|
Гледате ли "Танцувай с мен"?
|
| La Tiburona |
Публикувана в 02.11.2006 в 16:29
|

Напредващ

|
Какво ви е мнението за "Танцувай с мен" в Шоуто на Слави?.Мисля, че е добра идея да се обърне внимание на широката публика върху танца, като начин на изразяване и като вид "тренировка" за духа и тялото.Вярно е, че много от кандидатите са трогателно-смешно безпомощни в своите денс напъни Все пак е шоу.Има обаче и интересни лица с доста добри заложби, които ако се развият...Мисля, че хората от оценъчния екип общо взето се стараят да ги подканят да покажат най-доброто от себе си.Друг е въпроса, как е монтирано, кое е изрязано и кое не; сигурно задкулисните истории са доста интересни, но "кой, кой да ни каже..." А, между другото гледах интересни "салса изпълнения" от някои от кандидатките за "едно Ферари с цвят червен".
Абе, ще хване някоя Ферари-то, ама на съседната седалка трябва да сложи май и един Дебел Портфейл ,а? |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 02.11.2006 в 16:58
|

Известен

|
Гледахме салса изпълненията. Почти мога да ти кажа и коя от дамите ще грабне ферарито ако журито не се изкелефищи и не го даде на някоя харманлийска или пловдивска или примерно плевенска кючекчийка.
Обаче ако дамата за която си мисля спечели ферарито, портфейла който ще надебелее вероятно ще е нейния в резултат на продажбата на ферарито(принципно за да задържиш такава скъпа за експлоатация и силно нефункционална кола или трябва да имаш много пари или минимум акъл) и шансовете в София да изникне още една школа са големи.
Редактирана от thunderchief на 02.11.2006 в 17:02
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 02.11.2006 в 17:07
|

Напредващ

|
Интересно, интересно...Тъндър, с паричките нова школа?Интересно Ти си пил хапчета за познаване, май? |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 02.11.2006 в 17:18
|

Известен

|
La Tiburona писа:
Интересно, интересно...Тъндър, с паричките нова школа?Интересно  Ти си пил хапчета за познаване, май? 
Aми, просто гледам телевизия. А и познавам дамата
|
| |
|
|
| vanko1 |
Публикувана в 02.11.2006 в 17:18
|

Напредващ

|
thunderchief писа:
Гледахме салса изпълненията. Почти мога да ти кажа и коя от дамите ще грабне ферарито ако журито не се изкелефищи и не го даде на някоя харманлийска или пловдивска или примерно плевенска кючекчийка.
Обаче ако дамата за която си мисля спечели ферарито, портфейла който ще надебелее вероятно ще е нейния в резултат на продажбата на ферарито(принципно за да задържиш такава скъпа за експлоатация и силно нефункционална кола или трябва да имаш много пари или минимум акъл) и шансовете в София да изникне още една школа са големи.
Като знаеш кой е в журито, Тъндъре, нали не вярваш точно тази дама да спечели? Ако говорим за един и същи човек, най- вероятно новата школа с паричките от Ферарито ще бъде по салса.
Напълно си прав, че мацката заслужава- просто няма шанс... в този случай.
Редактирана от vanko1 на 02.11.2006 в 17:34
|
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 02.11.2006 в 17:23
|

Напредващ

|
Ах, леле "правилната", "неправилната" ?!!??Съвсем отделно и без връзка ...аз естествената блондинка си спомням един девиз : "При нас остават само най-добрите", това беше надпис в БитовоКомуналноСтроителство в Пловдив |
| |
|
|
| vanko1 |
Публикувана в 02.11.2006 в 17:29
|

Напредващ

|
La Tiburona писа:
Ах, леле  "правилната", "неправилната"  ?!!??Съвсем отделно и без връзка ...аз естествената блондинка си спомням един девиз : "При нас остават само най-добрите", това беше надпис в БитовоКомуналноСтроителство в Пловдив 
Ок, използвах неправилен израз. Но мисля че съм прав в преценката си- ще видим. /Това за БКС не го разбрах съвсем, а определено не съм блондин./ |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 02.11.2006 в 17:37
|

Известен

|
vanko1 писа:
thunderchief писа:
Като знаеш кой е в журито, Тъндъре, нали не вярваш точно тази дама да спечели?
Инак си напълно прав, че мацката заслужава- просто няма шанс... в този случай.
Със сигурност ще е по салса(за един и същи човек говорим)
Всъщност прав си, забравих за члена на журито. Явно харманлийска кючекчийка ще се вози на ферари
Редактирана от thunderchief на 02.11.2006 в 18:45
|
| |
|
|
| c200 |
Публикувана в 02.11.2006 в 18:10
|

Начинаещ

|
Всъщност прав си, забравих за члена на журито. Явно харманлийска кючекчийка ще се вози на ферари 
No Comment!           |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 02.11.2006 в 18:17
|

Известен

|
Все си повтарям да внимавам със словореда ама пусто да е одъртявам  
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 02.11.2006 в 20:07
|

Звезда

|
еми да,все пак не забравяйте кой го прави конкурса,нали иначе като цяло идеята си я бива
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 02.11.2006 в 21:53
|

