BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Сашо( thunderchief) и mojito dream
melody
Разхождам си се аз нагоре-надолу по страницата и изведнъж виждам,че си имаме двама рожденника!ShockSmile

Саше,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много щастие и любов ти желая,бъди жив и здрав и продължавай с все такова голямо желание да танцуваш!
ХА НАЗДРАВЕ!! forum.boinaslava.net/images/smilies/beer.gif
И един малко див поздрав Grin Judas Priest-Breaking The Law

i2.fresh.bg/wall/172320.jpg

mojito dream,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на теб!Smile
Бъди преди всичко жива и здрава!Желая ти много любов,усмивки,весели и щастливи моменти и много,много танци!

dunav.bulport.com/gsm/color/cvetya/6560347.gif
Редактирана от melody на 05.12.2006 в 01:22
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

herairness
Честито и от мен,много здраве,щастие,късмет,любов,пари и най-вече салса и на двамата!
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
sssss
и от менSmile и от меееннн!

ЧРДSmile здраве и любов, за другото си имаме кредитни карти, как е казал поетът! Smile

....и една мома желая на Мегдна Smile и повечко офтопици!CoolCoolCool

blue_lipstick
Ооооо,ама вярно! То покрай тая анкета рожденниците са малко "невидими" с просто око! Grin
Саше,честит рожден ден! Да си жив и здрав! Бъди все така тънко-иронично-сатирично-хумористично изразяващ се достоен член на форумите! Много щастие и любов ти желая!
mojito dream,честит рожден ден и на теб!
Редактирана от blue_lipstick на 05.12.2006 в 12:48
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
thunderchief
Meрсиии да ви се върщааа. Ася супер уцели поздраваGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

admin
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА mojito dream и thunderchief от екипът на BG Salsa! С пожелание за много здраве, късмет и салса вечеринки Wink

http://www.bgsalsa.info
pimiento
Честит рожден ден на двамата рожденика! Да сте преди всичко живи и здрави, много хубави неща да ви се случат, много усмивки и добро настроение Smile))

Мдаааа...днес е хубав ден Smile И аз ще празнувам, ама няма да кажа какво Wink

vanko1
Тъндъре, честито! Жив и здрав да си и да не препиваш по случай случая! Ако пък го направиш- пожелавам да не те боли глава! Желая ти във всичко да бъдеш №1, освен в салсата, където ти се позволява да минаваш и на 2 Smile

thunderchief
Още веднъж много благодаря на всички за пожеланията. То като се замисля по отношение на салсата ми остава единствено да си свия.... нещоGrin, дето за момента ми се изплъзва.

Melina
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕННИЦИТЕ!

Пожелавам им доживотно опиянение от хубави коктейли, страстни танци и споделена любов!!!Grin
По-добре навреме, отколкото късно!

karfi4ka
Честит рожден ден, мили другарчета! Smile
Желая много любов и сбъднати мечти! Smile

Цункам ви и ви гушкам!

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Cuba_Libre
И аз, с леко закъснение (за което се извинявам), се присъединявам към горните пожелания. Честито на рождениците (май имам честта да ги познавам и двамата), с най-сърдечни пожелания за много хубави моменти, любов и успехи, а също и с пожелания днес да не ги боли глава GrinWinkSmileSmile
En el fin de semana quiero bailar...

El Doctor
Тъндъре, да си жив и здрав!!!Все така "он дъ ритм" и все така здрав, прав, весел , забавен и салса отдаден.Пък и да спечелиш много пари и да изкараш PPL /ти знаеш кво е/ да си хвъркаме от Долна БаняWink
Поздрави сърдечни!
Ел ДWinkок

thunderchief
Още веднъж благодаря на всички.
Докторе то и на PPLa явно някога ще му дойде времето. И без друго преди време бях хвърлил око на един L-39 след капитален ремонт(нашите свалени от въоръжение ги продават в САЩ на частни лица), та като се позамогна - нищо чудно и това да станеGrin
За момента ми се ще да си свия нещичко от салсатаGrin
Впрочем ти не се ли падаш именник и рожденник днес?
Ако не бъркам и на тебе честито!

El Doctor
thunderchief писа:
Още веднъж благодаря на всички.
Докторе то и на PPLa явно някога ще му дойде времето. И без друго преди време бях хвърлил око на един L-39 след капитален ремонт(нашите свалени от въоръжение ги продават в САЩ на частни лица), та като се позамогна - нищо чудно и това да станеGrin
Впрочем ти не се ли падаш именник и рожденник днес?
Ако не бъркам и на тебе честито!

Сашо, не съм именник, аз съм на Петровден и съм Теле, но пък днес пак мога да празнувам, защото получих добра вест, сменям работата , уж за по-доброWink.Инак, благодаря!
Л-39 е читава машина, чехите, освен добра бира, правят и чат-пат читави самолети, не знам как е чешката салса?!Само да не е като топла бира?!Wink
На всички празнуващи да са живи и здрави; и на всеотдайните администратори на сайта: здраве, нови успехи и не се нервете на разни глупости, дет ги пишат некви там...Wink

melody
thunderchief писа:

Тъндър,какво ще свиваш?Сърмички ли?Grin

Докторе,честито за новата работа и успех!Smile
Редактирана от melody на 06.12.2006 в 13:20
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

karfi4ka
El Doctor писа:
... не знам как е чешката салса...

Ами има какво да се желае Smile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
melody писа:
thunderchief писа:

Тъндър,какво ще свиваш?Сърмички ли?Grin

Докторе,честито за новата работа и успех!Smile

Не сърмички - Самороден диамантGrin. То аз ако го свия нещичкото ще се разбере. Просто надали ще стъпвам по земятаGrin.
Докторе явно съм те объркал с някого. Как да е честито поне за новата работа - сигурно ще е за добро. L-39 e на една интересна цена, та както казах ще трябва да поизчакам малкоGrin

mojito dream
Чак днес се включвам да си видя поздравите. Много ви благодаря! Довечера ще сложа една бутилка на патерици в центъра на руедата (да държи кръглата форма Wink). Заповядайте!
Take pleasure seriously!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.12 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения