FABRICIA написа :
Много е хубаво който гласува да пише после отдолу защо така е решил/ако иска да разкрие гласа си, разбира се/. Защото това "Не, няма да се включа!" ми звучи малко гадно, а то всъщност може да не е "Няма да се включа щото е гадно, не ми харесва идеята, смятам, че ще е тъпо", а може да е "Няма да ида, защото нямам време, имам работа, поел съм друг ангажимент, няма да съм в София, болен съм" и т.н. Тоест, би ми било интересно, за всеки който е решил да иде или да не иде, защо е избрал това!
Аз ще кажа първа - гласувах, че ще ида, не защото със сигурност ще ида, а защото ако имам възможност ще мина поне за малко. Все пак Памбо си го бива в тези неща и сигурно ще е забавно. :lol:
Civcho написа :
Аз гласувах с ДА, защото истински подкрепям идеята  .
Ако стане добре, ще има много нови хора в салсата, привлечени от танци и настроение :wink: . Знам, че това е много стара идея на Памбос и дано времето утре не е гадно.
joker написа :
Е аз пък бях от хората който много исках да отида, но не успях. :cry: Вярвам, че е било страхотно и ако някой разполага с фото материал, ще се радвам да го сподели с нас!
Anonymous написа :
хахаха, е, аз пък гласувах с "ДА", а не отидох  )) Явно анкетата се отнася повече за намеренията, а не за конкретните действия.
...всъщност за да бъда съвсем честна минах от там, но не съм влизала и стояла. Само погледнах кой беше уважил събитието и всъщност видях много малко хора, освен тези на Памбос - Севар, Сашо Доги Дог, Стефан и Моника. Всички други бяха непознати/поне за мен/.  ))
Evgeni написа :
Дамм, и за гласувах с "ДА" и не отидох ... и си останах само с доброто намерение да отида  Надявам се наистина Памбос да повтори събитието и през лятото, както дочух, че е обещано. Тогава предполагам и несериозните посетители от форума ще се включат в парада .. нали Фаб? 
joker написа :
край на гласуването 14.03.2006, 19:00 часа
[list]Ще се включите ли, в организираното SALSA шествие?
Да, ще подкрепя идеята! 80% [ 8 ]
Не, няма да се включа! 20% [ 2 ]
Общо гласове : 10 [/list] |