BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ/pimiento/!
FABRICIA
До колкото знам, днес рожден ден има една върла салса фенка и просто няма начин да не я поздравим, затова:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Току що екипът на BGSALSA преведе на твоята банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие. Използвай ги с любов и оптимистично настроение!!!!!

И нека:
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти!!!!
Редактирана от FABRICIA на 01.12.2006 в 09:31
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

sssss
Smile На едно НЕВЕРОЯТНО момиче, желая една невероятна ЛЮБОФФФФФФФФФФФФSmile)))))

herairness
Не те познавам лично,но не се съмнявам в гореказанотоSmileтака че ЧРД и от мен-пожелавам ти от всичко по мнооооооогооооооооGrinGrinGrin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
karfi4ka
Честит празник! Желая ти много сбъднати мечти! Smile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
timbarumbero
Честит Рожден Ден Пимиенто, много радости и хубавини!

Честит Рожден Ден и на Мария Агапиу - колежка и приятел! Grin

Честит Рожден Ден на Всички, които празнуват днес в началото на зимата, но умеят да топлят сърцата и душите!Grin

melody
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Ани!Smile

Желая ти да бъдеш много щастлива,здрава,късметът да не те напуска,да обичаш и да бъдеш обичана!Желая ти още много усмивки и много танци!Smile

i2.fresh.bg/wall/172227.jpg
Редактирана от melody на 01.12.2006 в 11:15
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

blue_lipstick
Честит рожден ден и от мен на Ани и Мария Агапиу!
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
El Doctor
Хората родени на 1.12. не са случайни, честит Рожден ден на Ани, все така забележително присъствие във форума и в салса средитеGrin.
Само хубавини!
Честит рожден ден и на Мария Агапиу, освен видна БГ салса дама, просто и моя добра съседкаGrin, като закъсам за сол, захар или някой друг салса недостиг...Grin

melody
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Мария!Smile

С пожелание за здраве преди всичко,много щастие,късмет и много,много успехи!

i2.fresh.bg/wall/172226.jpg
Редактирана от melody на 01.12.2006 в 13:10
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

pimiento
Много благодаря за хубавите пожелания!!! Днес много хора се постараха да ме направят много щастлива Smile , вие включително Smile и аз наистина се чувствам прекрасно Smile Smile Smile

Желая на всички ви здраве и много щастие!

Специален поздрав за Мария с пожелание за много и все хубави емоции Smile

Маги, невероятна си, да знаеш!!! Smile Само не знам защо "върла" фенка...това да не е защото съм "върлина" Wink Pfft Cool ...и... ДА ТИ СЕ ВРЪЩА!!! GrinGrinGrin

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,908 уникални посещения