BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Салса фестивали и конгреси
elcubano
Имам едно малко питане към всички организатори на тези събития. Казвам всички но те са едни и същи, а също така се обръщам и към пишещите тук със следния въпрос:
-Защо ми се струва ,че в БГ се канят почти едни и същи звезди от запада или от едни и същи кръгове или негласни сдружения, а по точно хората които се въртят около Торес.
Из Европа има толкова много и различни изструктори ,че всяка година могат да се канят различни , защо не се еспериментира на нещо ново.

rumbarumbero
Аз се радвам на каквото има, а то е най- добротоGrin

Предполагам, като забогатеем ще може в БГ да идват и нструктори за експеримент, но за сега за експерименти си мисля, че парите не достигат.

И да отбележа, че за събитията през следващата година има много имена, които никога не са били у нас - УРА

thunderchief
elcubano писа:
Имам едно малко питане към всички организатори на тези събития. Казвам всички но те са едни и същи, а също така се обръщам и към пишещите тук със следния въпрос:
-Защо ми се струва ,че в БГ се канят почти едни и същи звезди от запада или от едни и същи кръгове или негласни сдружения, а по точно хората които се въртят около Торес.
Из Европа има толкова много и различни изструктори ,че всяка година могат да се канят различни , защо не се еспериментира на нещо ново.

A защо на мене ми се струва, че ти се опитваш да отпочнеш поредната разправия. Впрочем това дето се канели все едни и същи звезди реално не е верно. Догодина примерно и двата промоутърски екипа (щото в България има точно два такива екипа накръст - уви конкурентни) внасят разни новости в присъствието - Hacha y Machete и Санто Рико.
А ако искаш най-точния отговор на въпроса си пиши на хората и ги питай що така. Тука никой няма да може да ти каже
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

kehaiov
Разбира се, че не е верно. Освен тези,които е споменал thunderchief, нови имена -и то не безизвестни- са още:
1. Джони Васкес
2.Los Hermanos
3.Орвил
4.Alex da Silva
5.Georg i Ines
6.Wim i Barbara
...Има и още, ама хайде...
Сред DJs също е разнообразно...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения