Имам идея, която обсъдих заедно с Ани от Salsafans, да организираме детски хепънинг през август месец, за деца сираци. Хепънинга ще включва изпълнение на Магьосникът от Оз от блогерите, както и латино забавления от салса общността. Разбира се, надявам се, да успеем да организираме още нещица, сред които балон с топъл въздух (за който шанса е 50:50), фокусник, аниматор (който да се грижи за по-малките деца) и др.
Всеки може да помогне както може, за да стане едно наистина запомнящо се за дечицата събитие. Нещо, което да усетят и пазят в сърцата си. Да усетят топлина и любов. По Коледа сума ти фирми ще се изсипят да ги забавляват с подаръци и фалшиво демонстрирана обич, нека ние им дарим нещо уникално.
Засега имаме много голяма подкрепа от Ани от Salsafans, която ще помага с организацията много, както и ще помага за организацията на забавленията свързани с танци, DJ (DJ Alex, благодаря!), подкрепата и желанието за участие на Alfredostyle, както и гореща подкрепа от много блогери, които вече разпространиха вестта за инициативата. Разбира се, не на последно място по важност, благодаря и на bgsalsa.info и salsabor.org, които също приеха идеята присърце!
Отворени сме за всякакви идеи. Ако някой може да помогне с нещо друго, примерно - да помага в организацията, да помогне с транспорт или пък да предложи още нещо, което да забавлява дечицата - ще се радвам да се обади Редактирана от admin на 02.03.2007 в 15:29
Предлагам себе си!
Забавление, наглеждане, развлечения...изобщо отговорност в пълния смисъл на думата. Мога да ги науча да правят балон от дъвка, да скачаме на ластик, да играем на въже, да ги нося на конче..., да им даря емоция, да ги накарам да се усмихнат и почувстват щастливи!
Кофтито е после...раздялата, децата бързо се привързват, а и ние също! Сещам се ... за децата, които взимат по Коледа в домовете си хората. Страхоно..., но за 1 ден!
Ако имам хрумка, ще я споделя!
Поздравления за идеята!
Редактирана от sssss на 03.03.2007 в 08:01
Идеята наистина е много хубава!Браво!Обаче и аз мисля като Ивето!Това ще бъде само за ден.Ще запалим в тях надежда.....,а после?Въпреки това не казвам,че не трябва да се състои.Те ще се забавляват истински.Мисля си обаче дали не бихме могли да организираме нещо като благотворителна каса,в която всички желаещи от салса обществото да заделят някакви пари(кой каквато възможност има).Да избираме различни домове за сираци или изоставени деца или пък болни деца и със събраните пари да купуваме нещо,което е жизнено необходимо за тях.
Вие как мислите?
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...