BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво ми се падна...
FABRICIA
...от баницата с късметите? Хората казват "Нова Година - Нов Късмет!". Дали наистина е така? :non:

Във всеки случай дано ДА - на мен ми се падна - "ЛЮБОВ КАТО НА КИНО ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!" ;k:

Ами на Вас? Smile
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

sssss
Доста късметчета получих аз и все едни такива римувани и сладурски ... SmileSmileSmile

Моето си лично беше: Честити и успешни ще са дните, славата те следва до петите!

Разделих си още един късмет (за да се сбъдне, хапнахме заедно парчето от питката, където се намираше пожеланието) с половинката, понеже се предполага, че ще съм съпричастна за осъществяването на късмета (живот и здраве) Smile , който е: Малко юначе в къща ще плаче! и в едната половинка (моята) от парчето имаше освен всичко и паричка....таааа какво по-хубаво и по-голямо богатство от това! Smile

Freeman
На мене ми се падна НОВА ЛЮБОВ. Аз още от старата не мога да се отърся - нова ще ми се пада. Иначе имаше и "пътуване на далече". Дано първо да пътува, а новата любов да я срещна на тренировки в някой клуб - тъй да речем в клуба на Al Liquid Sliver Espinoza и Edie.Salsa.Freak GrinGrinGrin. Ааа понякога само мечтите му остават на човек
Аз съм професионалист от 15 години.Нужни бяха много тренировки за да стана това което съм.Преживял съм хиляди наранявания,синини,шевове.Моля ви... - НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ !!!

admin
хи хи на мен ми се паднаха чудни неща ... ново жилище, нова кола и ново гадже Wink Айде дано!

http://www.bgsalsa.info
melody
Хм,на мен ми се падна:Кариера чакай ти,ще летиш из висини!
Което предполага пак много работаааа:uho:SmileАми ще работим... щом трябва....ха-ха:bebe:
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

herairness
а на мен ми се падна нематериална придобивка - надявам се да е въпросният партньор за салса от Дядо Коледа,ама и ново гадже ще свърши работа.пък ако може и 2те в едно ехеееее
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
charlies_angel
На теб се пада път далечен,
да скиташ много си обречен,
но тук в родната ти къща,
една любов ще те завръща
Wink Тва беше мойто късметче от новогодишната баница Pfft
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
pimiento
Хихихи...на мен от стандартните готови късметчета ми се падна нещо от рода на: "Кола, нови придобивки и т.н. ще получиш срещу секс услуги"?????!!!!!!!!!!:yx: Иначе късметчетата в къщи ги правихме заедно с едно малко детенце и поради това ми се паднаха някои много забавни: Печено пиле, Вкусни манджи (ама аз ли ще ги готвя или ще ги ям???!!! :uho: ), невероятно откритие Grin:goo:, топка :ura: и т.н. Smile А от погачата на Бъдни вечер ми се падна паричката :rad: А дано да има повече парички тази година Wink
Редактирана от pimiento на 04.01.2007 в 09:24

indra
а на мен на бъдни вечер ми се падна къща. това не съм много убедена, че е късмет, щото знам как се поддържа.... :wa:
на нова година си изтеглих любов и името на розата. може би значи, че ще се влюбя в циганка на име роза или трендафила? ;dar:
от друга страна определено е за предпочитане пред миналогодишните Почивка на море в чехия и Среща с душевноболната акула...
:-dev:

my.opera.com/IndraMacondo
Bobo
на мен бебе и нова колаSmile

charlies_angel
indra писа:
.....на нова година си изтеглих любов и името на розата. може би значи, че ще се влюбя в циганка на име роза или трендафила? ;dar: ...

леле,ще се спукам от смях :is: :kr:
На мене на Бъдни Вечер ми се падна паричката :goo:
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
El Doctor
Ха ха...на мен ми се падна паричка...ама още преди Новата Година...WinkЕ, и ако друго ми се падне ще бъде чудесно...Frown
Инак на самата Нова година нямаше баница с късмети щото се намирах в деликатна ситуация:на корабче в Босфора с 300 пияни българи и леко смахнат турски DJShockWink, за които салсата беше само и единствено ДжипсиДй.Кингс отпреди 15 години...Shock
Завинтих му нежно феса в нужната музикална посока / като му дадох правилните дискове/ и така с още една девойка от школата показахме ; \"Що са това салса,бачата,меренге, ча-ча и имат ли те почва на нашата лодка...\"Е, не потънахме, Cool
така че късмета ми беше: нещо да организирам,нещо да показвам, нещо да обяснявам, нещо да танцувам в калабалакът и много да се кефя.Grin
Весела Нова Година на всички!

thunderchief
А на мене ми се падна дряновата клонка(здраве) на Коледа, което силно контрастира с температурата и сополките ми в моментаSmile:bad::smuSadот температурата съм зачервен, не е от друго:cooSmile.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Shisharchica
На мен ми се падна любовта, здравето и нов дом, доно това да означава, че ще успея да си намеря свястна квартира най - сетне Smile) Стискайте палци.....;k:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения