BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Есен, дъжд, мъгла и хлад ...
admin
Неделен есенен ден, обилен дъжд се сипе поне в Софийско, мъгла и лек студ се очертава навън ... какво правите в това време? Отдавате се на депресия? Спите? Или?

http://www.bgsalsa.info
Sabrositka
Аз по принцип винаги си меня настроението според времето.И когато е мрачно и на мен не ми е кой знае колко веселео но все пак според зависи!Във варна в момента не вали,няма мъгла но подухва лекичко.И в такова време обикновено като нямам какво да правя гледам филми.Дори в момента гледам анимацията "Красавицата и звяра"!Това ми е едно от любимите филмчета!Понякога се случва да чета някоя книжка,но това по рядко.И третото нещо,което по често правя когато имам свободно време и когато навън времето е гадно е да готвя.Не съм кой знае каква готвачка....но най обичам да си пека разни сладки,кексчета и разни други такижа......Smile

melody
То в София ще станат 48 часа дъжд вече,а доколкото чух ще продължава да вали и следващите дниSadПостоянен,напоителен дъжд.Влагата взе да се просмуква навсякъде.На мен това време много зле ми действа.Когато е мрачно нямам желание за нищо.Кара ме на сън и мързелуване.Когато се падне в събота и неделя добре-лежа си,чета си,слушам си музика,гледам телевизия,филми,занимавам се с неща,за които не съм се сещала скоро(като разглеждане на стари снимки например).Но ако е през седмицата,когато трябва да се работииии...ми е кошмар.
По принцип тези месеци-октомври и ноември най-не ги обичам.Като знам,че предстои зима,денят намалява,слънцето става по-малко....Иначе есенните цветове са много красиви!

Ето малко красиви СНИМКИ виж в ляво петата отгоре надолуSmile за тези цветове говорехSmile ЕТО и ОЩЕSmile
Редактирана от melody на 09.10.2006 в 02:56
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

tanyatasheva
Танцувайте и времето няма да има никакво значение за вас. Няма полза от лежане и дебелеенеSmile)) В момента озлобявам, защото имам 39 градуса температура и не мога да отида нито на тренировка, нито на парти, а вие сте здрави и се оплаквате.

FABRICIA
Таня е много, много ПРАВА! Pfft
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

thunderchief
admin писа:
Неделен есенен ден, обилен дъжд се сипе поне в Софийско, мъгла и лек студ се очертава навън ... какво правите в това време? Отдавате се на депресия? Спите? Или?

Не спим. Пием. От сабахлем. А наздравеGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
tanyatasheva писа:
Танцувайте и времето няма да има никакво значение за вас. Няма полза от лежане и дебелеенеSmile)) В момента озлобявам, защото имам 39 градуса температура и не мога да отида нито на тренировка, нито на парти, а вие сте здрави и се оплаквате.

Аааа,и аз не съм съвсем добре.Имам хрема и покашлям,не се чувствам особено комфортно.Пак има някакво грипче.
Иначе съм съгласна,че времето загубва всякакво значение,когато пристъпиш прага на залата и се гмурнеш в ритъма на салсатаPfftЗимата това беше единственото място, където наистина се стоплях Pfft(е,освен още едноSmile)
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

stranger
В конкретния случай, макар и с досадна кашлица, пиша последни редове по дипломната работа преди последната консултация с научния ръководител. Няма време за сън и мързелуване. А като защитя, живот и здраве на 26-ти този месец и стана дипломиран магистър, съм предвидила едно хуууубавичко парти с приятели - за празнуване или за потушаване на мъката Wink. Всъщност се предполага, че ще е заради първото. Стискайте ми палци Smile
Редактирана от stranger на 08.10.2006 в 23:35
Човекът притежава въображение, за да компенсира това, което не е и чувство за хумор, за да се утешава, че е това, което е!

ostavka
...а някои в този дъждовен неделен ден, се връщаме от супер яка екскурзия на юндолаCool
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

Difficile
thunderchief писа:
admin писа:

Не спим. Пием. От сабахлем. А наздравеGrin

По-скоро изтрезняваме по неделномУ..

Оф..не наистина това време много здраво депресира..
Направо ми убива иначе силното желание да се довлача до САЛСА+ тая вечер в тези локви..

( а бтв и квоооооу,как беше в Юндола,освен дъждовно?Smile)
Редактирана от Difficile на 09.10.2006 в 01:34
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
ivannn
ostavka писа:
...а някои в този дъждовен неделен ден, се връщаме от супер яка екскурзия на юндолаCool

и бързаш да отидеш на тренировка по гръцки танци, защото ти се иска уикенда да не свършва! Wink

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
ostavka
ivannn писа:
ostavka писа:

и бързаш да отидеш на тренировка по гръцки танци, защото ти се иска уикенда да не свършва! Wink

съвършено правилноSmile

ostavka
( а бтв и квоооооу,как беше в Юндола,освен дъждовно?)
Difficile, извинявай, чак сега го виждам... беше много, много веселоSmile изобщо не усетихме дъжда, то само купон беше цялата екскурзия...Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,809 уникални посещения