|
Какво предстанах да правя...
|
| FABRICIA |
Публикувана в 07.11.2006 в 18:59
|

Запленен

|
...след като започнах да танцувам салса?
Вярвам, че колкото неща сме престанали да правим, два пъти повече сме започнали да правим, но това в друга тема. Аз лично престанах да ходя на "обикновени" дискотеки и клубове, или поне драстично намалих посещенията си на такива места, престанах да се срещам толкова често с една част приятели, защото не танцуваха/останалата част зарибих да танцуват/, престанах да си пускам някои такав любими преди дискове, за сметка на салса компилации... Сигурно съм престанала да правя и много други неща, ама за тия сега се сещам. А Вие?
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 07.11.2006 в 19:49
|

Звезда

|
ами така като те слушам,май и при мен е същото положение. а когато отида на "обикновен" клуб се улавям,че почвам да намирам салса стъпки във всякакви парчета само и само да си я танцувам обаче зарибияването на други хора /особено от мъжки пол/ да танцуват е оказа по-трудно от очакваното
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 07.11.2006 в 20:56
|

Известен

|
Ами аз престанах да ходя на плуване,на аеробика,на тае бо за сметка на салсата.Установих,че този контакт с хората е много приятен и го предпочитам!Престанах да скучая! Спрях да се виждам с някои от старите си познати.За момента за това се сещам.
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 07.11.2006 в 21:17
|

Известен

|
Май само дето зарязах фитнеса(а сега ще го подпочвам пак, без да зарязвам салсата че нещо взех да се окръглям )
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 07.11.2006 в 21:28
|

Звезда

|
ааааааа,да,и фитнеса,просто няма къде да го вместя при всичката тая салса а тъндъре окръглените мъже са по-готини ако искаш да знаеш
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 07.11.2006 в 21:39
|

Известен

|
За ограничението на посещенията по други клубове и дискотеки, както и за това, че все по-рядко се сещаш да слушаш друга музика освен салса съм съгласна с FABRICIA. За приятелите си (макар, че са незаменими) ги заменяш с нови, понеже започваш да се виждаш повече с нови хора, а за старите не остава време май, което е тъжно, но мисля, че времето като фактор влияе най-много за това, а не самата салса.
Аз престанах да готвя и сега само аламинутки, суха храна и т.н., ама кофтито е, че така има недоволни вкъщи ... хахаха! |
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 07.11.2006 в 21:42
|

Известен

|
thunderchief писа:
.... нещо взех да се окръглям  )
На мен пък ми се окръглиха очите, откакто танцувам салса. Особено в началото, като тръгнах по партита - гледам - уж обикновени хора, седят по масите, говорят си, пийват и изведнъж като гръмне музиката - всички се изстрелват от местата си и почват да се въртят със 100 км/ч, да се оплитат, заплитат, да прелитат от единия край на заведението до другия....изобщо много шоково беше и никой не ме беше предупредил 
Иначе по темата - гледам да не се захласвам много със салсата и не съм престанала да правя нещата, които и преди правех.
Редактирана от karfi4ka на 07.11.2006 в 21:44
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 07.11.2006 в 21:43
|

Известен

|
herairness писа:
ааааааа,да,и фитнеса,просто няма къде да го вместя при всичката тая салса  а тъндъре окръглените мъже са по-готини ако искаш да знаеш 
Зарежи ти тая работа, колата взе да се задъхва и качи разхода на бензин с 20%
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 07.11.2006 в 21:50
|

Звезда

|
щом казваш
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 08.11.2006 в 01:51
|

Известен

|
Аз преустанових фитнеса.Престанах да скучая.Все по-рядко ходя на "нормални" дискотеки.Престанах да разполагам с по-голямата част от така и така малкото ми свободно време.За съжаление все по-рядко успявам да се виждам с приятелите ми несалсероси. Промених мнението си за латино танците. Изненадах се от рамера на интересуващите се от салса в България. Престанах да се притесниавам от това,че ако се застоя и ще кача някое килце
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| Difficile |
Публикувана в 08.11.2006 в 02:31
|

