BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
САЛСАТА В НЯКОЛКО ДУМИ...
FABRICIA
Напоследък чувам много сладки...и някои странни определения за развитието на салсата в живота на един салсеро и затова се сетих, че може да направим следното тестче:

Всеки отговаря с по една две думи на следните въпроси:

1. Когато за пръв път видях салса си помислих, че....
2. В началото салсата за мене беше...
3. В момента салсата за мен е...
4. За вбъдеще се надявам, че...

Ето и моите отговори:

1. ...е готино...ако всички инструктори са толкова сладки като моя :uho:
2. ...предизвикателство
3. ...втората страст в живота! :re:
4. ...ще намирам повече време за нея :yes:
Редактирана от FABRICIA на 27.12.2006 в 12:20
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

herairness
Ето и моите:

1. изглежда много красиво
2. изключително сложна
3. мания
4. ще си имам постоянен партньор за салсаSmile
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
melody
1...че е много забавна и красива
2...нова страст
3...нещо,което ми липсва
4...ще танцувам по-често
Редактирана от melody на 27.12.2006 в 13:02
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

tanyatasheva
1. Разбрах с какво ще се занимавам през следващите няколко години. :-dan:Къде съм спала досега?:slip:
2. Невероятна емоция, страст, амбиция.:rad::hard::ura:
3. Необходимост
4....че дълго време още ще имам желание и възможност да танцувам.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Difficile
1. Когато за пръв път видях салса си помислих, че.... не ме кефи много,защото беше много различно от любимите ми спортни танци
2. В началото салсата за мене беше... поредният стил в танците,който исках да пробвам
3. В момента салсата за мен е... нещомкъм което съм прекалено пристрастена
4. За вбъдеще се надявам, че... ще стана много много добраSmileХАхаха
Редактирана от Difficile на 27.12.2006 в 14:36
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
thunderchief
1. Когато за пръв път видях салсата си помислих Искам и аз така
2. В началото за мене салсата беше нещо ново и сложно
3. В момента за мене салсата е нещо сладичко и цветно
4. За в бъдеще се надявам че ще...омая една силно конкретна салсера(дано хукне към другия край на Европа та да ми е наблизичкоSmile- ако следващия път като ме видите имам белички крилца, значи съм успялSmile(или съм омаял друга салсераSmile) и ще се науча да танцувам по добре on2
Редактирана от thunderchief на 27.12.2006 в 18:55
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

charlies_angel
1. Когато за пръв път видях салса си помислих, че.... Това е няква магия,която си заслужава да изпитам и аз
2. В началото салсата за мене беше... Начин на живот, тръпнех,когато отивах на уроци
3. В момента салсата за мен е... Нещо страхотно,закоето се надявам да имам повече време,защото в момента нямам много
4. За вбъдеще се надявам, че... Ще се науча да танцувам много хубаво и ще съм доволна от себеси и от това,което съм постигнала Pfft ,също и,че ще участвам в някое състезание Wink
Редактирана от charlies_angel на 28.12.2006 в 22:01
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
sevar
1. Когато за пръв път видях салса си помислих, че....Не е като спортните танци - непременно трябва да се науча!!!:uho:
2. В началото салсата за мене беше...По-трудна отколкото очаквах.:moz:
3. В момента салсата за мен е...Ежедневие:jamp::kr::rad:
4. За вбъдеще се надявам, че...Ще стана наистина много добър:kr::kr::kr::kr:

pimiento
1. Когато за пръв път видях салса си помислих, че е невероятно, че искам и аз, че емоцията е №1! :yes:
2. В началото салсата за мен беше: невероятна емоция, нов начин на живот, голямо забавление :ura:
3. ...а сега е: хоби, с което съм свикнала, което ме разнообразява от време на време, много мили спомени, симпатични хора, добре дошло физическо натоварване, приятно прекарано време Cool
4. В бъдеще... се надявам, че ще продължи да ми е интересно и забавно и може би- да се възвърне малко от първоначалния ми ентусиазъм :smu:

Фаб, много сладка тема Smile

sssss
pimiento писа:
...и може би- да се възвърне малко от първоначалния ми ентусиазъм :smu:

PfftPfftPfft ... амииииSmile пожелавам ти го от все сърцеSmile WinkWinkWink

pimiento
:=off:

Хмм...чак след като постнах, видях, че темата е от преди месец :tik: и ако не беше Севар, щях да я пропусна Frown Жалко, че така някакси се губят готините теми. Не знам за вас, но аз ако не видя темата на 1-ва стр. т.е. ако не е сред последните, по които е писано, я пропускам 100%... Може би моя грешка, но нямам време да се ровя във форума, а и ми е малко непригледен Sad
Редактирана от pimiento на 24.01.2007 в 15:58

sssss
Smile ами за съжаление...изникват доста готини теми и няма как винаги те да се виждат на първа страница. При всички форуми е така!

blue_lipstick
1. Когато за пръв път видях салса си помислих,че е невъзможно двама човека да танцуват в такъв синхрон,без да са се наговорили предварително какви фигури да правят.Видя ми се сложно.

