BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Малко уточнение
tanyatasheva
Искам да направя едно малко уточнение, понеже снощи ме питаха, вярно ли е, че искам да се явявам на състезание:is:Вероятно ме бъркат с друга Таня :wa:, защото на мен подобни емоции са ми чужди, казвала съм го и друг път. Нито имам такива намерения, нито някога съм ималаSmileНе че има нещо лошо в това да се явиш на състезание, но просто не искам да ме бъркат с друг човекGrinБлагодаря за вниманието:kep:
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

sssss
ТанчеSmile, с твоя хъс, енергия и умения ... имаш способности и за това...Smile

tanyatasheva писа:
Благодаря за вниманието:kep:

следват ... АПЛОДИСМЕНТИ! :va::va::va:
Редактирана от sssss на 28.01.2007 в 16:36

tanyatasheva
if писа:
ТанчеSmile, с твоя хъс, енергия и умения ... имаш способности и за това...Smile

Благодаря ти много if, ама не съм вече за такива работиSmile Вярно е, че имам енергия, обаче опасявам се, че ако се метна с някоя акробатика на по-бърза музика, ще трябва да ме събирате на части:xox::xox::xox: Добре съм си такаGrin Вие сте на ходGrin

karfi4ka
Таня, недей така лесно да се отказваш от идеята. Може да си формираме един тийм - ти танцуваш на предна линия, а ние отзад летим във въздуха, правим шпагати, гълтаме мечове и други акробатични номера Grin Аз ще съм от тея, дето ще правят кълбо напред on 2 Grin Grin Grin
Направо сме готови за Пуерто Рико Cool Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
tanyatasheva
ОК, наета сиGrin Само трябва да проверим, дали гълтането на мечове е разрешено в регламента. Pfft

karfi4ka
Аз предлагам да не се ограничаваме от регламента, а да покажем на какво сме способни Grin

....Ех, хора... а някои наистина ще отидат на конгрес в Пуерто Рико! Само като си представя El Gran Combo de Puerto Rico на живо.... :bad:

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения