BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
BG Salsa Weeekend
herairness
Чудя се,на мен ще мие първи такъв-някой от тукашните форумци ходил ли е на такова животно и що е то?особено ме интересуват партитата как саGrin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
sssss
Аз не съм ходила, но предполагам, че организаторите могат да ти отговорят или миналогодишните там присъстващиSmile
Мисля, че тук във форума има постове за миналогодишния BG Salsa Weeekend. Pfft

thunderchief
herairness писа:
Чудя се,на мен ще мие първи такъв-някой от тукашните форумци ходил ли е на такова животно и що е то?особено ме интересуват партитата как саGrin

Партитата са яки. Още повече, че този път ще са и в по-хубава зала от предишния път.
Жалко само дето аз се прибирам чак на 22ри и ще изтърва Santo Rico
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sssss
thunderchief ще каже най-добре, че има повече опит и е запознат по-добре как е и на международните фестивали, но до колкото знам аз....не разрешават да се снима - фото, видео...нищо?!

Чух, че на BG Salsa Weeekend ... снимането, по време на шоутата, ще бъде разрешено, което е върха ... в смисъл, аз бих си снимала някое яко шоу, а Вие?Smile!

Как мислите?
Редактирана от sssss на 09.03.2007 в 15:27

thunderchief
if писа:
thunderchief ще каже най-добре, че има повече опит и е запознат по-добре как е и на международните фестивали, но до колкото знам аз....не разрешават да се снима - фото, видео...нищо?!

Чух, че на BG Salsa Weeekend ... снимането, по време на шоутата, ще бъде разрешено, което е върха ... в смисъл, аз бих си снимала някое яко шоу, а Вие?Smile!

Как мислите?

Зависи си от инструктора. Принципно повечето специално показват фигурата или комбинацията в края на уъркшопа за да можеш да я снимаш.
Снимането по време на шоута не беше разрешено единствено на последната вечер(най-грандизоното шоу) на UK salsa congress.

Eй голяма молба - ако някой ходи на партнер уърк на Санто Рико пуснете видео с фигуркитеSmile

tanyatasheva
herairness писа:

И уроците и партитата са едно невероятно преживяване, което не се забравя.Grin Ще имаш възможност да танцуваш с много нови хора, а ако се престрашиш, и със световно известни танцьори.Grin
Редактирана от tanyatasheva на 09.03.2007 в 16:05
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

c200
Може ли някой да ми отговрои дали има ПАРТИ пасове защото аз не танцувам много добре все още и мисля да ходя само на партитата. Но никъде в сайта не видях да има такива пасове. Frown
И другото което искам да питам е - кога ще се знае коя вечер кой ще танцува. Това за мене е важно при положение, че нямя да мога да си купя пярти пас...например.

rumbarumbero
c200, има парти пасове, просто разгледай сайта, написани са ясно в "билети".

Готиното е, че идвааааааSmile

c200
rumbarumbero има фул пас, дей пас и вход само за една вечер, но не е и парти пас.... Къде го видя и колко струва?Sad

rumbarumbero
Ми много е просто, 8+15+10=33лв. за парти пас и до колкото разбирам, никой не държи да купуваш и трите вечери, но ако искаш имаш тази вазмойност. Аз така го разбирам и ми стои доста ясно.

c200
Да но това не е парти пас, приятел Pfft Това са 3 входа. Нормално е ако платя 3 входа да има отстъпка. Ама не и тук....май....и за съжаление.Wink

thunderchief
Mного ви се моля, спазвайте традицията и от другия форум - event се оплюва след като мине - не предварително:hello:

herairness
Oф,ама вие къде се отплеснахте чак.Аз просто исках да знам дали ще има евентуално място(като мини бар например),където като се поуморя да седна да пийна един коктейл за презареждане и да продължавамGrin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
c200
Аз пък просто исках да питам има ли парти пас, не ме изяждайте, моля... Нормално е да има отстъпка ако искам да ходя и трите вечери, защо ме нападате. Не съм говорил за парите, принципно просто...

thunderchief
А аз никого не съм нападал - бъзиках сеWink
Бар вероятно ще има - миналата година имаше.
Приятелски съвет, ако има форми за оценка на уъркшопите пишете хубави неща та да има и догодинаSmile, пък после ще разкажете как е било.
Дано за фестивала поне да успея да сколасам(тъпо ще е след Санто Рико да изтърва и Хача и Мачете и Фогарате). Почвам да съжалявам че говоря само английски, руски и смотан испански(езика не е смотан, просто аз го владея смотаноSmile)

с200 - в тия работи няма нормално или ненормално - има политика на промоутъра и в случая промоутъра така си е направил сметката(и май на негово место и аз така бих направил, понеже тия дето ми пълнят само партито без да ми идват на уъркшопите ми носят най-малко добавена стойност а разходите вероятно са ми космически и все някаква част трябва да я покрия от продажба на билети).
А и реално ти се дава избор на кое от трите партита да идеш, и ти се спестяват с опцията да си платиш на вратата едни около 40 евро с които банката ще те одруса ако трябва да си купиш парти пас и да преведеш парите по банков път.
Дружески съвет - иди и на някой уъркшоп, особено от Анхел Ортиз може да се научи много, а като гледам май пак ще дава уъркшоп за тайминг отворен за всички нива.

П.с. Май почвам да се вманиачавам по танцуването on2(ма зверския е яко, просто нема сравнение с оn1 на "бафна, масна" песенчица и с подходящата дама) и врънкам други хора да ходят на уъркшопи дето вероятно ще им пуснат точно мухата да се пробват on2
Редактирана от thunderchief на 10.03.2007 в 00:33

admin
остават броени дни до 2 BG Salsa Weekend в България!!!

обновената програма и информация за провеждането на това събитие можете да прочетете тук или на официалната интернет страница с адрес: http://bgsalsawee...

http://www.bgsalsa.info
timba lady
Здравейте!
Искам да попитам утре вечер къде ще бъде купона, съотв.шоу-програмата - в Парк хотела ли или някъде другаде. Frown

sssss
Събота 17 Март 2007
• 21:30 - 23:00 Парти - начало на партито; DJ's Party - Парк Хотел Моска
• 23:00 - 00:00 Шоу програма - Парк Хотел Моска
• 00:00 - 03:00 DJ's Party - Парк Хотел Моска
• 03:00 - 06:00 After Party - Club Chillout Cafe

ivannn

официалната програма е малко по-различна...

Петък 16 Март 2007
• 17:00 - 19:00 Регистрация

• 21:00 - 22:00 Безплатен урок с Angel Ortiz - Partner work on 1 за всички нива

• 22:00 - 23:00 Парти - начало на партито; DJ's Party

• 23:00 - 23:45 Шоу програма

Salsa Pa Ti (Bulgaria)

El Cubanito and Ana La Rumbera (Romania)

Salsa con Miguel (Bulgaria)

Amor (Bulgaria)

• 23:45 - 00:00 Представяне на поканените инструктори

• 00:00 - 03:00 DJ's Party

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
sssss
http://www.bgsals...ogram.html

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.11 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,571 уникални посещения