|
Филми....
|
| melody |
Публикувана в 16.11.2006 в 09:27
|

Известен

|
...които сте гледали и препоръчвате
...филми,които ви се гледат и искате препоръки
...и изобщо тема за филми
Ако не сте гледали все още филма "Nacho Libre",горещо ви го препоръчвам!Смях се с глас!Много готина комедия с уникални образи и уникална музика!Там някъде...в Мексико!
От форума по темата филми виж ТУК ТУК ТУК ТУК
ТУК
Редактирана от melody на 10.02.2007 в 17:44
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 16.11.2006 в 11:51
|

Звезда

|
Аз пък вчера гледах филма за Буена Виста сошъл клъб-много е интересен невероятно е да видиш как кубински музикални идоли,макар и на по толкова години,оживяват в звукозаписното студио-магията на кубинската музика http://imdb.com/t...tt0186508/
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| Freeman |
Публикувана в 16.11.2006 в 15:13
|

Начинаещ

|
Аз пък завчера гледах "Меч без сянка /Shadowless Sword/" Много добър и много красив филм. Е не е чак толкова красиво направен колкото "HERO", ама си струва да се види. Мнооого ми допадна това филмче. Хубав и съдържателен
Аз съм професионалист от 15 години.Нужни бяха много тренировки за да стана това което съм.Преживял съм хиляди наранявания,синини,шевове.Моля ви... - НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ !!!
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 16.11.2006 в 16:49
|

Звезда

|
Във връзка с този вид филми,Фриймън,ако не си гледал гледай и Къщата на летящите кинжали,Затоичи и още един,на който не се сещам името в момента-става дума за едно момиченце,което отмъщава на едни убийци с много бой и въртене на мечове
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| Freeman |
Публикувана в 16.11.2006 в 18:30
|

Начинаещ

|
Мерси за инфо-то. "Къщата на летящите кинжали" съм го гледал. Той също е много красиво направен. Другите не съм ги гледал. А и тези филми не ги гледам само заради битките с мечове. Просто са много красиви и чувствени и съдържателни. И в китайските филми тъжния край си стана нещо като запазена марка също както happy end-a в американските филми
Аз съм професионалист от 15 години.Нужни бяха много тренировки за да стана това което съм.Преживял съм хиляди наранявания,синини,шевове.Моля ви... - НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ !!!
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 16.11.2006 в 19:13
|

Звезда

|
Freeman писа:
А и тези филми не ги гледам само заради битките с мечове. Просто са много красиви и чувствени и съдържателни.
именно има и още няколко,само дето те са доста по-стари,но обещавам като се сетя за заглавията,да ги постна,защото също си струват
|
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 16.11.2006 в 19:55
|

Напредващ

|
http://imdb.com/t...tt0478988/
Винаги може и по-зле
|
| |
|
|
| charlies_angel |
Публикувана в 16.11.2006 в 22:19
|

Напредващ

|
Аз пък вчера гледах Франкенщайн и мн ме изкефи ,и друг път съм го гледала де
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
|
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 17.11.2006 в 10:48
|

Запленен

|
И аз, като един заклет киноман, се включвам:
Ще започна с френското кино, защото ми е любимо - "Бракове", "Анджела" и "Руски кукли" - уникални, просто е кеф да ги гледаш и повече от веднъж.
Иначе от последно излязлите не беше никак лошо "Дяволът носи Прада" - един по-различен филм, макар и американски, но си струва 6-те лева. "Къщата на езерото" пък е много добър филм за романтиците. За любителите на мафиотските филми и Скорсезе - "От другата страна" е просто задължителен - изключително много ми хареса. И още нещо - "Децата на хората" - сега излезе, идеята на фирма е доста нестандартна и интересна, режисьорът е мексикански, макар продукцията да е на Великобритания..може би затова филмът е и добър...и Клайв Оуен, все пак
Ако се сетя още нещо ще пиша.
Редактирана от FABRICIA на 17.11.2006 в 10:54
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 17.11.2006 в 11:43
|

Звезда

|
сетих се една страхотна стара комедия,която никога не мога да изгледам цялата сериозно,защото се превивам от смях със сълзи почти постоянно.казва се "Шум зад Кулисите" и за съжаление я има само по торенти и в е-мулето,но ако можете,гледайте я,няма да съжалявате
http://imdb.com/t...tt0105017/
|
| |
|
|
| mojito dream |
Публикувана в 17.11.2006 в 16:21
|

Начинаещ

|
Горещо препоръчвам "21 грама" - филм за живота, компота и т.н. www.find-bg.com
|
| |
|
|
| indra |
Публикувана в 18.11.2006 в 17:05
|

Начинаещ

|
интересна тема...
най-доброто от последната година и нещо, на което съм попадала е Мечтатели. бертолучи си е бертолучи, а мечтателите танцуват първото танго в париж. за да ви хареса, обаче, трябва да се откажете от всичките си предразсъдъци. всичките.
от същия режисьор си струва да се види и открадната красота. винаги ми напомня края на лятото. особено на последното.
от латиноамериканските режисьори - moebius. нямам идея дали въобще е превеждан, но е в стилистиката на пи - също особено любим филм. всъщност и двата са мрачни заигравания с маргиналните парадокси на познатата реалност, просто гледната точка е различна. в единият случай парадокс е част от реалността на свят, преминал от романтизма към модернизма; в другия - европейците рационализират усещанията си.
още два мрачни, безизходни и неамерикански са необратимо (в новото френско кино има доста ценни попадения) и младият адам (твърде отворен край, но вглежда в собственото аз). и двата са от преди няколко години.
от испанците харесвам ранния алмодовар - от времето на матадор. макар че и последните му неща не са за пренебрегване. за щастие и за разлика от саура не се впусна в опит за мултиплициране на отминал успех. за саура наистина съжалявам - последното му ставащо за гледане нещо май беше онази трилогия - ана и вълците, да отгледаш гарвани и третият не го помня.
опиянаващи диалози - всъщност заради тях ги гледам пак и пак - в отблизо и младият франкенщайн.
най-добрата сценография за мен е в летящи кинжали, затоичи и the ring.
за себе си съм отделила и една особена категория на сладко-горчиви филми, едни такива с вкус на мушмули. и там съм сложила лисабонска история, амели пулен, всичко за майка ми, сибирският бръснар, писмо до америка и исус от монреал (да, знам, че е поп-арт, но има толкова очарователен осемдесетарски привкус, че не мога да го пропусна).
от българското кино най-доброто на всички времена за мен (повтарям - за мен) е мера според мера. още търся прочутата пета серия, така че ако някой я има, обещавам да се отблагодаря подобаващо. георги и пеперудите и мила от марс двата други, впечатлили ме напоследък филма.
а, да - има и още един филм, който в последно време гледам без да виждам - действа ми като някаква авторефлексия - е андалуското куче.
това се сещам на първо четене...
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 18.11.2006 в 22:59
|

Звезда

|
freeman,сетих се за филма-азуми се казва,има и втора серия
|
| |
|