BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За web сайтовете из дербите на Интернет пространството
sssss
В духа на новината за най-добър БГ Салса сайт 2006, ми стана любопитно да разбера, кой сайт за Вас е успешен (не визирам салса сайтовете, а принципно всеки web сайт, който посещавате, хареставе или не дотам).

Кое би превлекло Вашето внимание и кое би Ви накарало да посетите даден сайт - аналогично да не го направите никога повече?

Бихте ли заменили интерактивността с полезността на сайта и изобщо кои са онези преимущества, които са удобни за Вас и как ги структурирате по важност?

Според Вас какви допълнителни екстри може да ни предложи един сайт – кое и какво би ни улеснило, зарадвало и накарало да станнем лоялни (постоянни) посетители на определен сайт?

Моето мнение: интерактивността е едно от най-големите преимущества на Интернет. Злоупотребата с нея обаче може да я превърне в сериозен проблем. Харесвам леки, прости, улеснени, като навигация сайтове – когато влезна в тях да ми е нужен само един поглед, за да разбера как да се движа вътре. Допадат ми сайтове написани на разбираем език и шрифт – онези които не напрягат зрението ми. Харесва ми да виждам, че даден сайт е „жив” – постоянна поддръжка – това би ме накарало да го посетя пак и разбира се ... не на последно място – визия!

Вие сте! Smile
Редактирана от sssss на 01.12.2006 в 11:36

herairness
Аз съм съгласна с теб,Иф.ако седя 10 минути и се чудя кое меню къде и за какво служи,едва ли ще се върна там.същото важи и ако някакъв фрапантен цвят/шрифт ми избоде очите още на първото влизане.Това за "живия" сайт също е вярно-нали все пак трябва да има какво да ни връща там.Аз лично не обичам и претрупани със анимации или джава сайтове понеже това значително удължава зареждането им при по-бавни връзки,а накрая може да се окаже,че си чакал за нищо.Обичам да има и линкове,даунлоуди и форуми към сайтовете,понеже обикновено тези,които посещавам са на определена тема и е хубаво когато мога да намеря още неща по нея.Ами май за това се сещам
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
sssss
ммммдааSmile не си падам и по FLASH аз...понякога супер трудно се зарежда...иначе е красиво! Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.03 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения