BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Отзиви - критики, похвали...нещо друго..
FABRICIA
Weekend-ът мина! Какви са ви впечатленията - от уроците, партитата, изпълнителите, инструкторите, доволни ли сте?
На мен лично ми хареса, организацията беше много по-добре от миналия път, мястото на провеждане беше на добро място, залата също беше супер - подът - ок, имаше си сцена, е, аз пак не видях почти нищо, но не е от залата просто....Frown

Колкото до изпълнителите - много ми харесаха Маламбо, наистина добро изпълнение. Санто Рико и Орвил...какво да ги говорим..Smile класика!

Айде вие стеSmile)
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

sssss
Организацията беше на ниво, за всичко бе помислено предварително и нямаше никакви неприятни изненади. Гостите видимо бяха доволни, залите за уроци през деня бяха пълни. Под, пространство, въздух, озвучение, светлини, атмосфера....от всичко лъхаше класа! Smile Изпълненията на артистите по време на шоу програмите бяха върха! Жалко, че не успях да видя всички, но останах доволна и от това, което видях. Партитата бяха изпълнени с много и усмихнати хора, което си е доказателство за добре свършена работа! Cool

herairness
аааа,ама защо не се намерихме на тва пусто парти,че да се видим на живо най-накраяShockа иначе и на мен много ми харесаха и гостите, и изпълненията и самите посетители.страхотно първо събитие определено ще повторя,потретя и т.н....
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
melody
herairness писа:
аааа,ама защо не се намерихме на тва пусто парти,че да се видим на живо най-накрая: ....

Другия път със светещи табелки с името на челото WinkPfftGrin
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

blue_lipstick
Като се замисля,освен с познатите си,с никой друг не можах да се позная и видя! То не че много гледах,де,ама все пак! Sad
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
sssss
blue_lipstick, ти беше толкова опиянена, че едва ли си гледала..., а по едно време се разсейваше и с нещо друго...Smile - говоря за комшиите от ресторанта и техните ритми! SmileSmileSmileSmile Еййййййй по-голяма купонджийка не бях виждала! Радвам ти се, ама много!Pfft

melody
Аааа,да ви кажа и аз се хванах на едно хоро в съседната зала!SmileGrin
Ами така,де!SmileГотино беше навсякъде!Само човек да има сили!Pfft
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

blue_lipstick
if писа:
blue_lipstick, ти беше толкова опиянена, че едва ли си гледала..., а по едно време се разсейваше и с нещо друго...Smile - говоря за комшиите от ресторанта и техните ритми! SmileSmileSmileSmile Еййййййй по-голяма купонджийка не бях виждала! Радвам ти се, ама много!Pfft

GrinGrinPfft То аз верно,че ходех като изпръхтяла няколко пъти в легена с кока (ама не -кола) GrinGrinWink

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
sssss
Smile не думай..., че ще ни изкарат наркомани сега...хахахах, иначе е друго, като шмръкнеш!Smile

blue_lipstick
if писа:
Smile не думай..., че ще ни изкарат наркомани сега...хахахах, иначе е друго, като шмръкнеш!Smile

:lol::coo::re::xox:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения