BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Обличате ли сте според модните тенденции?
admin
Модната индустрия напрекъснато се развива и придобива все по-големи размери. Това ме кара да се замисля, че явно хората сме доста суетни и изпитваме нужда нашите непрекъсните потребности от нови и различни дрехи да бъдат задоволени.

Вие самите интересувате ли се от модните тенденции?
Обличате ли се според тях?
Кое е по-важно за вас: да ви харесва дадена дреха или да е съобразена с модата в момента?

Също ми е интересно да разбера вашето мнение относно това:

Дали въобще е важно с какво си облечен?
Правите ли си изводи за даден човек според начина му на обличане?
Вярна ли е поговорката, че по дрехите посрещат, а по акъла изпращат?

И най-вече: Въобще облеклото важно ли е и до каква степен?

http://www.bgsalsa.info
Difficile
хехехе..доста мога да си говоря по тази тема,даже не знам откъде да почна..може би най-добре ще е хронолигично на зададените въпроси..ама някакво мн лексиконно ще звучи..карай де,както дойдеSmile
такаааа..
като цяло много се дразня на цялото нещо,обозначено с понятието МОДНА ИНДУСТРИЯ.и най-вече индустрия..това уеднаквяване,идеята че всички трябва понякакъв безумен начин да сме свързани с някакви общовалидни тенденции,свързани с вънщниа вид (нещото пък,което според мен до голяма степен е главна част и поне начален израз на нашата индивидуалност) ме побърква.зашото да-според мен има значение как си облечен.и то не толкова дали е скъпо и излъскано,добрият стил си проличава,независимо от възможностите на човек.
Та за модните тенденции говорех.Много се дразня,честно.От една страна в повечето случай са толкова безумни,че се чудиш кой е позволил на всички фешън мацки по витошка да излязат в такъв вид на светло,а от друга,дори да има нещо симпатично в някое от модните течения,то вече всички до такава степен са го възприели и използвали,че то ти е гадно да го облечеш/носиш и да се слееш с масата(пък било то и добре изглеждаща..)
Тъй че доколкото мога се разграничавам от модните писъци и градя стила си на собствените си идеи,възгледи,влечения и възможности.И НИКОГА няма да сложа нещо,което не ми харесва,само защото е модерно.или скъпо.или въобще за да съм част от обществото на ултра-фешънките.МуХХАхХАХ
А иначе..чак някакви фундаментални изводи не си вадя от облеклото на човека,но да,прави ми впечатление.Но точно толков,колкото е казано в поговорката-за посрещането.Другото вече ще се разбере от самия човек..;-)Cool
Ми тва е май,повечко от нужното май се разписах,айде със здраве и да не ви пука как ви е изгледал посленият пич със зализано бритонче и филирана назад коса;-)(никой да не ми се засяга,нищо лично,ама модна тенденция си е явно,ала-бала;-)
Grin
Редактирана от Difficile на 25.10.2006 в 04:55
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
melody
Ха-хаGrin Difficile,изкефи ме!GrinГоре-долу и аз така разсъждавам.Какво значи модни тенденции?Уеднаквяване или добре забравеното старо,на нов глас.Тук-там добавен някой аксесоар,някоя флинтифлюшка,шалче,разлики в яките,цветовете.....и вече става супер фешънско.Нещата чак се израждат с цел да станат по-различни.Е няма да тръгна като излезнала от контейнера за боклук.Подстрижките са общо взето едни и същи,разликите са в степента на филиране,цветовете и начина на сресване.Аз определено следвам принципа:"На първо място удобството".Пък към него можем да добавим и малко нещо фешънско.Обичам по-изчистения стил.Приятно ми е да виждам добре облечени,поддържащи се хора,но не натруфени.Но не облеклото определя мнението ми за даден човек.Много ми е интересен този факт:Докато нещо е на мода се приема изцяло от тези,които следват модата,но когато не е го смятат за селско,демоде и т.н.Нищо,че след няколко сезона пак ще облекат същото,което са отричали.
Това,че тази индустрия се развива,се дължи на факта,че хората наистина са суетни,не са доволни от това,което имат,разглезени са,вечно търсят различното,разнообразното,което до някаква степен не е лошо, стига да не се стига до крайности.И са се превърнали в абсолютни консуматори.Което се използва от когото трябва.
За мен облеклото трябва да бъде на първо място удобно,прилично и да подчертава стила на даден човек.
В последните години мисля,че не се налагат някакви строго определени модни тенденции.Общо взето можеш да носиш каквото си искаш..А на мен именно това ми харесва.Просто всеки трябва да намери своя стил,в който да се чувства добре и да изразява себе си.

