BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Ако - Края на света
milena
Ако разберете, че до края на света остават 3 дни, какво ще направите ? :sud: :-dev:

sssss
Ще си пусна отпуск, пък може и да не си пускам...нали след това няма да има работа и нужда от отчет, така че все тая! Smile
Ще посетя всичките си любими хора, за да направя нещо мило за тях, ще им кажа и по-скоро покажа, че ги обичам, после ще се прибера вкъщи и ще се настройвам за края...Smile

Общо взето ежедневието ми няма да бъде по-различно, няма да се втурна на пътешествие или подобни пикантерийки, нищо че са желани.
Редактирана от sssss на 29.01.2007 в 19:21

thunderchief
milena писа:
Ако разберете, че до края на света остават 3 дни, какво ще направите ? :sud: :-dev:

Ами или ще си ида вкъщи или ще се натряскам кат .ъз
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sssss
Smile нали си зодия КОНЯК...таааа там е истината thunderchief - е!

thunderchief
if писа:
Smile нали си зодия КОНЯК...таааа там е истината thunderchief - е!

Да ме прощаваш ама какъвто въпроса, такъв и отговораSmile

sssss
thunderchief - е ... прощавам те бате..., ама к`во му е на въпроса!? Smile Те нашите глави от този въпрос нали се сещаш, какъв ОФФ могат да родят! PfftPfft

Не ми казвай, че в тази Англия...си загубил чувството си за хумор, че скоро скоро може да ми се отвори път и аз дойда за малко...и ако е толкова зле, да не рискувам! Cool
Редактирана от sssss на 29.01.2007 в 20:44

thunderchief
if писа:
thunderchief - е ... прощавам те бате..., ама к`во му е на въпроса!? Smile Те нашите глави от този въпрос нали се сещаш, какъв ОФФ могат да родят! PfftPfft

Не ми казвай, че в тази Англия...си загубил чувството си за хумор, че скоро скоро може да ми се отвори път и аз дойда за малко...и ако е толкова зле, да не рискувам! Cool

Ako е за малко - ела и не забравяй да пишеш, че си умирам за другарчета. Ама дружески съвет не се задържай дълго, ако знаех че ще е такова едва ли щях да дойда.
Иначе като се замислям в случая с трите дни бих драпал да се докопам до Брюксел, че имам малко несвършена работа там(мамка му :smu:, упс да ме прощавате за израза, колко е скъпо да се иде оттука там)

sssss
Със сиурност ще е за малко...в тая мрачна Англия, все дъждовно...няма как да се задържа за повече, а и английският хумор хич не ми е на сърце, сухарски ми еSmile!

Пък и мноооооооогоо са културни тия хора бе, много няма да издържа на изисканите им маниери..?! хахахаххахахах!

Аре идвай си в милата ни родина...при милите ти другари!

herairness
Ми нищо по-различно...освен да спретна МЕГА салса парти със всичките школи - да си потанцуваме за последноGrin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
thunderchief
Понеже Ива спомена че ние двамата сме способни на големи офтопици, ето един такъв
www.salsology.com - oтивате там, кликвате на линка radio избирате си начин за слушане и се радвате на салса дето софийските DJи пускат главно по големи ивенти, а Алдо не е и чувал.
Пък аз така като си я слушам(в момента) и активно ми се прищява да ида до страната на 1000та вида бираSmile

castro
milena писа:

Ден първи:
След направено щателно проучване на вероятността това да се случи, решително отхвърлих тази възможност.

Ден втори:
Във главата ми се зароди съмнението: "ами ако все това е истина?" Що не се обадя във службата по метереология и хидрология и да питам каква е вероятността за всемирен потоп или унищожително земетресение. Дано успея да кажа всичко, преди да ми затръшнат телефона.

Ден трети:
Вали проливен дъжд. Мисля си дали не е време да отскоча до отсрещния ловно-рибарски за да се снабдя с една надуваема лодка!? Сещам се, че не съм ходил до банката предната седмица, за да си погася вноската по кредита. Що за глупава мисъл - та утре нищо няма да съществува.

Ден четвърти:
Грее приятно февруарско слънчице. Изнесоха ми телевизора. Сега се мъчат със спалнята...

Извод: ако след три дни предстои края на света, първо си платете сметкитеGrin
Редактирана от castro на 30.01.2007 в 12:38
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

Khan
castro това беше много смешно и поучително едновременно :va:

castro
Smile:kep:
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

blue_lipstick
Ако след 3 дни предстои краят на света...аммм...какво ли да направя?!?!?! Shock Хаааааааа! Сетих се! Ще си взема билети за първия ред! Това представление няма да е за изпускане! Друго такова няма да имам възможност да видя никога повече! Grin
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.08 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,938 уникални посещения