BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Честит първи сняг
melody
Искам да честитя на всички първия сняг и да ви пожелая една хубава зима,доколкото може да е хубава зимата!Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

El Doctor
Мерси да ти се връщаWinkА, мелоди, дете невинноWink, тили ще ми чистиш снега от шапката, аБSad
Ох, искам лятооооооо....Cool

Khan
melody писа:
Искам да честитя на всички първия сняг и да ви пожелая една хубава зима,доколкото може да е хубава зимата!Smile

Зимата е прекрасен сезонSmile благодаря за пожеланията и честит първи сняг!!

ostavka
абе хубав е снега, прекрасен... ама много студеннннн....Wink
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

melody
Миналата година, ноември май пак беше, ходихме на салса-екскурзия до Белица.И точно тогава заваля първия сняг!Ама истински сняг.Натрупа много.На връщане се наложи чак да бутат рейса.Които бяха знаят за какво става въпрос!WinkGrinЕ тогава беше истински красива зима!PfftНаправо се възхитих!PfftПо принцип хич не обичам зимата и много мразя да ми е студено(бррррр),но тогава много й се израдвах!А снега беше разкошен:чисто бял,пухкав,искрящ и затрупал всичко наоколо!Pfft

Вижте няколко снимки:

www.redsalsateam.net/coppermine/albums/uploads/2005-11-18%20Belica/normal_229.jpg
Аз съм крайната в ляво

www.redsalsateam.net/coppermine/albums/uploads/2005-11-18%20Belica/normal_227.jpg

www.redsalsateam.net/coppermine/albums/uploads/2005-11-18%20Belica/normal_236.jpg
За това бутане говорехSmile

www.redsalsateam.net/coppermine/albums/uploads/2005-11-18%20Belica/normal_226.jpg
Редактирана от melody на 03.11.2006 в 01:41
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

charlies_angel
честит и от мене
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
Difficile
а как го мразя това време от годината,не е реално..
мойте съболезнования за идващата зима на съмишлениците (ако се намират някакви тука)..

{изпадаща в депресия по слънцето}
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
Khan
Melody, е не е ли емоция през зимата /по снимките, които си споделила с нас/Smile дано и на мен ми се случи да бутна поне един трабант тая зимаSmile

indra
melody писа:

gracias, макар че имам особена непоносимост към този сезон откакто на един първи януари в снежна буря се опитвахме да стигнем от сапарева баня до рилските езера. водачът изчезна, групата се разкъса, след четвъртия час нагоре по склона имах ледена маска вместо лице, пропаднах в дупка, изкълчих си крака, продължавах да ходя насред бялата пустош, а желанието просто да спра и да поспя малко ставаше все по-непреодолимо. припаднала съм на по-малко от петдесет метра от хижата.
оттогава избягвам планината в този сезон. виж, една от мечтите ми е да направя снежен човек на плажа в несебър.
някой ден...

my.opera.com/IndraMacondo
melody
Difficile писа:
{изпадаща в депресия по слънцето}

Аз съм така цяла зимаSadSadSadОбичам си пък лятото!SadSmile

А Khan,те хората цял рейс бутаха,ти с един Трабант искаш да минеш!GrinПиташ ли ги какво им е било-в студа,зад рейса!CoolВиж за нас,които бяхме останали вътре вярно си беше емоция!CoolGrin А бе добре,че бяха мъжете!WinkSmile

Indra,и аз имам едни спомени от ВитошаSmile.Тогава,когато се качих за първи път на ски.Не беше организирано както трябва.Показаха ни на две на три и ни оставиха да се оправяме сами.Ужас.Кошмар.А пък и студ.Малко на ски,малко без ски.Ама ни така,ни иначе.То с тези обувки не може да се ходи дълго,направо краката ми се скапаха,а като не мога и на ски...Имаше много сняг.Затрупал беше борчетата до върховете и отгоре.Та както си ходехме по една по-тясна пътечка като се подхлъзнах и пропаднах в страни като в яма.Бях с две приятелки,които ме поиздърпаха.Кошмар.А пък и студ.Нататък хем плачех,хем се смеех.Половината път със ските под мишница,другата половина в някакъв опит за каране.И пръстите на ръцете ми бяха замръзнали,връхчетата бяха побелели.
Тааааа,НЕ ОБИЧАМ ЗИМАТА!

Vlad
melody писа:

Да не сте капо - и тук вали и то стабилно. Cool
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
indra
melody писа:

Indra,и аз имам едни спомени от ВитошаSmile.Тогава,когато се качих за първи път на ски.Не беше организирано както трябва.(...)

абе това май е характерната организация за ски училищата на витоша. щото и аз бях на подобно като дете - нещо от сорта на "това са ските, това е пистата, айде карайте". само че по средата на една писта нещо се отегчих и реших да си ходя и си свалих ските. е, потънах почти до кръста, разбира се, и като борче-идиотче стърчах поне половин час насред пистата в очакване някой да ме измъкне оттам.

вщъност излъгах - преди две зими с една девойка и пълнолетна лада самара обикаляхме родопите по времето, когато там обявиха извънредно положение заради снеговете. беше лудница. озовахме се на уникални места - гела и солища, стойките, смилян (там отглеждаха щрауси в двора на кръчмата и единият тъкмо беше умрял щото си пробил дупка в леда на някаква локва, заврял си главата и се удавил), могилица, плоглед, косово... беше уникално пътуване.
всъщност ето малко снимки:

край пътя от стойките към широка лъка

от върха на телевизионната кула на връх снежанка

някъде из родопите...
Редактирана от indra на 03.11.2006 в 16:57

my.opera.com/IndraMacondo
ostavka
аз пък обичам зимата, снега, планината, ските... само дето е много студеноGrin но и в това има чарSmile
http://bgphoto.ne...343750.jpg
Редактирана от ostavka на 03.11.2006 в 17:53
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

herairness
мразим сняг,ама мерси все пак деSmileто аз какво ли мрънкам като тука толкова рядко се задържа снягSmileи все пак предпочитам варна,морето,сините вълни,вятърът в косите,голите жени ъъъ мъже деSmile
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,805 уникални посещения