BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво или кое те накара да се усмихнеш поне веднъж днес ?
milena
В забързаното ни ежедневие толкова рядко срещаме усмивката вече , а тя е нещо толкова прекрасно.
Нека тук всеки напише какво го е накарало да се усмихне днес дори и за момент. Grin Grin Grin Grin Grin Pfft Wink
Редактирана от milena на 29.01.2007 в 17:26

sssss
Днес се усмихвах много, почти колкото вчера....!

1. Събудих се и се усмихнах, защото изобщо се събуждам...правя го винаги, когато се сетя сутрин! Първа усмивка! Grin

2. Сутринта на таксиметровия шофьор, че ме забавляваше с разкази от живота му и успя да ме разсъни. Усмивка втора! Grin

3. После дойдох на работа, бях първа и се усмихвах на незнанието си, че не можах да се сетя откъде да пусна тока (някой бе изключил всичко направо от бушоните) Чудех се 15 минути и се усмихвах, защото си помислих, че няма да работим днес. Трета усмивка! Grin

4. После се усмихвах много на работата си, тоест върших я с усмивка, щото си я обичам! Усмивка номер четири! Grin

5. Сега се усмихвам, щото работният ми ден свършва след 15 минути...не може само да се работи, я! Усмивка пета! Grin

6. Усмихвах Ви се и на всички Вас пишещите тук, щото сте забавни и се разтоварвам с Вас и Вашите писания. Хубаво ми е! Усмивка шеста! Grin

7. Сигурно до края на деня ще се усмихна още много пъти..., но не ми обръщайте внимание, това моето вече граничи с лудост...Grin

8. Усмихвайте се! Grin
Редактирана от sssss на 29.01.2007 в 17:52

thunderchief
Eдна мислаSmile, ме накара да се усмихна, такова едно милоSmile
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
Сутрин,когато видя очите на децата си винаги се усмихвам...Колкото пъти ги погледна,толкова пъти се усмихвамSmileМисълта за снощното парти също предизвиква усмивката ми.Следобяд едно детенце на 6 годинки ме разсмя с приказките си.Ама са много сладки в тази възрастSmileНе се харесвало като се гледало в огледалото,защото му било паднало зъбчето отпредSmileИ каква е тази щипка дето съм му я сложила,нали е момче:att:Преди малко гледах "Малкълм".Това филмче винаги ме разсмива.Докато четях предишните постове една дума също предизвика усмивката ми...Сашо написал,разбира се без да иска "Eдна мисла"GrinТази "мисла" явно доста му обърква мислитеWinkGrinСаше,я си сложи някое по-усмихнато аватарчеWink,че туй много намръщено,бе...
И Иве предпочитам да ме мислят за луда,но усмихната луда:kr:Grin
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
:xox: - такава!?
:kr: - такава?!
:is: - или такава!?

... аре 3 в 1, че е по-яко! Smile

herairness
една определена личност:ura:
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
ivannn
аз няма да питам някои от пишещите какво са пушили преди цялото това хилене Cool

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
sssss
Мариуана бе..., как какво!? Искаш ли да дръпнеш?

P.S. шегичка..., на нас не са ни нужни стимуланти! GrinGrinGrin

melody
Достатъчно сме луди да си се смеем и сами!GrinGrinGrin Хо-хо-хо....

Сега малко по-сериозно по темата!SmileАз понеже работя с хора и постоянно се усмихвам...За "Добър ден!"... за "Довиждане!"...Обичам хората,особенно тези с чувство за хумор,които ме разсмиват,а също и тези,които имат реална преценка за нещата....А такива има много.....вервайте ми!Та общо взето не броя усмивките си....просто гледам да се усмихвам повече.Усмихвайте се и вие!!Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

charlies_angel
А аз пък съм постояяяяяяяяяяяянно усмихната,ама толкова много се усмихваам :kr:

И всички ми казват че имам хубава усмивка и тряа да се усмихвам още повече :goo:
Абе усмихвайте се Wink
мухааааа и знайте:
"Който се смее последен......................най-бавно загрява" Grin
Леле колко съм забавнааааа и остроумнаааааа,простоооооо немоа да се позная
Муахахахаха Grin
Редактирана от charlies_angel на 30.01.2007 в 20:10
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
blue_lipstick
Не всеки ден ми е безкрайно усмихнат,но пък дните,в които имам поводи за усмивки-толкова много се усмихвам и хиля,че стигат за седмици напред Grin.
Уикендът ми беше супер нахилен,за което допринесоха много двете партита,в които се впуснах Wink Партитата,също така се оказаха повод да се запозная с три готини личности! :-dan:
Иве, нахилената ми физиономия варира повече от 3 в 1 Smile Горе-долу така: :lol: :re: :hello: :goo: :va: :xox: :vic: :yes: :kr: :is: :rad: :beer: :bebe: Smile Wink Pfft Grin ...някъде в съотношение 20 в 1. :boo:
Редактирана от blue_lipstick на 31.01.2007 в 10:56
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
melody
Значи....в къщи имаме навик отвреме навреме да си говорим глупости,да правим олигофренски физиономии,вследствие на което се хилим като зелки или репи...както ви харесва...GrinНякой ако ни запише отсрани....малииийй....Ще си каже:"Тия не са в ред?".Та от половин час се хилим идиотски :kr::xox::is:Ама нали смехът бил здраве.....,та не се притеснявам!GrinПредпочитам такова хапче:bebe:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,938 уникални посещения