Начинаещ

|
Хм..
ми лекинко промених външния си вид..леко таковО елегантно взе да става и поограничих малко МНОГО широките и смъкнати панталони,защото не ми тичат на обувките за танци
ХАха
Иначе някаква друга драстична промяна..успях да забъркам една две каши и в тая среда (то винаги ми се с лучва кат срещна нови хора;-))
Не съм си зарязала приятелите,нито съм спряла да ходя по други купони..поне не много.
Много ми е трудно,ама гледам да не превръщам салсата в голямото ВСИЧКО,защото животът не е само това.Има и хип-хоп,танго,разни други танци,театър,ала-бала
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
|
| |
|
|
| Difficile |
Публикувана в 08.11.2006 в 02:34
|

Начинаещ

|
Difficile писа:
Хм..
ми лекинко промених външния си вид..леко таковО елегантно взе да става и поограничих малко МНОГО широките и смъкнати панталони,защото не ми тичат на обувките за танци 
ХАха
Иначе някаква друга драстична промяна..успях да забъркам една две каши и в тая среда (то винаги ми се с лучва кат срещна нови хора;-))
Не съм си зарязала приятелите,нито съм спряла да ходя по други купони..поне не много.
Много ми е трудно,ама гледам да не превръщам салсата в голямото ВСИЧКО,защото животът не е само това.Има и хип-хоп,танго,разни други танци,театър,ала-бала 
А да,все пак престанах да ходя на други тренировки по танзи,защото наистина нямам време..
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 08.11.2006 в 04:18
|

Звезда

|
karfi4ka писа:
На мен пък ми се окръглиха очите, откакто танцувам салса. Особено в началото, като тръгнах по партита - гледам - уж обикновени хора, седят по масите, говорят си, пийват и изведнъж като гръмне музиката - всички се изстрелват от местата си и почват да се въртят със 100 км/ч, да се оплитат, заплитат, да прелитат от единия край на заведението до другия....изобщо много шоково беше и никой не ме беше предупредил
горе долу и аз така реагирах обаче си обещах,че с кавалер или без,един ден и аз ще ги правя тези врътки,много е завладяващо
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 08.11.2006 в 07:25
|

Известен

|
Престанах да правя всичко, което казвате. За други не-салса заведения не може да става и дума, нали ще умра от скука. Нямам време да чета и да ходя на кино и концерти, за което ми е най мъчно. Също така да рисувам, да плувам и да се катеря по планините. Но всичко това съм имала възможност да го правя много дълго време, така че не е голяма загуба. Още продължавам да се чудя как е възможно едно нещо (салсата), да измести толкова други неща. |
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 08.11.2006 в 16:29
|

Звезда

|
като гледам вазе - май съм късметлия 
каквото правех преди - и сега го правя. единствената разлика е, че вече свободното ми време е съвсем дефицитно, не че преди го е имало в изобилие.
- и преди не ходех на конвенционални дискотеки - и сега не ходя
- и преди ходех на хеви метъл - и сега го правя
- и преди ми беще трудно да намеря време да се видя с някои хора - и сега е така
- и преди не намирах време да се съберем с приятели да посвирим - и сега е така
- и преди много ма'ах гащи из европата, а и не само - и сега го правя и ако е по-малко през последната година, това се дължи изцяло на работата ми и по-скоро нейната смяна
- преди танците не карах ски, а сега съм редовен по пистите на Банско и Боровец (през последните няколко сезона) 
- преди не ходех на фитнес - сега има известна вероятност да започна да ходя, макар и да съм по-лек с 10кг. спрямо преди 1-2 години, но това също не се дължи основно на танците ...
всъщност "какво се промени при мен откакто тонцувам" е една друга тема и затова няма да пища по нея 
а промените са много - и все положителни 
мога да продължа да изброявам и това само ще докаже, че таците са добавили стойност в битието ми без да се налага да жертвам кой знае какво - многото време, което ми отнемат треноровки и партита всъщност печеля от това, че стоя в офиса по-малко от преди и си създавам по-добра организация и разпределение на времето.
Редактирана от ivannn на 08.11.2006 в 16:31
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|