2. В началото за мен салсата беше непозната и приятна емоция,с изненада установих,че успявам с лекота да се справя,(приемайки за критерий останалите хора от начинаещата ни група) с предадения материал и музиката.
Много сложен танц, (приемайки за критерий прима-салсеросите по партитата). Бях убедена,че няма да постигна и половината от видяното там, (не че сега съм 100% убедена). Grin
Мислех,че в една такава цветна,танцувална общност интригите и други подобни нива на комуникация клонят към нула.

3. В момента салсата за мен е хоби-ежедневие, много приятно и разтоварващо.Амбиция да постигна повече.:vic:

4. В бъдеще очаквам да стана добра и после все по-добра.И,не задължително,но по възможност да си изнамеря партньор Cool.Да имам възможност да се занимавам още дълго време със салса. Да не ми омръзне.
Редактирана от blue_lipstick на 24.01.2007 в 16:18
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
sevar
Ми то, Ани, понеже тези дни МНОООООООГО работа ... та аз си се ровя по старите темиWink

shash
ето и моите отговори:
1. Когато за пръв път видях салса си помислих, че....нямам търпение да се науча да танцувам:ва:
2. В началото салсата за мене беше...абсолютен experience:фи:
3. В момента салсата за мен е...нещо, което ми носи щастие:юра:
4. За вбъдеще се надявам, че...ще стана добра и въпреки това, салсата ще продължава да ми носи същата емоция,надявам се красивото да не изчезне:hard:

EDIT: admin
писането на щльокавица/латиница в сайта е забранено!

Редактирана от admin на 25.01.2007 в 09:27
Smile

FABRICIA
pimiento писа:
Фаб, много сладка тема Smile

Радвам се, че ви харесва и най-вече, че се възроди, защото наистина се загуби някъде и не успя да се наслади на вниманието, което й е заслужено!
Колкото до надеждата да се върне първоначалния ентусиазъм - смятам, че ще се върне. Понякога човек танцува много, вманиачава се, изразходва цялото си време за салса, забравя всичко друго, има много преживявания, натрупва опит, впечатления...но и захабява емоциите си, някак се пренасищаш. Все си мисля, че на всеки, танцуващ интензивно от сравнително дълго време, му е познато това чувство.
Тогава се спира за малко...или много...колкото трябва, тоест - за достатъчно. И в един момент желание пак идва...като че ли...още по-неудържимо и се чудиш къде си бил през това "изгубено" време, какво си правил, КАК ТАКА не си имал желание....и кръговратът се завърта...Хубаво е!Smile))
Мисля си, че след несравнимото чувство, когато започваш...това е второто уникално усещане - когато подновяваш с все сила и ентусиазъм! :jamp:
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

castro
1) първия път, ах първия път
беше ми много прекрасно
аз я настъпих - поду се кракът,
тя пък в лицето ме фрасна

2) докат` се усетя и ето ти на
пристъпих през прага на залата,
след първия бейсик извиках ура,
танцьор съм аз, Господи - хала!

3) сега да ме видиш - цял ураган,
вършея из дансига здраво,
ритам с крака, а ръце - ятаган
раздават юмручното право.

4) на втората бира пък ставам пророк
и виждам във мътната чаша
своето бъдеще - в салсата бог!
Бреййй, спирам да пия, че...каша!?
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

pimiento
Хахахахахааххах....Кастро, ти ме разби :is: Я какви поети имало сред "наще редици" Wink:goo:

Севарски, усеща се, че си затънал в работа, направо жал ми става Pfft
Но поне резултата е плодотворен Grin

Фаб- чакам, чакам...и се надявам, надявам WinkCool

Айде, надявам се да ви видя всичките в събота, че много време мина и ми е домъчняло Smile
Редактирана от pimiento на 25.01.2007 в 09:26

blue_lipstick
castro писа:
1) първия път, ах първия път
беше ми много прекрасно
аз я настъпих - поду се кракът,
тя пък в лицето ме фрасна

2) докат` се усетя и ето ти на
пристъпих през прага на залата,
след първия бейсик извиках ура,
танцьор съм аз, Господи - хала!

3) сега да ме видиш - цял ураган,
вършея из дансига здраво,
ритам с крака, а ръце - ятаган
раздават юмручното право.

4) на втората бира пък ставам пророк
и виждам във мътната чаша
своето бъдеще - в салсата бог!
Бреййй, спирам да пия, че...каша!?

Хихихихи Smile castro "кърти мивки" направо! Grin
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
sssss
PfftPfftPfft охооооSmile castro ми е любимец просто !!! Grin

Хъм...салсата в няколко думи?!

FABRICIA писа:
Всеки отговаря с по една, две думи на следните въпроси:

1. Когато за пръв път видях салса си помислих, че....
2. В началото салсата за мене беше...
3. В момента салсата за мен е...
4. За вбъдеще се надявам, че...

- шоколад и сметана
- секс (да се разбира, и сравнява с удоволствието от секса, а не с правенето на такъв и салсата)
- сладолед
- не знам..., не се надявам, само знам, че обичам да похапвам сладко и студено!
Редактирана от sssss на 27.01.2007 в 19:56

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.12 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,830 уникални посещения