И аз се поувлякохSmile,бих могла да пиша още,но ще спра засега..Smile
Редактирана от melody на 25.10.2006 в 07:00
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

ostavka
съгласна съм с melody i Difficile! разбира се, че човек не бива да ходи и с разни кюлоти (или там както се пише) и изобщо дрехи модел от преди 20 години....Smile обикновено хората си имат различен стил на обличане, в смисъл модата не е толкова обобщено понятие... мисля, че няма лошо човек да си следи какво е модерно и да си избира дрехите според стила и вкуса, но не и само заради това, че са модерни... това може би го правят само хората с праи и без вкус... аз си се обличам според моят си стил, но все пак не съм сляпа за това какво е модерно и какво се носи. и ако ми харесва- защо пък да не се облека и аз с такова нещо...Smile гледам да е удобно и практично, ще ми се смеете, но харесвам най-много детските обувки... само че никога нямат големи номераGrin а сега конкретно на въпросите:
да, важно е с какво си облечен! това показва много неща- стил, практичност, вкус, та дори и някои черти от характера...
да, правя си изводи за някой от това как е облечен, но все пак човек не може да си прави изводи САМО от това. и все пак е показателно
частично поговорката е вярнаSmile но като всяка поговорка и твърде обобщенаSmile
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

El Doctor
То както са тръгнали жените по модите , драга ми Оставке, не с кюлоти, а на "санкюлоти"/без гащи буквален преводWink/ избива работата , ма нейсе , та виждам аз как на някой салсероси "врътки" с ръце горе се по-малко любима работа , а слизат към кръста на дамата и т.н.Wink и после било стил "он дъ мюзик"Grin Шега,шега!
Разсейвам се лично аз, така че и ти да идваш на салса облечена като Рада Госпожина или Хаджи РовоамаWinkWink
Та както казваха за модите в добривойниковата "Криворазбрана цивилизация" :"Ваште персонални грации и физически авантажи , мадмоазел, са достойни за сантименталното сърдце на един истински Авропеец кат мен"WinkWinkWink

herairness
аз и да искам не мога да се обличам по модата понеже не съм скелет размер 26 без гръдна обиколка и просто много рядко намирам нещо дето да не ми стяга на циците и дупетоSmile
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Vlad
herairness писа:
аз и да искам не мога да се обличам по модата понеже не съм скелет размер 26 без гръдна обиколка и просто много рядко намирам нещо дето да не ми стяга на циците и дупетоSmile

Прости ми за неуместния коментар ... но случайно да си търсиш партньор за танци в и от Варна ?!!?!?!?
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
aterga
каква мода, какви пет лева............скачаш си в цървулките, повиваш се с чувалчето, затягаш въженцето около кръста си..........може и около шията........стига да не те стяга много........и бягай да те нямаWinkWinkWinkSmileSmile
1-2-3

herairness
Влад,струва ми се,че това вече го къдрим в другата тема,дай да не спамим тазиSmile
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

herairness
какво показа последната обиколка по магазините от вчера-никъде не мислят за хора,не носещи токчета (ботуши)и с по-големи дупета(панталони) да речем.ама най-обичам да вляза в магазин и да ме изгледат злобно или пък да се изсмеят и да кажат "ами като за вас/вашия размер нямаме". бррр направо щях да удуша някой вчера честно ви казвам,аман от китайски боклуциAngry

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения