BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Писмо до Дядо Коледа...
sssss
Броени дни ни делят от Коледа Smile – един от най-светлите християнски празници. Някои казват, че тогава стават чудеса...
Напишете Вашето писмо до Дядо Коледа ... помечтайте и си пожелайте нещичко ... от сърце! Smile

El Doctor
Мили дядо Коледа,
на мойте шефове , които напуснах днес им желая освен много пари /които си имат/Shock , да им донесеш малко повече "усет за живота" и да умеят да ценят и малките радости и достойнството на "малкия човек", така ще бъдат многократно по-щастливи.Smile
На всички БГ салса школи им донеси, много успехи и много нови попълнения, които с любов, последователност и отговорност ще се захванат с магията на "латино танците".Grin

На всички приятели им донеси много здраве и щастие, много радости и усмивки, които пропусна за мен тази година и нека още дълги години да сме добре заедно.
На всички жени - близки и далечни им донеси много здраве, красота, чар, успех, но и една частица отговорност към себе си и другите /за тези , които са въобще лишени от нея особеноSad.../
А на мен....ти знаеш каквоWinkWink, от доста време ти отлежава в тефтерчето, то е много малко и много голямо, безплатно но и много ценно, като солта на животаWink...
А ти дядо Коледа не си забравяй ром-а, като дойдеш в къщи, моят все свършваPfft, но жаден няма да останеш.Wink, а салсата е от мен и от насWink
Бъдете живи и здрави!Smile

sssss
El Doctor Smile
Честито УВО 2006 г.
:_punk::_punk::_punk:

melody
Моето писъмце ще е кратичко...Wink

Мили Дядо Коледа,
пожелавам си най-вече здраве...за мен,за моето семейство,за роднините ми,за приятелите ми,за познатите ми,за всички хора по земята!И много,много любов!
Нека да има мир,любов и разбирателство между хората!Smile

Ами това е...
Редактирана от melody на 15.12.2006 в 21:58
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

herairness
моето пък е още по кратко-
мили Дядо Коледа,донеси ми партньор за салса:help:
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
mojito dream
Мили Дядо Коледа,

ако ти се свършат наличните партньори за салса, щото и аз ще искам един, клонирай ги. Можем да ти пише кои точно, но това не е важно - ще се учим заедно.
И ако можеш не ми носи, ами ми вземи малко от отговорностите към мен и към другите, щото вече ми писна (с ударение на "а"Wink
Take pleasure seriously!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.03 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения