да напия много мъже, че после и да им вдигам лек кокетен скандал на всичките...хахахах SmileSmileSmile, ще се изхабя тотално, а и мисля, че ще се проваля!

Може да се видим и без скандали и алкохол .... - на торта с лимонада примерно...и без мъже! Smile
Всъщност...нали всеки разправя, че жените не знаели какво искат?! Smile
Редактирана от sssss на 28.03.2007 в 12:37

bubu
If, алкохола е за мъжете, не е за теб, споко, няма да ти излезе такъв прякор. и ще ми е интересно да те погледам, пък нали можем да предлагаме и ученици, така че, що пък да не участстваш, ти си вип ученик, тук всички те знаят Pfft

sssss
Smile може да ме видиш и в по-добра светлина все пак...хихихих!!!
Не съм VIP ученик бреSmile, щото не се уча добре...двойкаджийка съм!

thunderchief
dii писа:
Кого бихте искали да видите в къщата ако се организираше подобно събитие - инструктори , ученици , DJ , упоравители на заведения , представители на сайтове, форумци и т.н и т.н?!

Ми с тия дето искам да ги видя накуп цялото нещо ще свърши за една вечер или по-скоро ще се пренесе в Пирогов, след масово сбиване:st::wa::box::box:
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

admin
thunderchief, гледай по позитивно Wink

На мен определено би ми било интересно да видя доза салсероси в Вип Брадър ... примерно Памбос, Мария, Стефан, Гулико, Радо, Тина, МалаМбо, Амор, Пепи - Поко Локо ... и др. Мисля че би се заформил чуден сезон ... Grin Pfft
Редактирана от admin на 29.03.2007 в 18:49

http://www.bgsalsa.info
thunderchief
admin писа:
thunderchief, гледай по позитивно Wink

На мен определено би ми било интересно да видя доза салсероси в Вип Брадър ... примерно Памбос, Мария, Стефан, Гулико, Радо, Тина, МалаМбо, Амор, Пепи - Поко Локо ... и др. Мисля че би се заформил чуден сезон ... Grin Pfft

Че кво по позитивно и жизнеутвърждаващо от масов бой?Wink Някак си го представям как двама от горепосочените набедени преди време в друг форум за "коалиция" дебнат трети горепосочен да го набарат в някой ъгъл и да го наритат здравата, добре че доколкото ги познавам са културни хора набедените за "коалиция". И цялото това се развива на фона на дране и скубане(пак добре че дамите също са културни). Е те такова не мисля да пропускамWink Само се притеснявам че ще го пускат единствено в малките часове и мама няма да ми дава да го гледамGrin
Редактирана от thunderchief на 29.03.2007 в 19:05
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Allesandro
Аз лично искам да видя МалаМбо, Амор и Сабросо... макар че на никого не пожелавам да бъде следен, заснеман и предаван на живо 24 часа на ден 7 дни в седмицата...
...пък за масовия бой между салсероси и салсери... мисля че не е добра идея... то масовия бой по принцип хич не е "позитивен" и "жизнеутвърждаващ"... ама могат да го обърнат на Масов Танцов Многобой Grin...
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

Sakaliev_21
за Брадъра сме: herairness Sakaliev_21 Debelcho i MitakaGrinCool
Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.

herairness
мда,мисля,че голям купон ще им спретнем в Чубан стайлGrin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Allesandro
като ва знам к'ви купони дигате... малииийййй:smu:
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

Sakaliev_21
ооо няма да има прошка.Накрая ще ни изгонят от къщата,ако не някой от нас ще спечели големите париPfft
Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.

herairness
Мда,те само като видят Парте Ел Чашо и Педерасио Добле ще припаднатShockда не говорим за айди ръч руедитеGrin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Sakaliev_21
btw Vlad също трябва да се присъедини към скромната ни чобанската компания. Все пак кой ще ни снабдява със саздарма. Нали редом до водките и уискито трябва да има едно мааазно мезеCool

anichka
Здравейте на всички и от мен !
Smile

EDIT: admin - писането на латиница в сайта, е забранено! Моля съобразявайте се с това условие!
Редактирана от admin на 27.02.2008 в 16:49

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.08 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,938 уникални посещения