BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Shall we dance?
timba lady
Здравейте, петъчно!
Как е настроението в очакване на почивните дни?
Предполагам, че и вие вече обмисляте как да подредите купоните, така че да не пропуснете нищо.
Кажете как е при вас - къде ще танцуваме този път?
Pfft

Joli
На Фичоза Smile
Така де, време е вече да се подсетим, че идва лято Smile "Салса на море" '2006 - I част (вътрешен кръг, предварителна квалификация или както искате го наречете Wink). Това обаче другите. Аз лично ще танцувам някъде насред Стара Планина Smile
Редактирана от Joli на 28.04.2006 в 11:01

taby
може някой да ходят на екскурзия ...
Е па как да се подпишем тук, само драскам мониторо.

Vlad
Баш на Фичоза. Навън нещо захладня. Ще се наложи да се движим повече и да се въртим по-бързо, за да сгреем цимента с аромат на изгоряла гума. <(
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
thunderchief
timba lady писа:
Здравейте, петъчно!
Как е настроението в очакване на почивните дни?
Предполагам, че и вие вече обмисляте как да подредите купоните, така че да не пропуснете нищо.
Кажете как е при вас - къде ще танцуваме този път?
Pfft

Oф уви аз ще "танцувам" в софийския клон на Американския Университет
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Joli
Мда, страхотно беше "танцуването" насред Стара Планина! Три дена само, а имам чувството, че е било към седмица... Триглав си е Триглав - сериозно ходене, показва ти колко повече можеш от това, което си си мислил... Но най-хубавото тоя път, най-приятната изненада за мен беше хижа "Тъжа" и околностите й - чудно красива долинка, а гледката от връх Марагидик (Русалка) ееее.... трябва да идете и сами да го видите Smile
Според легендата когато отвеждали сестрата на цар Иван Шишман - Мара - за да стане жена на турския султан, тя се изкачила на този връх, за да погледне за последен път България, и от сълзите, които потекли от очите й, бликнала река (река Тъжа).
Гледката от там наистина е чудна - въппреки, че ние дори не уцелихме кой знае колко ясно време - представям си пък какво би било тогава... Накъдето и да се обърнеш там, очите не могат да се наситят да гледат. Smile

timba lady
Е-е, звучи супер!
Наистина човек си отпочива най-добре сред природата - много е гот. И аз направих 1-2 разходки / с кучето Pfft/ - ако пък си с подходяща компания или най-добре с любим човек...всеки миг е наситен с емоция - как няма да ти се стори цяла седмица - и ще искаш още... М-да-а... така е.
Аз бях на софийска територия, но не се оплаквам - посетих 1-2 купона, някоя и друга тренировчица - екстра беше.Cool

FABRICIA
Здравейте. Аз пък доста помързелувах - хапване, спане, разходки - направо сама си завиждам. Pfft

Иначе в неделя съвсем инцидентно посетих парти на Памбос в клуб 18 + на Витошка и да ви кажа много ми хареса. Не знам дали беше единично това парти или ще продължава, но наистина беше доста хубаво - мястото е мъничко, но подът е просто страхотен, а и атмосферата също е добра.
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.14 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,571 уникални посещения