Броени дни ни делят от Коледа – един от най-светлите християнски празници. Някои казват, че тогава стават чудеса...
Напишете Вашето писмо до Дядо Коледа ... помечтайте и си пожелайте нещичко ... от сърце!
Мили дядо Коледа,
на мойте шефове , които напуснах днес им желая освен много пари /които си имат/ , да им донесеш малко повече "усет за живота" и да умеят да ценят и малките радости и достойнството на "малкия човек", така ще бъдат многократно по-щастливи.
На всички БГ салса школи им донеси, много успехи и много нови попълнения, които с любов, последователност и отговорност ще се захванат с магията на "латино танците".
На всички приятели им донеси много здраве и щастие, много радости и усмивки, които пропусна за мен тази година и нека още дълги години да сме добре заедно.
На всички жени - близки и далечни им донеси много здраве, красота, чар, успех, но и една частица отговорност към себе си и другите /за тези , които са въобще лишени от нея особено.../
А на мен....ти знаеш какво, от доста време ти отлежава в тефтерчето, то е много малко и много голямо, безплатно но и много ценно, като солта на живота...
А ти дядо Коледа не си забравяй ром-а, като дойдеш в къщи, моят все свършва, но жаден няма да останеш., а салсата е от мен и от нас
Бъдете живи и здрави!
Мили Дядо Коледа,
пожелавам си най-вече здраве...за мен,за моето семейство,за роднините ми,за приятелите ми,за познатите ми,за всички хора по земята!И много,много любов!
Нека да има мир,любов и разбирателство между хората!
Ами това е...
Редактирана от melody на 15.12.2006 в 21:58
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
ако ти се свършат наличните партньори за салса, щото и аз ще искам един, клонирай ги. Можем да ти пише кои точно, но това не е важно - ще се учим заедно.
И ако можеш не ми носи, ами ми вземи малко от отговорностите към мен и към другите, щото вече ми писна (с ударение на "а"