|
Влюбена в инструктора си.Случвало ли се е на някой?
|
| Natalie77 |
Публикувана в 05.10.2006 в 05:41
|

Начинаещ

|
Здравейте.Танцувам от няколко месеца в един клуб,чието име няма да спомена,поради малко деликатна причина.Мисля,че се влюбвам в инструктора си....Знам какво ще си помислите-че е нормално да почувстваш близък човек,на когото се възхищаваш и с когото споделяш една толкова страстна емоция като Салса....но въпреки това не мога да спра да го сънувам...Моля ви,кажете какво да правя!!Объркана съм.А не искам да си признавам,макар,че може би ми личи колко се вълнувам когато танцувам с него и съм в прегръдките му по време на някоя стъпка......
EDIT: admin
писането на шльокавица (латиница) е форума на BG Salsa e забранено! Ако имате проблеми с киризацията, този линк е за Вас: шльокавица => кирилица, тук
Редактирана от admin на 05.10.2006 в 05:50
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 05.10.2006 в 06:00
|

Известен

|
Да,мила! Случват се такива неща.Важното е да се опомниш навреме
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| Melina |
Публикувана в 05.10.2006 в 06:40
|

Напредващ

|
Никой не може и не трябва да ти казва какво да правиш, когато става дума за твоите чувства! Не те познавам, за да ти давам съвети, но ще ти кажа аз какво бих направила в такава ситуация. Ще опитам да разбера /почувствам/ какви са шансовете за взаимност и ако такива има - ЧЕСТИТО! Сигурна съм, че тогава няма и да ти хрумне да търсиш чуждо мнение В противен случай се огледай за друг подходящ за сънуване обект Защото, не се обиждай, но "мисля, че се влюбвам" е диагноза по-скоро за аспирин...
Ако съм подценила чувствата ти, извинявай. Както казах не те познавам. И ти пожелавам да си щастливо и споделено влюбена
По-добре навреме, отколкото късно!
|
| |
|
|
| Natalie77 |
Публикувана в 05.10.2006 в 07:13
|

Начинаещ

|
Там е работата,мила....той си има приятелка вече....  |
| |
|
|
| Melina |
Публикувана в 05.10.2006 в 14:32
|

Напредващ

|
Тогава бързо гълтай аспирина и продължавай напред. Успех
Редактирана от Melina на 14.06.2008 в 01:02
По-добре навреме, отколкото късно!
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 05.10.2006 в 16:35
|

Известен

|
Любовта идва, когато най-малко я очакваш, когато не я търсиш. Тя никога не е вън от нас, ние я носим в себе си, затова не се срамувай и страхувай от чувствата си, а дори напротив ... радвай се, че умееш да ги изпитваш, това означава, че си жива.
Изживей си ги, но бъди просто разумна...иначе времето отмива всичко и каквото трябва да се случи, то ще се случи – добро или лошо. Не търси съвети от другите, както правиш сега в този форум. Никой от нас не може, а и няма право да бъде съдия на нечии чувства, да раздава съвети, правосъдие и да те напътства как трябва да постъпиш. Това е глупаво! Ще постъпиш така, както сметнеш ти за разумно и така, както го чувстваш.
Понякога израз на любов е да общуваш (като под общуване нямам предвид само говорене, има и невербална комуникация) с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие, така че просто анализирай ситуацията, за какви трепети става дума. |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 05.10.2006 в 16:39
|

Известен

|
Ето я рецептата
Rp./ Lexotani 0.003
Da in scat . orig n. 10
S. По 2 таблети 15 минути преди танц с "инструктора".Приема се с вода , по-добре с малък коняк.
Шега, сега ако го направиш най-вероятно ще заспиш в обятията му и танц няма да има, но друго може и да се получи
Дерзай!
P.S. Абе, аз съм доста резервиран към подобни истории и "никога с инструкторка" , или тя трябва да стане обикновена салсера или аз инструктор    Шегички! |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 05.10.2006 в 16:55
|