Напредващ

|
На мен ми хареса в организаторите това че дават възможност на участниците все пак да изявят себе си, една стюардеса я накараха да показва с танц аварийните изходи на самолета, а един пич от автомивка, да мие микрофона все едно е кола и се получи добре мисля и за тях и за зрителите... |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 02.11.2006 в 21:56
|

Известен

|
La Tiburona писа:
На мен ми хареса в организаторите това че дават възможност на участниците все пак да изявят себе си, една стюардеса я накараха да показва с танц аварийните изходи на самолета, а един пич от автомивка, да мие микрофона все едно е кола и се получи добре мисля и за тях и за зрителите...
Да, стана нещо от сорта на safety procedure кючек
Със същия успех можеха да накарат група колеги да изтанцуват щателна митническа проверка на ТИР в меренге ритъм
Редактирана от thunderchief на 02.11.2006 в 22:02
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 02.11.2006 в 22:27
|

Известен

|
А, Сашо това е супер свежо
Аз предлагам митническите органи и проверяваните лица - строени в две редички един срещу друг, готови за касаф! Тъкмо в двжижение, с настроение, ритъм и усмивка да се отработи моментът с разминаването, в който незабелязано и плавно могат да се прехвърлят разни неща от една ръка в друга
Редактирана от karfi4ka на 02.11.2006 в 22:28
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 02.11.2006 в 22:52
|

Известен

|
karfi4ka писа:
Аз предлагам митническите органи и проверяваните лица - строени в две редички един срещу друг, готови за касаф!  Тъкмо в двжижение, с настроение, ритъм и усмивка да се отработи моментът с разминаването, в който незабелязано и плавно могат да се прехвърлят разни неща от една ръка в друга 
Банално е някак.
Виж танцовата интерпретация на проверката на певозните дукименти и пломбите на камиона ще е по интересна  
Както и да е де. Уви може би Ванко е прав, че всъщност най-добрата дама появила се на конкурса има малко шансове предвид състава на журито, за разлика от секаквото гюбекчия и гюбекчийка.
Впрочем (офтопик) нещо явно съм се смахнал щото на това време слушам импровизации от един турски и един пакистански музикант и познайте за какво ми дойде идея - за салса хореография (явно прекалявам с нещо но не знам с какво)
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 02.11.2006 в 22:56
|

Известен

|
karfi4ka писа:
Аз предлагам митническите органи и проверяваните лица - строени в две редички един срещу друг, готови за касаф!  Тъкмо в двжижение, с настроение, ритъм и усмивка да се отработи моментът с разминаването, в който незабелязано и плавно могат да се прехвърлят разни неща от една ръка в друга 
А браво, това пък предложение е супер.Важното е да се развива фантазията и да се доказва...Било в танците, било в далаверките .Е, ето страшно доказателство за това : kasav танцуваш и рушветче получаваш, така някак си невинно и международно.Не че не съм го виждал по латиноамерканските митници, почти същия пърформанс .Жалко че няма митничар сред кандидатите за червеното Ферари, ама те /без докачение Тъндър / се оправят с материала и без конкурси за танци... |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 02.11.2006 в 23:03
|

Известен

|
A, хич и не мисля да се докачам Все пак аз се занимавам с европейска интеграция в митниците и работата ми е именно да ги отучвам от "танците"
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 02.11.2006 в 23:09
|

Известен

|
thunderchief писа:
A, хич и не мисля да се докачам  Все пак аз се занимавам с европейска интеграция в митниците и работата ми е именно да ги отучвам от "танците" 
Браво Тъндър, ти си пич /не е нецензурна дума, господин Администратор /! |
| |
|
|
| Difficile |
Публикувана в 03.11.2006 в 03:52
|

Начинаещ

|
ХЕххееЕ
мдааааам
голям смях пада с тоя конкурс
Има сладури,ама повечето наистина не знам как са ги пуснали от вкъщи,че чак и на телевизора
А за така обсъжданата дама,която щяла или не да спечели,заради/въпреки журито (само аз ли ще се престраша,въпреки че е не я познава лично да кажа,Мариана?),случайно да сте чули че конкурса е за НЕпрофесионалист?Тя определено не се води такава,айде моля ви!нямам нищо против,страшно ми харесва даже всеки път като я гледам как танцува,ама НЕпрофесионалиска?друг път;-)
Също нещо,което искам да споделя..
Що само салсата да заслужава да спечели?аз също съм луда по тея танци,ама не се ограничавам само с тях,има много интересни разботи и в другите стилове,хареса ми примерно момчеато с историята с войната(въпреки че нямаше нужда изцяло да копира Майкъл Джексън)
Та така..
Гледаме,пък да видим дали някой ще блесне с нещо невероятно
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
|
| |
|
|
| Teri |
Публикувана в 03.11.2006 в 15:18
|

Напредващ

|
Сега научавам за това, защото аз Слави не го гледам, нещо ми е много неприятен и трудно издържам физиономията му на малкия екран. Но пък ще се прежаля за малко да видя за какво става въпрос, въпреки че от описаното до тук не съм особено въодушевен
|
| |
|