|
Честит първи сняг
|
| melody |
Публикувана в 02.11.2006 в 22:21
|

Известен

|
Искам да честитя на всички първия сняг и да ви пожелая една хубава зима,доколкото може да е хубава зимата!
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 02.11.2006 в 22:59
|

Известен

|
Мерси да ти се връща А, мелоди, дете невинно , тили ще ми чистиш снега от шапката, аБ
Ох, искам лятооооооо.... |
| |
|
|
| Khan |
Публикувана в 03.11.2006 в 00:36
|

Фен

|
melody писа:
Искам да честитя на всички първия сняг и да ви пожелая една хубава зима,доколкото може да е хубава зимата! 
Зимата е прекрасен сезон благодаря за пожеланията и честит първи сняг!! |
| |
|
|
| ostavka |
Публикувана в 03.11.2006 в 00:57
|

Фен

|
абе хубав е снега, прекрасен... ама много студеннннн....
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 03.11.2006 в 01:32
|

Известен

|
Миналата година, ноември май пак беше, ходихме на салса-екскурзия до Белица.И точно тогава заваля първия сняг!Ама истински сняг.Натрупа много.На връщане се наложи чак да бутат рейса.Които бяха знаят за какво става въпрос! Е тогава беше истински красива зима! Направо се възхитих! По принцип хич не обичам зимата и много мразя да ми е студено(бррррр),но тогава много й се израдвах!А снега беше разкошен:чисто бял,пухкав,искрящ и затрупал всичко наоколо!
Вижте няколко снимки:

Аз съм крайната в ляво

За това бутане говорех
Редактирана от melody на 03.11.2006 в 01:41
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| charlies_angel |
Публикувана в 03.11.2006 в 02:51
|

Напредващ

|
честит и от мене
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
|
| |
|
|
| Difficile |
Публикувана в 03.11.2006 в 03:58
|

Начинаещ

|
а как го мразя това време от годината,не е реално..
мойте съболезнования за идващата зима на съмишлениците (ако се намират някакви тука)..
{изпадаща в депресия по слънцето}
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
|
| |
|
|
| Khan |
Публикувана в 03.11.2006 в 04:11
|

Фен

|
Melody, е не е ли емоция през зимата /по снимките, които си споделила с нас/ дано и на мен ми се случи да бутна поне един трабант тая зима |
| |
|
|
| indra |
Публикувана в 03.11.2006 в 06:42
|

Начинаещ

|
melody писа:
gracias, макар че имам особена непоносимост към този сезон откакто на един първи януари в снежна буря се опитвахме да стигнем от сапарева баня до рилските езера. водачът изчезна, групата се разкъса, след четвъртия час нагоре по склона имах ледена маска вместо лице, пропаднах в дупка, изкълчих си крака, продължавах да ходя насред бялата пустош, а желанието просто да спра и да поспя малко ставаше все по-непреодолимо. припаднала съм на по-малко от петдесет метра от хижата.
оттогава избягвам планината в този сезон. виж, една от мечтите ми е да направя снежен човек на плажа в несебър.
някой ден...
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 03.11.2006 в 07:12
|

Известен

|
Difficile писа:
{изпадаща в депресия по слънцето}
Аз съм така цяла зима  Обичам си пък лятото! 
А Khan,те хората цял рейс бутаха,ти с един Трабант искаш да минеш! Питаш ли ги какво им е било-в студа,зад рейса! Виж за нас,които бяхме останали вътре вярно си беше емоция! А бе добре,че бяха мъжете! 
Indra,и аз имам едни спомени от Витоша .Тогава,когато се качих за първи път на ски.Не беше организирано както трябва.Показаха ни на две на три и ни оставиха да се оправяме сами.Ужас.Кошмар.А пък и студ.Малко на ски,малко без ски.Ама ни така,ни иначе.То с тези обувки не може да се ходи дълго,направо краката ми се скапаха,а като не мога и на ски...Имаше много сняг.Затрупал беше борчетата до върховете и отгоре.Та както си ходехме по една по-тясна пътечка като се подхлъзнах и пропаднах в страни като в яма.Бях с две приятелки,които ме поиздърпаха.Кошмар.А пък и студ.Нататък хем плачех,хем се смеех.Половината път със ските под мишница,другата половина в някакъв опит за каране.И пръстите на ръцете ми бяха замръзнали,връхчетата бяха побелели.
Тааааа,НЕ ОБИЧАМ ЗИМАТА!
|
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 03.11.2006 в 15:58
|

Напредващ

|
melody писа:
Да не сте капо - и тук вали и то стабилно.
Винаги може и по-зле
|
| |
|
|
| indra |
Публикувана в 03.11.2006 в 16:56
|

Начинаещ

|
melody писа:
Indra,и аз имам едни спомени от Витоша  .Тогава,когато се качих за първи път на ски.Не беше организирано както трябва.(...)
абе това май е характерната организация за ски училищата на витоша. щото и аз бях на подобно като дете - нещо от сорта на "това са ските, това е пистата, айде карайте". само че по средата на една писта нещо се отегчих и реших да си ходя и си свалих ските. е, потънах почти до кръста, разбира се, и като борче-идиотче стърчах поне половин час насред пистата в очакване някой да ме измъкне оттам.
вщъност излъгах - преди две зими с една девойка и пълнолетна лада самара обикаляхме родопите по времето, когато там обявиха извънредно положение заради снеговете. беше лудница. озовахме се на уникални места - гела и солища, стойките, смилян (там отглеждаха щрауси в двора на кръчмата и единият тъкмо беше умрял щото си пробил дупка в леда на някаква локва, заврял си главата и се удавил), могилица, плоглед, косово... беше уникално пътуване.
всъщност ето малко снимки:
край пътя от стойките към широка лъка
от върха на телевизионната кула на връх снежанка
някъде из родопите...
Редактирана от indra на 03.11.2006 в 16:57
|
| |
|
|
| ostavka |
Публикувана в 03.11.2006 в 17:24
|

Фен

|
аз пък обичам зимата, снега, планината, ските... само дето е много студено но и в това има чар
http://bgphoto.ne...343750.jpg
Редактирана от ostavka на 03.11.2006 в 17:53
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 03.11.2006 в 19:42
|

Звезда

|
мразим сняг,ама мерси все пак де то аз какво ли мрънкам като тука толкова рядко се задържа сняг и все пак предпочитам варна,морето,сините вълни,вятърът в косите,голите жени ъъъ мъже де
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|