Известен

|
Natalie77 писа:
Там е работата,мила....той си има приятелка вече.... 
Опасявам се че сама трябва да решиш какво да правиш. Едва ли някой тук ще ти даде свестен съвет, каквото и да решиш обаче успех!
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 05.10.2006 в 19:13
|

Известен

|
Имам една щура приятелка, много енергична, емоционална и вечно влюбена - същинско съкровище То при нея са едни страстни връзки, едни бурни раздели... Последният път, като се видяхме, ми каза: "Ти знаеш ли какво е да лежиш, разкъсвана от болка по една загубена любов?"
На мен ми стана едно такова мъчно, а тя продължи доста
неочаквано: "Жестоко е! Просто невероятно! Разбираш, че силно, истински, con mucho corazon си обичал някого, раздавал си се за него. Как иначе да си дадеш сметка, че си жив"
Дерзай, момиче  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 05.10.2006 в 21:17
|

Известен

|
karfi4ka писа:
Имам една щура приятелка, много енергична, емоционална и вечно влюбена - същинско съкровище  То при нея са едни страстни връзки, едни бурни раздели...  Последният път, като се видяхме, ми каза: "Ти знаеш ли какво е да лежиш, разкъсвана от болка по една загубена любов?"
На мен ми стана едно такова мъчно, а тя продължи доста
неочаквано: "Жестоко е! Просто невероятно! Разбираш, че силно, истински, con mucho corazon  си обичал някого, раздавал си се за него. Как иначе да си дадеш сметка, че си жив"
Дерзай, момиче 
Ma недейте лежа от разкъсвани от болка по загубена либофф. Тая болка се лекува. При това прекрасно - или с литър концентрат или с някое яко парти. И двете помагат безотказно, верно има и някой друг страничен ефект ама кво пък толкоз
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 05.10.2006 в 21:37
|

Известен

|
Охоо, на мен ми иват на ум и още един куп неща, с които на човек бързо му минава.
Ама човекът като си има приятелка, да не вземе да се окаже даже, че му е жена, че и дете да се появи отнякъде, то без либовна мъка няма да се мине току-така Ситуацията не, че е забавна де. Вероятно е много неприятно. Пък и никой не може да даде разумен съвет. То цялата тая работа с влюбването е такова едно безумие....сладко  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 05.10.2006 в 21:48
|

Известен

|
A, човек ако не гледа с усмивка на тия неща е закъсал
|
| |
|
|
| Bayleis |
Публикувана в 05.10.2006 в 22:01
|

Начинаещ

|
Мила,на всички ни се е случвало да хлътнем по някого-ти сама го каза-от който се възхищаваме и с когото физическата близост поражда чувството за интимна такава.Само че тук има много НО по въпроса.Хареса ми мнението на един от отговорилите-наистина никой от нас няма право да ти дава съвети как да постъпиш,поради простата причина,че готови отговори за тези неща няма.Ако е това,което си представям от прочетеното-много скоро сама ще осъзнаеш,че симпатията е плод на повишения ти адреналин по време на танците....А ако греша....Хващай бика за рогата и се опитай да разбереш какви са шансовете ти в тази врузка... Успех!
Carpe Diem!
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 05.10.2006 в 22:12
|

Известен

|
thunderchief писа:
Да бе,смей се докато сърцето ти се къса....То не стана ясно точно за колко силни чувства става въпрос и все пак тези чувства те объркват,когато те обладеят...Още повече,че се явява и приятелка...
И аз не искам да давам съвет.Това трябва да се изживее и преживее и разумно да се подходи в случая,а пък времето лекува...
п.с.Сама трябва да прецениш в конкретния случай как да постъпиш.
Редактирана от melody на 05.10.2006 в 22:43
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 05.10.2006 в 22:21
|

Известен

|
melody писа:
thunderchief писа:
....те объркват,когато те обладеят...
Мелоди, то дано не се е стигнало до обладаване ... на чувствата де хахаха!
Natalie77 - сори за шегата, ама верно гледай с усмивка! |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 05.10.2006 в 23:09
|

