BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Brussels Salsa festival
thunderchief
Предвид появилата се тука оферта(въпреки че не знам включва ли офертата друго освен пас, както беше с тая за UK която включваше пас, спане и две манджи на ден) у мене се надига лек въпрос - някой мисли ли да ходи? Ako мисли да вземе да драсне тука, да заформим една българска групичка, въпреки че според мене фестивала май се очертава малко загубен откъм звезди като се изключи Нелсън Флорес(личния ми опит от уъркшопи на Хуан Матос примерно е, че ако Хуан Матос не е уцелил дозата на пиенето - тоест или е прекалил или не си е допил - уъркшопа е тъп)
Ето ви ги хубостниците дето ще участват
http://www.summer...-1-en.html
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

thunderchief
Aйде бе никой ли не му се ходи на фестивал?

tanyatasheva
thunderchief писа:
...личния ми опит от уъркшопи на Хуан Матос примерно е, че ако Хуан Матос не е уцелил дозата на пиенето - тоест или е прекалил или не си е допил - уъркшопа е тъп...

Понеже и друг път си се изказвал в тоя дух, искам да те питам, какво имаш против Хуан Матос, просто любопитство?:coo: Аз съм била на всичките му уъркшопи тука и много се изкефих, особено на солото. :-dan: Кажи, обещавам, че нищо лошо няма да ти направя:xox:
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

thunderchief
Da, da ti samo taka obeshtavash che nisto niama da mi pravishSmile Inache toku viz si me podpukala kato ti popadna niakoi sledvast pat v Chillout:is:
Seriozno, i az taka biah chuval za nego i se zanesoh na workshopa mu na poslednia kongres v UK, e po-golema boza ne biah vizdal. Otgore na vsichkoto workshopa se vodeshe partner work, a nashia se kurdulisa sam otprede s vid na malko vcherashen i iztarsi nesto ot sorta na "Da gi $%$%%$ kazah im da ne go pishat partner work"

tanyatasheva
Както винаги ме разсмиваш:xox: Е, добре, размина ти се:box: На него силата му е в соловия танц, нали харесваш мамбо, само танца в двойка ли признаваш?Grin Както и да еSmile Какво става при тебе, как е салсата там?
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

thunderchief
tanyatasheva писа:
Както винаги ме разсмиваш:xox: Е, добре, размина ти се:box: На него силата му е в соловия танц, нали харесваш мамбо, само танца в двойка ли признаваш?Grin Както и да еSmile Какво става при тебе, как е салсата там?

Ми принципно признавам танца в двойка главно, другото намяза малко на безкофеиновото кафе(което според един мой приятел си било като секса без жени). А иначе тука е безобразно скучно и много самотно на моменти. А и като вземат да ми дадат да прочета 100 страници за две седмици, пък аз взема че ги изчета за 5 дни ми идва накрая да седна и да си натракам дисертацията от скука.
От един месец не съм си говорил на български с някого на живо- само по телефона.
Салсата насам е много умряла. Веднъж на две седмици има свестно парти(а аз изтървах предишното щото имах една купа неща за четене, и сега чак следващата сряда), а групичката в която ходя на уроци е толкоз начинаеща че на моменти почвам да се чувствам като Томас Гуереро, без всъщност да съм кой знае какъв танцьор. От десетина жени постоянно присъствие на място успяват да се завъртят две, чат пат три. Готиното е че кюбана и on1 тука никой не ги признава и си танцуваме само on2

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения