BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Каква сватовница е салсата?
Deny
Здравейте!
Ровейки се из форумите попаднах на някаква тема - "най-прекрасните ви мигове свързани със салсата" (...май-така беше озаглавена...)! Tам някой беше написал, че неговият най-приятен миг е раждането на детето му, тъй като салсата била причината за появата му.Wink
:uho:И така аз се зачудих, колко много хора е събрала тази САЛСА? SmileСещам се за много такива!:re: Питам се още колко САЛСА творения има?
:hak:Аз вече пуснах такава тема в сайта на Сабросо, но там влизат хората които посещават този клуб, и се оказа, че съм засегнала само област Варна!Frown
На мен ми се искаше да се включат хора от цяла България, така че пускам списъка и тук:
Ние с тати Миро си имаме такова творенийце-салса бебка Ния! :yes:
Надето и Миро от Сабросо (които избрахме за свои кръстници), си имат салса бебо Сами! :vic:
Със сигурност не сме единствените, някои вече имат бебчета на други им предстои! :goo:
Е ако имате желание да си присъедините към нас и да обогатите списъка на т.н. САЛСА СЕМЕЙСТВА пишете.....:cd:
...преброяването започна... :sud:

www.salsaencanto.info

sssss
Smile ми нямаме бебчета, но със сигурност ни предстои...и дори да не са 100% салса смейстава (само 50%), пак си е ЧУДО, не мислиш ли?!

Smile Не познавам...много двойки, бебчоци и т.н в Салса средите, но семейни инструктори ДАSmile, които ги е събрала салсата...та...готино е ДА, тези хора са научени да се обичат СВОБОДНО ... май, това си е най-важното...в обичта, нали!?! SadPfftGrinWink

Allesandro
по принцип много се кефя като гледам двама, които се обичат да танцуват... някакси при тях синхрона е пълен... все едно не танцуват само физически но и на някакво... ментално ниво... ... ...
само като наблюдаваш как се гледат едно такова... с блеснал поглед и... ти става радостно Smile
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения