BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
On 1 vs On 2
Bai_Pesho
Здравейте, исках да задам следния въпрос - разглеждах днес програмата на уроците на Салса уикенда и на преподавателите на Фанта фестивала и ми направи впечетление, че повече от половината преподаватели преподават on 2, и понеже съм от Пловдив, а тук все още не се преподава on 2 ми е интересно дали наистина е такава мания и къде се преподава примерно в събота или неделя, за да мога и аз да дойда да видя за какво става въпрос, не да ида на фестивала и седя отстрани и да гледам безучастно мача, като полицай на мач на Родопа Смолян.

sssss
Smile Моля те...обясни ми каква е връзката с Родопа Смолян, че много ми стана интересно...! Ба...тези полицаи, какво трябва да правят на мачовете на Родопа Смолян.

ivannn
нищо не правят. седят, гледат и (предполагам) люпят семки. смолян е известен с буйните си запалянковци със ски в едната ръка и щеки в другата Cool

а по темата - поне на мен не ми е известна софийска школа с уроци по NY style през уикендите, поне не и за начинаещи.
а в школите, където има такива уроци - обикновено те за за напреднали салсаджии (изобщо)
Редактирана от ivannn на 08.01.2007 в 19:44

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
stiv
По принцип ченгетата са толкова смотани ,че освен да люпят семки на мачовете друго не правят.
Та сигурно това е имал предвид нашият прятел от Пловдив.

sssss
ivannn писа:
нищо не правят. седят, гледат и (предполагам) люпят семки. смолян е известен с буйните си запалянковци със ски в едната ръка и щеки в другата Cool

а по темата - поне на мен не ми е известна софийска школа с уроци по NY style през уикендите, поне не и за начинаещи.
а в школите, където има такива уроци - обикновено те за за напреднали салсаджии (изобщо)

Абееее и с друго е известнен Смолян...примерно с добронамерените хора. Такива чистосърдечни приятелства, топли отношения и истински хора няма никъде, без да искам да обидя някой! Картофи, патетник, чист въздух, спокойствие, природа, нулева престъпност (затова люпят семки полицаитеSmile, но ако навсякъде беше така, щеше да е рай, като изключим голямата безработицата )...Smile и да не изброявам още..., че ще ме бият нали темата е зааааа...., как беше, аааа да бе нещо свързано със салсата беше! Smile) Шегичка..., айде дерзайте!

thunderchief
Bai_Pesho писа:
Здравейте, исках да задам следния въпрос - разглеждах днес програмата на уроците на Салса уикенда и на преподавателите на Фанта фестивала и ми направи впечетление, че повече от половината преподаватели преподават on 2, и понеже съм от Пловдив, а тук все още не се преподава on 2 ми е интересно дали наистина е такава мания и къде се преподава примерно в събота или неделя, за да мога и аз да дойда да видя за какво става въпрос, не да ида на фестивала и седя отстрани и да гледам безучастно мача, като полицай на мач на Родопа Смолян.

Бай Пешо, да се надяваме че все някой ще направи един уъркшоп за начинаещи on2, ако не на Уикенда, то на Фестивала. Пьтом имам към тебе следното предложение - пробвай да послушаш малко мамбо и стара музика(oриентирай се към Чео Фелисиано, Рей Барето и въобще към FANIA All stars), което ще ти помогне малко от малко да поусетиш ритъма on2. Moже също така ако ти попадне някое видео за начинаещи да го гледаш внимателно. Веднъж като поусетиш ритъма(иди някоя сряда на уъркшоп в РСТ ако можеш - виж кога има on2 на сайта им - идеята пак е да усетиш ритъма, не друго) пробвай да правиш on2 по-простичките неща които можеш оn1(като се почувстваш комфортно с по-простите неща минавай на по-сложните) и ти гарантирам че през март ще си готов за man style с Томас Гуерео и partner work уъркшоп със Санто Рико.
Успех! На две е значително по-яко отколкото на 1. Особено ако ти попадне подходяща дама и свестен DJ(под свестен се разбира такъв който не трябва да кандърдисвам цяла вече да ми пусне Acid на Рей Барето) то си е почти толкова готино колкото и сексаSmile
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,830 уникални посещения