Известен

|
melody писа:
thunderchief писа:
Да бе,смей се докато сърцето ти се къса....То не стана ясно точно за колко силни чувства става въпрос и все пак тези чувства те объркват,когато те обладеят...Още повече,че се явява и приятелка...
И аз не искам да давам съвет.Това трябва да се изживее и преживее и разумно да се подходи в случая,а пък времето лекува...
п.с.Сама трябва да прецениш в конкретния случай как да постъпиш.
Ако не се стараех да се смея в такива случаи отдавна да съм умрял.
Впрочем принципа на един приятел(верно прилаган към жените) че е малко по-сложно единствено ако обекта е омъжен. Иначе винаги има начин.
|
| |
|
|
| Magiq_salsa |
Публикувана в 11.10.2006 в 04:42
|

Начинаещ

|
Здравейте.ДА! Влюбвала см се и в момента съм влюбена в инструктора си.Направо съм луда по него
То е една невъзможна любов,но мен това не ме спира.Той също си има приятелка.Споко,момиче,не си само ти  |
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 11.10.2006 в 19:03
|

Напредващ

|
А ЕТО КАКВО ОТКРИХ В ЕДИН "НАШ" САЙТ, ПУСКАМ ГО БЕЗ КОМЕНТАР...Или с две думи:много тъжно
"Писмо до X.
X, приятелко добра...,
.................
Ето, есента дойде и летните плажове са самотни под измамното октомврийско слънце ...
А те си спомнят горещите летни нощи, приятелите добри, трепетите и радостта от танца, от вечерния бриз...От нечий поглед, дълбок като планинско езеро.
Как бих искал да поседя сега самотен на изтиващия пясък на созополски плаж и да дам дори частица от малката душичка моя, дълбоко свита и завряна нейде вътре в мен само и само да отложа с малко припълзяването на костеливите ръце на Зимата, грозна и лоша старица...много зла.
Огънят в душата топли нашето същество, а сърцето поддържа този пламък...
Сърцето, този изначален съсъд възпяван от поети, лекуван от доктори и изтерзаван от кого ли още не...
Измамно гориво за него има от хиладолетия, измамно чувство, което е сладко, сладко, но като пиеш от него нагарча като истинска отрова и сърцето може да спре. И тази отрова, разбира се е "любовта"...
Ако имах власт бих забранил любовта със закон. Най-строг и безмилостен, но ще спася милиони...
В днешния свят на интереси любовта е опасен лукс, лоша дрога , който не всеки може да си позволи...В днешния свят на интереси можеш да си имаш семейство добро, деца, разбирателство и добър живот, без да се заробваш с това отвратително зловредно НЕЩО и да имаш всичко...
или почти...всичко.
X, скъпа приятелко, НИКОГА не позволявай тази отрова да подведе сърцето ти добро в лабиринти без изход , в ями следващи една след друга и в тунели с измамна светлина и без изход, без надежда...
....................
Ех, защо ли те занимавам с тези неща...?
Защото няма ваксина още открита и всеки може да падне жертва ненадейна, и само бягството далечно е лек може би...
Бягство...Дори когато, окаяници на теб подобни, ти се смеят и подиграват може би на участта споходила ги и тях внезапно, ненадейно...
Лек...? Една бавна и тъжна салса. ..а такива има много,много, много като сълзите на света ...
Бавна и тъжна, и есенна, като последно танго ...дори не в Paris...
.................... "
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 11.10.2006 в 19:35
|

Известен

|
Аааахх,тази сладка,изпепеляваща ни любов!
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 11.10.2006 в 20:44
|

Известен

|
Леле какво описание на зимата, любовта и още нещо
Не че не е хубаво, но ми е много чуждо. За мен любовта е свързана предимно с положителни емоции ...Всичко е въпрос на отношение към нещата, които ти се случват  |
| |
|