BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Магия или...?
rumbarumbero
Задавам си въпроса за силата на Салсата, какво задвижва тази кълтура и тя става все по- популярна и масова из цял свят.
Все повече стават конгресите, школите, танцьорите, партитата и лудите хора /в това число съм и аз/, които са готови на какво ли не за още малко салса. Каква е силата на Салсата?
Интересно ми е да чуя как е при вас и какво мислите, че е мотора на този "вирус"?

thunderchief
rumbarumbero писа:какво мислите, че е мотора на този "вирус"?

Жените
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

rihanna_bo
Емоцията, музиката, разтоварването от всекидневните дребнотемия и натоварването с празнично настроение...а...може би и мъжете WinkWinkWink

melody
SmileЗапознанството с много нови хора,с които ви свързва една много приятна емоция,носеща удоволствие(латиноритмите и чувственият танц).Става въпрос не просто за запознанства(това в началото),а за завързване на приятелства(на по-следващ етап).Започваш да изпитваш нужда от хората,приятно ти е да се виждаш с тях,да си говорите,да се смеете,да бъдете заедно,да танцувате заедно.Хора като тебSmile
Редактирана от melody на 17.10.2006 в 04:20
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

tanyatasheva
Музиката определено въздейства на много хора от различни култури, има нещо трансово в нея, което със сигурност е свързано с перкусиите. Друго, всеки човек е творческа личност, а танцът е вид творчество и когато това е социален танц и може да се получи при двама напълно непознати мъж и жена, каква по-добра игра от това?! Има де, но това да речем е другото интересно нещо, което могат да правят един мъж и една жена, според някои даже по-интересно.

karfi4ka
Хм Wink И другите ли са на мнение, че е даже по-интересно? Smile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
ostavka
karfi4ka писа:
Хм Wink И другите ли са на мнение, че е даже по-интересно? Smile

даааааSmile
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

charlies_angel
Хм...Салса.Защо ли в съзнанието ми се поражда чувство на близост,изгаряща страст.Точно така...права съм,точно това е.Сетивата ми се изострят за да разчета знаците,които ми предлага лицето отсреща.Да...чрез магията на танца той ми описва чувствата си,докъто аз съм се притиснала до сърцето му и го чувам как бие-1,2,3 5,6,7-ритъма на Салсата.
Чрез най-страстния,красив,горещ танц можем да изразим всичките си чувства.Любов...........любов-най красивото чувство на света,изразено чрез най-най-най-страстния танц на света.Това е Салсата-трепет,който не ни напуска,щом веднъж сме се докоснали до него.Трепет,към който се стремим и неискаме никога да ни напуска.Изящество,красота,чувство.Салса.............
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,716 уникални посещения